Damnarexx meni Ctg rade tako da samo stave za onaj krugic za bebine odkucaje a za trudove mi ne stavljaju :( nisam imala gin pregled et ctg uredan i tjt
Cure ne znam jel ovo dozvoljeno tu pisati..Mi nismo uspjeli sa dojenjem jer su mi bradavice non stop krvarile i pored šeširića, i pored purelana, multi mam kompresa, izdajanja, i nikako i nikako i na kraju se prebacili na ad..E sad imam doma zapakirani novi ergobaby jastuk za dojenje i par puta isprobanu električnu izdajalicu avent premium pa oboje prodajem da mi ne stoji doma nepotrebno…Pa ako je tko zainteresiran…
Ja sam taman narucila el.izdajalicu, al dolazi tek za 8 dana pa mi se ne ceka. Trebat ce mi prije 🤪
Hrabrice das mi mail da ti se javim? Ili whatapp da mi kazes pojedinosti.
Damnarexx meni Ctg rade tako da samo stave za onaj krugic za bebine odkucaje a za trudove mi ne stavljaju :( nisam imala gin pregled et ctg uredan i tjt
A jebemu🤔 ti si vec mogla imati bebicu u rukama..kad se sjetim da su te htjeli inducirati sa 39+ nesto jelda? 🙈
Lijepo im je unutra, pa odgađaju :D
Hej zenske!
Mi jos u komadu 💪🏼😎… Iako su kontrakcije dosta jake, nisu danas tak ceste, cak sam se sjela popit kavu s dragim danas. Jucer je to bila nemoguca misija koliko me tiskalo i to bas prema guzici. Al dok njih normabel jos koliko toliko umiri ne panicarim. Skoncentrirana sam na pranje i spremanje robice, pisem razna uputstva dragom i maloj (ipak ce jadno dijete ostati samo s cacom i bratom a to ce biti kaos 😅) i dane provodim na kaucu.
Grizli nakon ovakvog poroda bilo bi cudno da nemas traume. Lavica je to bas dobro rekla, samo pricaj o tome da psiha to prihvati i, ne zaboravi, ali da bude bez ovakvih napadaja panike.
Lavice ti si stvarno zena-zmaj… Sto vi sve prolazite sada ja ti skidam kapu… Isto kao i Losa koliko si psihicki jaka i kako to sve podnosis. Vas dvije ste mi stvarno zmajevi od zena. ❤️❤️
Drzim fige da ce prestati ovaj ringispil sa stanjem malog lavica i da ce to sada samo krenuti na bolje. Saljem ti 🤗🤗🤗!!!! ❤️
Thinkpink 😘jucer, kak mi je bilo lose, nisam stigla ni prokomentirati da sam ti ja uvijek za zezanciju, dapace, ja ti i u najgorim trenucima sebe izvlacim humorom tako da se ne trebas nis ispricavat, dapace, kao i Lavica lijepo si me nasmijala… 😘😘
Danas ides kuci, tj. nadam se da vec jesi doma pa ti zelim sada samo uzivanciju sa curkom.
Samojed, Damnarexx, Valkris ajde da se pokrene…. Mislim da Anna jos ima vremena, nadam se da nisam fulala nekog 🙈
Luniceeeee cestitam draga, napokon!!! 🎉🎉🎉❤️❤️❤️ I jako mi je drago da nisu nista forsirali nego pustili da ide prirodnim tijekom sve. Luka dobro nam dosao… Mislim da je najiscekivanija beba na forumu 😅 do sada… 😘❤️
Super Petra, ti ces doma imati dvije pomoci :)
Brzo ce to sve proc, pogotovo kad imas posla.
.
A i nase ce iscekivanje uskoro doci kraju 🥰
Petra super ti to jos i pamtis uz sve na pameti :)
Eto ja danasnji datum nisam iskoristila a isto sam si mislila kako bi bilo fora jer nam je danas 6 mjeseci braka. Ovaj moj mali sav neki naopak, na mamu valjda :) danas je toliko visoko da jedva disem. A cijelu trudnocu je nisko i trebala pazit na to.
Pa bas cudno! I sto sad, kad je sljedeci pregled, opet za dva dana?
Meni nakon pregleda u petak krenuo lagano neki rozasti pomalo rastezljivi iscjedak, ono, krene pa stane.. isprva sam mislila mozda od rostanja, al moguce da je i sluzni. Osim toga i povremenih bh kontrakcija, nikakve druge naznake.. za sad. Vidjet cemo kako ce biti do sljedeceg pregleda, opet u petak.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Pa bas cudno! I sto sad, kad je sljedeci pregled, opet za dva dana?
Meni nakon pregleda u petak krenuo lagano neki rozasti pomalo rastezljivi iscjedak, ono, krene pa stane.. isprva sam mislila mozda od rostanja, al moguce da je i sluzni.Osim toga i povremenih bh kontrakcija, nikakve druge naznake.. za sad. Vidjet cemo kako ce biti do sljedeceg pregleda, opet u petak.
Joj ja se uvijek nadam da ce se nesto desiti poslije pregleda..da ce to potaknut. Al nista. Sva sreca nisam jos krvarila poslije pregleda..a nisu bas bili prenjezni.
Moguce da ti je taj iscjedak sluzni :)
Damnarexx da već sam mogla biti sa bebicom a bila sam 38+3 kad su htjeli inducirati, a ako ovako nastavi mali bit lijen izgleda meni indukcija ne gine haha možda mi je sudjena 😞
Omerta da opet kontrola u utorak i et nadam se da je neću dočekati da ću se porodit 🤞
To ti je sigurno bio sluzni
Heej curkeee.... Imam pitanje.... Ima možda koja... A da je na početku trudnoće bila bez iscjetka...ili ako je imala je bio jako slab... 2tj mi je prošlo od M i nemam iscjedka ili ako ga imam je jako malo. Ima nekoja da je to možda imala?
Heej curkeee…. Imam pitanje…. Ima možda koja… A da je na početku trudnoće bila bez iscjetka…ili ako je imala je bio jako slab… 2tj mi je prošlo od M i nemam iscjedka ili ako ga imam je jako malo. Ima nekoja da je to možda imala?
Iskreno, ja se ne sjecam 🤷 al znam da me cijelu trudnocu pratio iscjedak.
Sortiraj odgovore
Najstariji