ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    31. Siječanj 2020. 05:21

Čestitke Sarita!!!
    Nego htijela sam i prokomentirati kako se trendovi mijenjaju. Veli mi mama da pred 30+ godina kad sam ja bila beba se smatralo da je bolje djecu nadohranjivati nego dojiti. Njoj je patronazna rekla da me nadohranjuje jer joj je mlijeko slabo tako da me dojila mozda par dana. Uvijek sam bilado puberteta sitna i mala iako na dohrani. Sad pusu neki drugi vjetrovi i to dojenje se forsira. Makar, nije da znanstvena istrazivanja jednoglasno podupiru da je iskljucivo dojenje najbolje. Recimo u SAD-u se nedonoscadi i bebsma s niskom kilazom cak preporuca i ad jer se smatra da mlijeko nije dovoljno.
    Iskreno, ja mislim da moje mlijeko nema sve vitamine kojih ima u ad-u jer ja s prehranom to sve ne unosim da bi se imali od cega stvoriti. Zato ja svakih par dana dam i jedno hranjenje ad. Gledam na to kao na dodatak vitamina. 

• thinkpink1
    31. Siječanj 2020. 06:17

Jutro curke!
    Sarita cestitam!❤
    Lavice napokon sam procitala dobre vijesti! Sad ce to krenut na bolje! 
    Mi smo dobro, mala je cijeli dan samnom, stavim ju da povuce malo kolostruma kaj imam, a nakon tog joj dam dohranu. Rez sve manje boli i puno je lakse kad uspoređujem prvi dan i danas. Ovdje preporucuju nosenje pojasa nakon carskog zbog lakseg kretanja.
    Grizli stucanje je normalno i ne mozes na njega nikako utjecat da ga preveniras. Samo probaj joj dat da povuce par gutljaja mljekeca. 
    Ostalo sam zaboravila. Mislila sad da se s porodom vraca i pamcenje, kad ono nis🤭😄😂

• thinkpink1
    31. Siječanj 2020. 06:18

Hvala CURKE jos jednom na cestitkama!❤❤❤

Točkica37
    31. Siječanj 2020. 06:35

Jutro. Moj stuca isto 2 3 puta dnevno. Valjda cuga vodu pa izvjezbava štošta 😂
    Lavice drago mi je da je malo bolje djecak. Mislim na vas stalno.
    Sretno danas na pregledima, trudnice su u manjini 🤪

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Lavica27
    31. Siječanj 2020. 06:46

Ajme Sarita cestitke na mrvici! Ime je prekrasno,jedan od mojih favorita!
    Tockice hvala ti, kako si ti?
    LoSa kolko sam shvatila u rodilistu nemogu mi uzeti urinokulturu dok imam lohije? Moji brisevi u trudnoci subsvi bili cisti, kao i UK, 4 puta radila jedno i drugo,zadnje u 33.tjednu...rodila sa 37+3. Za stafilokok jos istrazuju jel MRSA. 
    I vidis hvala na iskustvu, ja nocas u 3 jeeedva nesto izdojila,bila sam preumorna al dajem sve od sebe da sto vise mojeg mlijeka dobiva...
    Thinkpink drago mi je da se oporavljas!

samojed
    31. Siječanj 2020. 07:13

Jutro cure, sretno danas na pregledima ko ide
    Lavice 🤞za malenog da se što prije riješi tih beštija
    Nita to ako se beba rodi sa većom kilazom ništa ne znači kroz život ja sam se rodila sa 3800 pa sam uvijek bila fit a ima onih koji su se rodili i teži pa su isto tako fit nemoj s tim da se zamaras 
    Losa super za malca baš je dobro napredovao
    Sarita čestitam na malenom🎇🎊
    Lunica,Damnarex,Tockica i ostale cure u terminu me mogu se sjetiti koje smo sve Jel se sta dešava kod vas 

MaRe
    31. Siječanj 2020. 07:17

Sarita čestitam i zelim brz oporavak  🎉🎉🎉 Dobrodošao Mauro 🥰🥰
    Lavice drago mi da ide na bolje, da su pronasli sto je i bitno da su poceli s terapijom 💪 držimo mu fige 🤞🤞
    I moj malac stuca ali to sam skuzila da pocne kad se prejede i ne podrigne odmah.
    Mi smo uveli dudu iako kazu ne prije mjesec dana al kad vec pije izdojeno na bočicu moze i dudu imati. Dam mu je samo za uspavati na par min i cim zadrijema vadimo je.
    Sretno na pregledima danas 🤞 Terminuse cekamo izvjestaje 😁

Točkica37
    31. Siječanj 2020. 07:20

Mi smo ok. U utorak pregled pa ocekujem da ce nas i ostaviti. Nadam se da cu biti jos vise otvorena do tada 😁😁😁 
    Sve je spremno i samo cekamo. Nekako mi je nevjerovatno da cu uskoro imati malu bebicu u rukama i oridruzit se vama u ovim razgovorima oko novorodencadi. Koliko mi je sve to islo sporo toliko mi je za čas proslo.

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Lorena94
    31. Siječanj 2020. 07:21

Nasty

Lorena94

Evo i mene, prištekana na dvije izdajalice 😂 mi smo uveli NAN jer mu je moje mlijeko očito slabo, popije 120 ml i nakon sat i pol je gladan, sve urla… Ja sam si počela pisati kolko svaki put izdojim, ispaliti ću sa živcima što neće sisu prasac mali… I izgleda su krenuli grčevi kod nas, sinoć bio urnebes neka 3 h dok nije zaspao

Koliko je stara bebica?

27 dana danas, ☺️

samojed
    31. Siječanj 2020. 07:23

Petra pa i tebi se je približilo 😄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.