Heej curkeee…. Imam pitanje…. Ima možda koja… A da je na početku trudnoće bila bez iscjetka…ili ako je imala je bio jako slab… 2tj mi je prošlo od M i nemam iscjedka ili ako ga imam je jako malo. Ima nekoja da je to možda imala?
Ako ti je proslo 2 tjedna od M sigurno nisi jos trudna
Heej curkeee…. Imam pitanje…. Ima možda koja… A da je na početku trudnoće bila bez iscjetka…ili ako je imala je bio jako slab… 2tj mi je prošlo od M i nemam iscjedka ili ako ga imam je jako malo. Ima nekoja da je to možda imala?
Ako ti je proslo 2 tjedna od M sigurno nisi jos trudna
Nisu sve žene iste... Neke odma nakon oplodnje već imaju nekakve simptome. A ovulacija se možda i poklopi i u vrijeme menstruacije tako da se nikada nezna... Ima puno foruma te članaka na internetu gdje su i same neke napisale da su nakon oplodnje već osjetile neke od simptoma...tako da nikad se nezna😉
Goodvibes drzim ti fige da je trudnoca u pitanju jer mi se cini da ju stvarno zarko prizeljkujes no 2 tjedna nakon menstruacije ako je i doslo do oplodnje proizvodnja hormona koja bi izazvala bilo kakve simptome nije jos ni zapocela. Naravno da nisu sve zene iste, slazem se, no moram se sloziti s Losom ovo je stvarno malo nategnuto. Kazem, drzim ti fige, no pokusaj skrenuti misli malo jer ces ovako samo izluditi. Pricekaj jos ta dva tjedna. Mislim da si ti postavila jos jedno pitanje danas, vezano za bol oko jajnika u pocetku trudnoce? Sorry ak sam nekaj pobrkala... No ukoliko jesi to bila ti, meni je to samo uvijek bio znak ovulacije, tako da sve mi upucuje na to da ti tek moras u akciju 😉
Sretno u svakom slucaju
url=https://lilypie.com][/url
Samojed kak mislis rade ti ctg bez sonde za trudove? 😱 Pa kaj nije praksa da se od 38. tjedna ctg radi s obje sonde? Ne kuzim... Ima zena koje ne osjecaju trudove a imaju ih, nije li jedna od nasih tu curka imala tu situaciju? Ovo mi je prvi glas, pogotovo jer si 40+ 🤷🏻♀️
Vecer cure.. Evo da se malo javim iz rodilišta... Ako bude sve ok u utorak idemo kuci. On je super papa i spava. Vec je dobio na tezini. Terminus zelim vam iskreno da se sto brze i lakse porodite.. Evo ja sam ovaj put nakon zadnjeg carskog super prosla... Prirodno je ipak najljepše. Još nemam ni jednog šava dolje tako da sam stvarno sretna. Pratim vas pomalo i saljem velike pozdrave 💞💞
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Lunice pa to je stvarno super da si i bez savova i da malac vec papa na veliko. Bravo. Drzimo fige da si u utorak doma 😘❤️
Grizli suze mi krenule na citanje tvog poroda. Zar je moguce nakon svega i takav porod?!
Hvala Bogu da je sve zavrsilo dobro. Mene bi panika uhvatila. Uopce ne znam zbog cega se takve stvari dogadjaju. Ja sam se sama otvorila 3 cm uz trudove koji su ma takvi da ih skoro nema. I pola dana je trebalo da dodjem do 6cm, ali doktorica mi je dole napravila takvu masazu da sam sa 6 dosla na 9 za čas. Nemam pojma jel te masaze uvijek pomazu.
Drago mi je da je curica mirna. Ovo sto se ne da navecer uspavati je vjerojatno onaj nemir bebe koji dolazi navecer pred spavanje. Moj mišić bude super cijeli dan, ali pred vecernje spavanje voli plakati.
Svaki put kad ga okupamo tu noc pocne bas kasljat. A uopce nije prehladhen ima par smrkljica skorenih, ali nista u potocima. Nista mi vise nije jasno. I kad citam vas stvarno mi je zabrinjavajuce cudno kako je moj miran. Niti zucnuo nije na kupanju, tu i tamo preko dana malo kenjka, al to uopce ne mogu nazvati placem. Spava po noci uz dva kratka budjenja za jest. I nesto malo ga probava muci rano ujutro i u snu.
url=https://lilypie.com]
Lala tnx, i sama sebi se cudim ponekad… A sta cu, nasa je takva kakva je, vratit ju nemozemo 🙈 samo se mogu nadat da ce nekad krenut na bolje.
Cure kako vi uspavljujete bebe? Mi pokusavamo uvesti neku rutinu, igra, kupanje, oblacenje, zamracivanje i cicanje al nam ne pali. Na kraju zavrsi sa maratonskim hodanjem muza i mene po stanu i šššššššš dok nam pluca ne kolabiraju. 🤦🏼♀️ Kupili smo vrecu za spavanje al u tome nju odlozit je ko da tempiranu bombu spustamo pa smo se opet vratili jastuku iako ga je prerasla i vire joj malo nogice 🙈
Nema sta ne pokusavamo...nista ne pali dvaput za redom 😴😴 Ajd po noći samo pojede, mucimo se da podrigne i onda ga stavim u krevetic i ljuljam pa zaspi al po danu su drame. Danas ga je Šaban uspavljivao i palio cijeli dan...i to samo jedna pjesma cim bi prestala bi plakao 🤣🤣🤣
Lunice odlično 🥰🥰 a i vidi se da si mama s iskustvom 😊
Stelle budi zahvalna što si dobila mirniju bebu 🙂
Ja sam od danas sama s njime..muz ujutro krece na posao..moram priznati malo me strah al uhodat cemo se nas dva sami 🤞
Jutro cure!
Nesto vas je malo u nocnoj bilo... Nadam se da je to znak da su se stvari s bebacima pocele smirivati.
Ja zato cijelu noc nisam oka sklopila... Preznojavanje cijelu noc, odlasci na wc (ne znam jel da drzim fige da je neki virus ili ciscenje pred porod 🙈)... Za poludit...
Lavice nadam se da ces nam danas neke lijepe vijesti javiti.
A da je neka od terminusa mozda i imala besanu noc pa se sad mazi s bebicom 🤞🏼
Sortiraj odgovore
Najstariji