ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • AnnA
    03. Veljača 2020. 07:00

Curke, mene ledja pocela ubijat i zatezat al trbuh nista, nema ni kontrakcija. Jel moguce da se nesto pokrece? 

• AnnA
    03. Veljača 2020. 07:04

S ovim mojim pitanjem si djelujem poput onog “mazila sam se s deckom, je li moguce da sam trudna” hahhaha

DeeDee
    03. Veljača 2020. 07:13

AnnA

S ovim mojim pitanjem si djelujem poput onog “mazila sam se s deckom, je li moguce da sam trudna” hahhaha

😂😂😂😂😂
    Draga Anna, Lastan ne bi isključio mogućnost pokretanja poroda. Sretno. 😊💪

[/url

Nasty
    03. Veljača 2020. 07:18

Stelle123

Svaki put kad ga okupamo tu noc pocne bas kasljat. A uopce nije prehladhen ima par smrkljica skorenih, ali nista u potocima. Nista mi vise nije jasno. I kad citam vas stvarno mi je zabrinjavajuce cudno kako je moj miran. Niti zucnuo nije na kupanju, tu i tamo preko dana malo kenjka, al to uopce ne mogu nazvati placem. Spava po noci uz dva kratka budjenja za jest. I nesto malo ga probava muci rano ujutro i u snu.

Uživaj dok traje😉 moj je po danu baš nemiran. Izgleda kao da bi otišao negdje a ne može🤣
    Za kašalj ne znam..možda ga treba utoplit..

Nasty
    03. Veljača 2020. 07:21

Anna moguće je, neke žene su se znale žaliti na leđa.. Sretno! 

DeeDee
    03. Veljača 2020. 07:28

Petra i ja sam se čudila štrajku u noćnoj, ali nedjelja je obično najmanje aktivna na forumu:) 
     Moja kme se od jučer popodne sama budi i trazi cicu na svakih sat i pol do tri sata pa me to jako veseli. I odjednom nam je krenulo sa šeširićima, skoro svaki obrok aktivno cica, od 5 do 30 minuta, šta je za nas oooogroman napredak. Dolazi nam danas patronazna na kontrolno vaganje pa cemo vidjet sta brojke kazu ali trenutni opet idilična atmosfera 😊😊
    Terminušice, nadam se da ćete sve biti gotove ovaj tjedan. Što brže i bezbolnije 🤞

[/url

• Stelle123
    03. Veljača 2020. 07:31

Nasty

Stelle123

Svaki put kad ga okupamo tu noc pocne bas kasljat. A uopce nije prehladhen ima par smrkljica skorenih, ali nista u potocima. Nista mi vise nije jasno. I kad citam vas stvarno mi je zabrinjavajuce cudno kako je moj miran. Niti zucnuo nije na kupanju, tu i tamo preko dana malo kenjka, al to uopce ne mogu nazvati placem. Spava po noci uz dva kratka budjenja za jest. I nesto malo ga probava muci rano ujutro i u snu.

Uživaj dok traje😉 moj je po danu baš nemiran. Izgleda kao da bi otišao negdje a ne može🤣
    Za kašalj ne znam..možda ga treba utoplit..

Danas idemo na redovni pregled pa cemo vidjeti sto pedijatrica kaze. Uzivala bi da znam da je to ok. Jos uvik me brine taj njegov sluh. Ona je bila fakat mirna jela i spavala, ali imala je te kratkotrajne ispade placa.  Zna si kad bi se probudila. 

url=https://lilypie.com]

PetraB
    03. Veljača 2020. 07:35

DeeDee

AnnA

😂😂😂😂😂

🤣🤣🤣
    Obje ste me nasmijale... Draga Anna, kako "Lastan" 🤭 kaze, moguce je, moguce. Daaaavneeee 2011. sa mnom je lezala zenska koja je od ne znam kojeg tjedna imala serklaz i u 30 i nekom tjednu (mislim da je bila 36) zena se zali na bolove u kicmu, ctg ravna crta i zenu uvjeravaju da je od lezanja samo boli. Dva dana ju prikopcavali na ctg i nista, sopali ju normabelima... Dok muz nije digao frku, dosla dr u sobu, prica s njom i u jednom trenu joj stavi ruke na trbuh i sok, veli pa vi imate trudove. Hitan pregled, drugi ctg aparat, trudovi... Skinu serklaz, zena se otvori odmah 4/5 cm... Rodila tu vecer, taj cas. Tak da draga moja 🤞🏼🤞🏼🤞🏼🤞🏼

url=https://lilypie.com][/url

03. Veljača 2020. 07:48

Stelle budi sretna ako je tako, nemoj mislit najgore. Moj zna kao zakasljat kad se kao zagrcne ili slinom ili mlijekom. A kad se kupa nikad ne place jer mu to paše :-) 
    Cure koje ste u niskom startu sretno!! :-)
    I meni su trudovi poceli kao bol u ledima. Jos sam mislila da sam se zalezala jer kad bi se okrenula bi prestalo. No to se pocelo svake 2 min dogadati 

MaRe
    03. Veljača 2020. 08:29

DeeDee

AnnA

😂😂😂😂😂

🤣🤣🤣🤣
    Anna 🤞🤞 da krece...moji su takvi bili..još sam mislila da ce me u ledima ukljestiti al kad ni u jednom polozaju nije prolazilo znala sam sta je 🙂
    Petra ti čekaj reda..ne možeš sad prije terminusa se ugurati 😁😋
    Lavice 🤞🤞  dobrim vijestima
    Curke na cekanju ima kakvih pomaka?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.