Mare ,ja sam bila na tečaju u dzo . Na predavanjima je bilo ok , vježbe su mi bile katastrofa . Bili smo na strunjačama i totalno mi je bilo neudobno . Zadnji dan je bila radionica i to je ajd bilo ok
Jesi to ujutro popila na prazan zeludac? Mozda da probas tokom dana izmedju obroka? Ja uzimam Ferrum Lek i PlivitC, ali ne ujutro nego negdje posljepodne/navecer i nemam nikakvih problema. Ujutro moram na taste popiti Euthyrox, a za njega pise u uputama da treba minimalno dva sata razmak ako uzimamo ljekove/preparate koji sadrze zeljezo, kalcij itd.
Ps: pisete o tom rajskom plinu.. ono sto sam ja procitala je da ti se od njega samo vrti i bude slabo, tako da to meni zvuci isto kao onaj Dolantin. Ako je tako, ne fala.
Ja sam isto na Eutyroxu, njega sam popila oko 7.30, isla dalje spavati i oko pol 12 (prazan zeludac) popila Kendural C.
Definiticno cu sutra piti prije vecere😖 malo me vec popustilo, srecom...
Mare ,ja sam bila na tečaju u dzo . Na predavanjima je bilo ok , vježbe su mi bile katastrofa . Bili smo na strunjačama i totalno mi je bilo neudobno . Zadnji dan je bila radionica i to je ajd bilo ok
Ja se nadam da ću uspjet to obaviti idući mjesec..isto planiram u Dom zdravlja..čekala sam ovog svog da krenu kraće radit pa da može ići sa mnom.
Zasad ne otičem..prsti mi jesu malo ko čevapi al ništa drugačije nego ranije.
Malac mi se spustio niže..nadam se da ne pomišlja da bi došao prije nego što treba xD Dosad je bio baš visoko pod rebrima i evo u par dana se spustio niže...sad je većinom oko pupka a valjda je glavica i ruke osjetim dolje kod ruba gaća čak skoro na rubu kosti. S nogama šeće od sredine trbuha do rebara i moram priznat da mi lakše kad me lupi u rebro nego po sredini
Napišem km post i obrise mi
Ja idem na prenatal vježbe, na tečaj trudnički neću ići.
Očito da su u par dana od objave imali ne znam koliko poroda i svugdje su upotrebljavali plin
Omerta znam da Dolantin dosta žena ne voli ali meni je pomogao, i to dosta. na prvom porodu imala sam trudove više od 48 sati i uz pomoć dolantina sam pri kraju uspjela i zaspati izmedju trudova i koliko toliko skupiti snagu, i manje sam se grčila u trudovima što je jako bitno za otvaranje
[iimg]
Annika pa rekla sam ja odmah da su sfušarili dok su ga uvodili pa im negdje iscurio A i tko zna možda imamo baby boom u Os
Da vidimo jesam sve popamtila što sam htjela komentirati Noge mi malo natiču, točnije nožni prsti
nije bolno i nije puno al što ružnjikavo izgledaju sad ajme
ne vjerujem da su moji
Kroz cijelu trudnoću sam slabo vozila a sad pred kraj T uopće ne vozim jer me limačica zna pogodit u pupak sve do suza (bolnih suza) pa se baš ne usudim..da me ne opali u vožnji... Cijeli njen veš sam prala na 40, osušila u sušilici i još prešla parnom postajom preko nje (čarapice nisam peglala). Vidim da dosta komentirate kako ste prale navlake iz kolica, mm i ja smo mozgali i odlučili da nećemo jer su došla nova, zapakirana u kutiji i još svaki dio posebno zapakiran u njihove original vreće pa jednostavno ne vidim razlog da se s tim zezam..E da i plišance sam utopila u mašini osim onih koji imaju onu špagu za potegnut pa sviraju..njih sam sredila sa sprejem za pranje iz Mullera ...mislim da sam sve polovila
valjda
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 –klomifen+štoperica, X
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
06/2021 – FET,
10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
Annika pa rekla sam ja odmah da su sfušarili dok su ga uvodili pa im negdje iscurioA i tko zna možda imamo baby boom u Os
Ma imamo...sad bih rekla što. Pričam ja mužu to, pita me jel se može plin kupiti i donijeti u bolnicu on bi meni olakšao kako god, samo da ne mora na porod
[iimg]
Mare meni ni donat ne pomaze, pijem 2,5-3L vode dnevno i Mg citrat 600mg i opet nista. Zadnji puta mi ginicka rekla da uzmem psyllium ljuskice i na njih ne ragiram. Jedino mi ponekad pomognu Evaqu cepici, i to ako se uspiju otopit do kraja. Uzas🙄😓
Grizli mislila sam i o tom caju, al se bojim bez dozvole ginicke uzimat na svoju ruku zbog onih mojih kontrakcija zbog kojih idem 1xtjedno na injekciju Progesteron depo-a. Ako me dobro sjecanje sluzi, mislim da ste vi kupili McLaren kolica? Koju AS ste uzeli uz kolica?
Pozdrav cure! Evo, da se napokon i mi javimo, stigle smo doma!
Pa ukratko, porod;
Pukao mi je vodenjak na 38+2, mislila sam da sam se popišala jer je bilo baš bistro, očekivala sam bar malo tragova krvi. Izlijala sam se u par navrata, pričekala 2-3h i pošli smo u rodilište. Nisam imala nikakvih trudova, rečeno je daporod sigurno nebude još 24h pa je suprug otišao doma. Kroz 2h krenula su stezanja pa trudovi te sam prebačena u rađaonu. Na ctg-u cijelo vrijeme nijedna kontrakcija nije zamijećena i gin me htio vratiti u sobu no kako fali sestara, one su zamolile da ostanem tamo jer se jedna žena još trudila pa niko nebi pazio na mene. Malo je bio ljut, dobila sam Dolantin, i dalje bolni trudovi a na CTGu ništ. Otišao je iz smjene, došao drugi gin koji me napokon pogledao vaginalno, rekao da stisnem i beba je bila vani. Bilo mi je dosta bolno, nije dao da me režu već su razvlačili međicu i to me bolilo za popizdit. Malo sam spucala.
Annika pa rekla sam ja odmah da su sfušarili dok su ga uvodili pa im negdje iscurioA i tko zna možda imamo baby boom u Os
Ma imamo…sad bih rekla što. Pričam ja mužu to, pita me jel se može plin kupiti i donijeti u bolnicuon bi meni olakšao kako god, samo da ne mora na porod
dobar je..sve samo da se izvuče.
Sortiraj odgovore
Najstariji