Jutro i sretno danas svima na pregledima! Nadam se da ste sve dobro. Ja kad vas citam o pranju i peglanju sam jos vise nestrpljiva. Meni na dosta robice pise da se pere na 40, tako da cu sve peglat. Naravno bitno je da je robica cista al sad bas da ce biti sterilna i nece prvo di ce nestat te sterilnosti ce biti kad ju zavrsim peglat. Bakterije su svuda oko nas, a da ne govorim da ce biti beba u kontaktu sa bakterijama u bolnici, roba u torbi, putem do doma... Tako da cu se truditi napraviti maksimum al necu previse filozofirat oko toga. Jedva cekam da pocnem to spremat! 😍😍😍
Vjerujete mi da nemam pojas onaj za u auto ne znam kako bi se vozila, mene pojas obican poceo smetat vec negdje u 12-13tt. Isplatio mi se svake lipe placene definitivno.
E da... Voznja i vezanje...
Grizli nadam se da si bolje, kretena na svakom metru na nasim cestama. U autu sam svaki dan, vozim i ne mogu si zamislit da ovisim o nekome da me vozi, al ja sam oduvijek takva 🤷🏻♀️.
Mislim da sam vec rekla da sam se do Zg dovezla sama rodit malog, sa trudovima na deset min... Jbg, kad nemas izbora, sjednes, vozis i ne razmisljas o tome. Da mi netko kaze sad da ne smijem vozit mislim da bi prolupala... Kao prvo, mi smo ovisni o autu jer smo na selu i nemamo nis ovdje, svuda moram autom... Kao drugo klinci... Da moram hitno s nekim od njih u bolnicu, na hitnu pa da moram okolo zvat tko me moze vozit jer mm radi u zg, ne znam, nebi to mogla. Vezem se jos uvijek normalnim pojasom, s vremena na vrijemeutpustim malo doljnji dio pojasa al namjestim ga ionako ispod trbuha odmah tak da mi ne smeta jako 🤷🏻♀️... Cula sam da trudnice imaju pravo se ne vezat al ja to nebi mogla, mozda grijesim, ne znam 🤷🏻♀️
url=https://lilypie.com][/url
Dobro jutro!
Sretno na pregledima danas i sretno Reserved! 🤞🤞
Vezanje...ja se vezem samo gornjim dijelom pojasa...zavezem pojas oko sica i sjednem i onda samo gornji dio prebacim preko sebe. Tako da ako dodje do naglog kocenja mene pojas drzi gore al mi ne stisce trbuh. Kad izlazim samo ga prebacim preko uzglavlja sica i eto. Tak mi remen stoji vec mjesecima 😬
Kaj se tice peglanja, pranja i ubijanja bakterija...ma kolko vi prali i peglali bakterije su svuda oko nas i nemoguce ih je sve ubit, sto je i dobro jer ni mi ne zivimo pod staklenim zvonom pa nece ni nasa djeca. Moraju se susrest sa tim ma kolko ih mi cuvali, kako ce inace steci imunitet!
Jutro cure!
Reserved sretno 🤗
Beba2019 za Petrovu ti treba sve tvoje za tebe a za bebu nista. U Petrovoj nema tusiranja nakon klistira, barem nije niti jedna trudnica, zajedno sa mnom, imala tu potrebu kad smo ga dobile 🤷🏻♀️… Valjda smo se sve dobro ispraznile doma 🤣… Ak te jos kaj zanima, pitaj 😉
Slazem se s Lavicom da ne treba previse "pimplat" oko pranja i peglanja robice. Sve cete proc peglom (ja carape nisam nikad 🤷🏻♀️) tak da nemate brige, dovoljno je to. Moraju doc u doticaj sa bakterijama, to je neminovno, a i dobro je da ih se ne drzi u sterilnim uvjetima. Evo ih dvoje, zivih i zdravih, kao dokaz 😉
Svima na pregledima danas, sretno! Ja sam u pola 1 na fetalnoj eho… 🤞🏼
PetraB,hvala ti puno 🤩
Sretno🤗
Jutro cure, hvala vam lakše mi je kad procitam sve ovo, izgleda da je moj dr. dosta loše odreagovao ali dobro...
Grizli baš mi je žao što ti se to desilo ali bebica se je javila i to je najvažnije, a na cesti vazda puno debila nažalost
I sretno cure danas na pregledima
Jutro cure ,sretno danas na pregledima
Ja sam isto planirala oprati šarenu robicu na 60 a bijelu na 90 .
Hoćete sve prati sa kolica ?
Ja mislim da sam jučer malo pretjerala sa hodanjem ,danas sam se jedva probudila (inače sam budna od 6 ) i noge me onako lagano peckaju dok hodam 😣
Jutro curke i sretno danas na pregledima!
Reserved nadam se da je vec sve gotovo i da je proslo ok! 🥰
Grizli ufff...dobro ste prosli, najbitnije da nitko nije nastrado i da ste ti i curka dobro❤
Ja cu izludit sa svojom probavom, ni psyllium ljuskice mi ne pomažu...😔
Mene zezala prijava na forum, a uopce se nisam odjavila🤔
Jutro. Ja nakon sto godina imala dobru noc. Ustala samo 2 puta i jednom kad je mm iso radit. I spavala skoro do 9.
Reserved sretno, iscekujemo vijesti 🤞
Ena pretpostavljam da si ti vec doma, javi nam se kad stignes 😉
Ja sam za voznju kupila pojas preko ebaya, platila manje od 100 kn. A to je najbolja stvar ikad. Ne znam kak bi bez njega jer sam gotovo svakodnevno u autu
Ato se tice pranja i peglanja, ja nove stvari uglavnom perem prvi put na nizoj temp da vidim dal ce se smanjit il pustit boju il deformirat. Tak sam i za bebu. Al mislim sve speglat. Ovo dobiveno cu na visim.
Jutro cure. Ja uobičajeno naspavana
Gdje se može kupiti taj pojas? Ja sam dosta u autu, rekli su mi da smijem vozit do 15.12. i onda će mi sakrit ključeve al mislim da ću im pobjeći bar do Badnjaka 😂😂😂
[/url
Dobro jutro..sretno na pregledima :)
Reserved ti si već sigurno gotova...cekamo te s vijestima kad dođeš sebi.
Iva se nije jucer javila?
Iza mene je nikakva noć...prvo nisam mogla zaspat a onda nisam nikako ni spavala zbog brige oko mačka 😕 Sad sam ga opet ostavila kod veta pa cemo vidjet..nadam se da je upala i da ce brzo proci.
Thinkpink suosjećam..znači mene toliko muči probava da je to strasno..jučer cijeli dan pokusavam i moram na wc al nema šanse..sad sam kupila donat i popit cu cijeli makar provela dan na skoljci...vec sam skoro sve pokusala..mislim da cu morat do ljekarne vidjet jel ima sta da mi pomogne inače ne znam sta cu.
I ovo pranje,bakterije i slicno..kao sto je mislim Lavica neki dan napisala za sisu s 5 zvjezdica tako i ovo..ne mislim pretjerivat oko ničega..i bolje da sto prije stekne dobar imunitet nego da ga drzim pod staklenim zvonom i onda kad krene u vrtic da pokupi sve moguće bolesti.
Sortiraj odgovore
Najstariji