Svaki put kad ga okupamo tu noc pocne bas kasljat. A uopce nije prehladhen ima par smrkljica skorenih, ali nista u potocima. Nista mi vise nije jasno. I kad citam vas stvarno mi je zabrinjavajuce cudno kako je moj miran. Niti zucnuo nije na kupanju, tu i tamo preko dana malo kenjka, al to uopce ne mogu nazvati placem. Spava po noci uz dva kratka budjenja za jest. I nesto malo ga probava muci rano ujutro i u snu.
Moj takodjer jako voli kupanje tako da he u kaduci premiran. Takodjer i kaslje i kise od kad je dosao iz bolnice. Patronaznoj nis to nije bilo cudno. Tako da vise ne obracamo paznju. Jedina razlika je kaj dosta place po danu, tako da si sretnica:) Ima takvih beba koje ne placu, od frendice mali je isto bio takav. Nikad da bi zakmecao, tako da uzivaj:)
Petra da od kad sam prešla u ovu bolnicu tako rade ctg kad sam bila u onoj prvoj radili su i za trudove i za bebu a sada samo jedna sonda, baš ću kad odem sutra da pitam što mi ne stave drugi al ne stavljaju nikom nije samo meni
Anna 🤞 da se pokrene
Mene je cjelu noć stomak bolio i stezao se ali ništa pravilno da bih rekla to je to i dole me boli kao da me je neko dobro izudarao u pipi tako me ona boli, da sam imala gin pregled mislila bih da je to to al et
Cure, doletila na kratko da vas sve pozdravim. Ne stignem tipkati, klinci traze svoje. Starija jutros ostala kuci zbog proljeva, eno je u sobi u karanteni
Terminusama zelim brz i lagan porod
Lunica cestitam
MikiO jel navečer ima grceve? Ako ima, mozes zaboraviti na rituale dok grcevi ne prodaju.
[iimg]
Curke hvala vam na odgovorima :) al eto izgleda da nista od svega toga. Zovem ja mm-a da mi pomogne ustat iz kreveta koliko me bolilo. Dodje on ja se ustanem, dodjem do dnevnog i bolova vise nema :D
Stisnula posalju prije nego sam dovršila: mojih dvoje starijih su bili teski nespavači i deralice. E sad, ima li veze s tim sto su oni sisali a ovaj mali pije izdojeno, ne znam ali on par veceri poslije kupanja jede, stavimo ga u krevetic, kenjka i zaspe. Sad moram biti iskrena pa napisati da je mene muz prvu večer poslao u dnevnu da odspavam jedno hranjenje i on ga je spustio, lupkao po ledjima i nije ga dizao nikako. I tako svaki put kad se probudio. Ja bih ga podigla vec 30 puta u tom razdoblju jer mi ga bude zao i svakakve teorije mi se vrte po glavi. Prva je da je premali da bi se sam naucio uspavljivati ali evo sinoc kupanje i jelo u pola 10, iduci put se probudio oko 3 pa u 6. Svaki put sam ga samo spustila u krevetic nakon sto se ispodrigivao. Jos sam mu u 3 mijenjala pelenu. Njega jos zna muciti trbuščić ali puno manje- sad koristimo espumisan redovito nekih 10 dana
[iimg]
Jutro! Mirna neka noc. Moj isto dobro spavao. A mi prek vikenda imali goste pa nista od mog spavanje prek dana pa sam bila preumorna tipkat 🙈
Jel mogucw da nitko jucer nije rodio? 😁 steta tako dobrog datuma 😜
E cure, kakve torbe za pelene/kolica ste kupile?
Mare moja ja se pravim ko da se nekom drugom to dogadja. Muz ispituje svako malo a ja samo smjesak i sve je ok, navecer, klinci odu spavat, mene jedan zasarafi, a veli mm kaj je, soraju jeli? Jbg, zna muz al ja ignoriram 🤣🤣🤣... Nisam ni torbu jos slozila 🙈🙈🙈🙈... Sogorica veli ti nisi normalna a ja teska kulerica, ma nece jos, nije to to. 😅😅😅 Tak da kak su Lavica i Thinkpink rekle, ja skupila noge, stiscem i vicem e necete jos. 🤞🏼🤞🏼🤞🏼🤞🏼
url=https://lilypie.com][/url
Hej cure...evo i moja je mala lopuza i treba joj dugoo da zaspe i uopce ne znam kako da je smirim. Kad sisa toliko navali i naravno da se prejede, i onda je muci stomacic i bljucka...i trazi sisu. I onda nosanje, nunanje, pjevanje, zaspe malo i cim ju spustimo u krevetic oci kao da je podne i jos nam se smije 😀 I tako nekih sat i pol, dva i na kraju joj dam da sisa i opet podrigne, bljucne i tek onda zaspe i spava 3-4 sata. Ja naravno onda sjedim i gledam dal ce bljuckati dok spava 🙈
L 💛
Mrgud ja imam onaj ruksak sta sve moguce stranice izbacuju reklamu. Eh sad, jel to dobra stvar ili nije znati cu kad ga pocnem koristiti, a sudeci po ovom mom lijenivcu za jedno mjesec dana hahah
https://www.google.com/search?q=diaper+bag+lequeen&client=safari&hl=en-hr&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwidgYiAjLXnAhUl-yoKHWdYC7YQ_AUoAXoECA4QAQ&biw=375&bih=553#imgrc=qWp2Y8M7FN0J7M
Evo ovaj
Sortiraj odgovore
Najstariji