cure oprostite sto ovako uskacem sa pitanjem ali ako je slucajno neka od vas rodila u vinogradskoj da me uputi malo. Meni evo termin za 20 dana, s nisam iz Zg i neznam nikog tko je rodio tamo, pa cisto da znam neke stvari oko rodilista, torbe (moze li mala torba u radaonu a velika za odjel kasnije) , pratnje, babica i to 🙂 hvala!
Jel koja od vas mama koristila ljeti one pelene za kupanje i zanima me takoder ako ste probali pelene gacice koje se mogu koristiti kasnije kad su bebe vece?
Mi smo koristili pelene gacice od Pampersa i super su nam bile, rastezljive, mekane i prakticne! 👍
Be the change you wish to see in the world.. 💚
KoKi, mozda ti ovo pomogne, izvoli link na temu: https://miss7mama.24sata.hr/forum/tema/vinogradska-torba-za-rodiliste-16625
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Pozdrab cure, ja sam imala problema sa prijavom na forum, pratila sam vas al sa dosta toga pozaboravljala.
Vidjela sam da se nasty javila i to mi je bilo bas drago za vidjeti.
Lavice, kod tebe ide na bolje? Kad bi maleni mogao ici doma?
Mikio tebi se opet divim kaj se tice dojenja 🤦🏼♀️ kad si napisala da ce ti se rascvjetati bradavice
Mrgud moj ti je imal te akne nekih 3 tjedna, ujutro su bile jace, navecer slabije i samo su jedan dan nestale. S nicim nisam mazala, samo ga kupam u vodi i malo bademovog ulja svakih dva dana. I isto je imao suhu kozu, no to se isto povuklo samo od sebe.
Grizli nadam da se snalazite, kolko sam popamtila ok ti ide s dojenjem.
Omerta, petra, samojed i ostale cekalice nestrpljivo vas cekamo 🤗
Kod nas nema nista novo, jedino mi je krenuo neki rozi iscjedak pa ne znam jel to mozda naznaka menge tak da sad ocekujem samo svaki dan jel bude krenulo nekaj jace.
Maleni je dobro, uzeli smo espumisan za grceve. Ako koja to daje, jel im dajete prije jela ili u bocici pomjesano sa dohranom?
Tockice jedem ko termit sve od reda. Secer nataste nisam mjerila ne sjetim se ujutro jos i to a trebala bi bas probati. Mozda se sjetim koji put sad 2h nakon obroka. A kolaca sam pojela hrpu od kad sam rodila. Mislim da me oni i drze budnom i na zivotu kako kile gubim.
Anna a joooj ti jos zatvorena skroz. Nadam se da ces pocet uskoro se otvarat ili da kad krene porod onda krene sve brzinski.
Evo da podjelim i svoje iskustvo ako će kojoj posluziti… Nakon 7 dana doma moram rec da meni je Babylove kremica za bradavici u kombinaciji sa kompesama multi mam super. Purelan mi je pregusta krema, jako ga teško namazem pa stavim na jastucic al mi onda nije bas za bradavice to idealno. A mazat po njima 😥. Drugo jastučići su mi najbolji od dm-a isto Babylove. Tommy i mullerovi su mi preveliki za moje male cice iako su sad dosta napuhane, opet od dm manji mi vise pasu. I pelene Pampers PC neka je napisala da smrde po plastici, tocno to. Miris im je ocajan. Bas mi se i ne svidjaju. Do sad sve isprobane su dobro drzale i sve joj pasu.
E sad pitanje s cime mazete bebi kozu? Moja ima jako suhu na nogicama i trbuhu gdje dodje tub od pelena joj se sve ljuska koza. Jel to s necim mazat ili pustiti jer se jos ljuska? Perem je samo s vodom i bademovim.
Ja sam rekla da mi smrde pampers i to kad popiša pogotovo 🙈
Mojoj su isto se ljuštila stopala i trbušćić i ja sam par puta namazala pavlovićevom jer mi ima super bademasti miris, a patronažna je rekla da pustim da će proći i stvarno je nestalo. Rekla je i da lice ne mažem jer joj se ljušti oko obrva i sve se izreguliralo, kao ako se previše tracka zatvore im se pore pa bude gore.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Meni pampers isto smrdi, al imamo cijelu zalihu 🤦🏼♀️ a kaj se tice ostalog pokazale su mi se super, nijedom nije kakica prosla, al mokracu je propustilo mojom krivnjom jer nisam dobro zaljepila. Tak da se dvoumim oko isprobavanja dalje.
Pozz cure😊jaao, koliko vas ima koje mrsavite, a ne želite... Ja sam stalno gladna, ali džabe i dalje sam ko lopta, samo se valjam😭😂
Lavice, držite se, bit će bebica super, nadam se što prije doma u svom kreveticu❤️
Meni su pelene iz Mullera grozne, osim što je guza crvena, bude i onako baš mokra..i dalje su mi Pampers PC najbolje, iako stvarno čudno smrde..
Da li je koja probala iz Lidla?
Iako mi se ne da više eksperimentirati, najradije bih kupila platnene i gotovo.
Jedva čekam da pređemo na pelene gaćice, to mi je odlična stvar.
Moja bucka zadnjih par dana hoće papat svakih pol sata. Kao da je stalno gladna.
Danas sam stavila prvo mlijeko u skrinju..
Avent vrećice za mlijeko su odlične!!
Sretno cure u terminu 🤞😊
Bebe štrajkaju…kad su ono najavili pun mjesec..10? 😁 Nista cure ako ste prozore oprale vrijeme da muzeve uposlite ili kazu da topla kupka isto pomaze..
jel smijemo uposliti muzeve ako nam je sluzni ispao? on je kao neka zastita od bakterija itd🙈🙈🙈🙈🙈
E to bome ne znam 🤔
Supergirl to mozes biti zahvalna...moj plače pol sata svakih sat vremena 🙄 to nije plač..to je vristanje na najjace..zadnja 2-3 dana je katastrofa xD
Čak sam mu dala i 20 ml dohrane jer je popio 40 izdojenog i sta je izvukao iz sise ali i dalje se derao i trpao šake u usta. Mislim da sad kad zaspi ga sigurno necu buditi dok se sam ne probudi makar do prekosutra spavao 😴
Red fox ajme bas si me utjesila s ovim za akne. Nadam se da ce tak i mom brzo proc.
Mikio ja bas neki dan kupila u dmu sprej za mrlje frosch baby, pisalo je nov proizvod. Nisam jos probala pa ne mogu rec dal valja.
Ja ne mogu uopce procijenit kolko moj jede. Svega je par situacija bilo gdje sam se izdojila jer sam negdje isla, i svaki put se vratila da on jos nije postao gladan 😂 (il nosila u setnju pa nije bio gladan). I svaki put punu malu bocicu od 125ml. I to bi mu dala, i uvijek je trazio jos. Tak da nemam pojma kolko pojede kad cica 🙈
Mikio ja ti nekad znam fleke prije pranja natrljati s obicnim sapunom za ruke. Ne znam je pali za kakicu, nismo imali takvih nezgoda.
Moj danas uopce ne spava 🤦🏼♀️ po 10 min maksimalno.i bas se pitam jel mogu bebe previse jesti? Moj nema mjere 😳
Sortiraj odgovore
Najstariji