ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Juno
    21. Studeni 2019. 21:14

Inače, nočas je dežurna doktorica porodila dvije trudnice s 33 tjedana. Jedna je zaprimljena s jakim krvarenjem nemam pojža čega pa je nakon par sati bi ne bi odlučiča ju poroditi, a druga je bila s menom u sobi. Dolazi u noći sestra snimati joj ctg i mislim kako je 5.30 ujutro i da će snimati prvo njoj pa meni kad dolazi doktorica, to je bilo 2.30 i veli joj:idemo na pregled da vidimo što je. I kako se dignula iz kreveta tako joj pukao vodenjak i otišla roditi. Bogme mi nije bilo svejedno nakon toga, cura sva preplašena,baš mi ju je bilo žao. 

• Sarita15
    21. Studeni 2019. 21:21

DeeSB

Hej cure….kad ste vec u fazi pranja robice da vas pitam na koliko vi stupnjeva perete ona plis odjelca i medo odjelce a na koliko ostale stvari? Ja planiram kroz koji dan bacit se na posao pa me strah da nesto ne zeznem 🙈
    I sveki mi kupila onaj becutanov deterdzent i omeksivac u jednom pa me zanima jel neka od vas koristila taj…

Na 60 sareno na 90 bijelo..medo i plis isto 60 jer ne pise drukcije bar ne na mom. Becutan imam i ja jooooj uzasa to smrdi kao da je iz naftalina izvuceno..ko ormar neke babe ..uzas...kupila novi deterdzent i sve oprala ponovo...becutan kupio muz a nije mirisao jer se zurio i sad imamo bocu koju ne zelimo 🙈🙈

DeeSB
    21. Studeni 2019. 22:01

Hvala curke...svaki dan mi netko nesto drugo kaze pa eto nisam vise znala ni kako oprati ves 🙈😂
    Meni taj becutan cak ni ne mirisi lose ovako iz boce, morat cu napraviti neku probnu turu pa ak ne valja kupim nesto drugo. Svakako ide na duplo ispiranje pa se mozda nece jako osjetiti 😁
    Ja sam upravo spakirala kofer s onim sto imam (iako cu ga presloziti jos 100 puta), sad jos moram kupiti uloske i fensi mrezaste gacice. Ubacila sam mali paket pelena (mislim 8 kom) da imam za svaki slucaj ako bude trebalo, to je bilo u jednom od onih paketa za trudnice. A zivimo svakako kraj bolnice pa muz lako donese sta bude trebalo.

L 💛

Simbalija
    21. Studeni 2019. 22:12

DeeSB

Hej cure….kad ste vec u fazi pranja robice da vas pitam na koliko vi stupnjeva perete ona plis odjelca i medo odjelce a na koliko ostale stvari? Ja planiram kroz koji dan bacit se na posao pa me strah da nesto ne zeznem 🙈
    I sveki mi kupila onaj becutanov deterdzent i omeksivac u jednom pa me zanima jel neka od vas koristila taj…

Ja sam sve na 60 prala, osim bijelih stvari njih na 90.
    Mislim pritom i na odjeću i tetre i čarapice i sve, boja na 60, bijelo na 90. Ne znam, ali na 40 ne umiru bakterijice pa mi je nekako psiha mirnija sa 60.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

• Stelle123
    21. Studeni 2019. 22:25

beba2019

Tonkica,ja sam ih peglala..ali vise iz gusta nego potrebe..jer,tako malim bebicama uglavnom ni ne oblacimo carapice..bar ja nisam 🤩mislim da je vazno tetrice,krpice,bodice i pamucna odijelca (stvari koje idu do koze) ispeglati,a ostalo..manje vise😊

Kako ne idu? Carapice su jako vazne prvih par tjedana jer beba nema termoregulaciju. Cesto i za ljetne bebe vidite samo body + carapice.

url=https://lilypie.com]

• Zoe27
    21. Studeni 2019. 22:35

DeeSb, pelene ti ne trebaju kod nas u bolnici. Zapravo, treba ti samo jedna za izlazak iz bolnice i to je to

• Tonkica1
    21. Studeni 2019. 22:43

Hvala na komentarima što se tiče čarapica, odlučila sam da ću ih ispeglati jer ću ih malom sigurno oblačiti jer će ipak biti zimska beba, a imam hrpetinu tih skroz malih čarapica koje sam dobila s robom. 😀
    Ja sam sada sve oprala na 60 (i boja i bijelo), ubacila one 2 maramice za boju za svaki slučaj i sutra svakako peglam.
    Sutra ću mužu reći da mi spusti kolica s kata pa da operem i na njima sve što treba  😁Baš me ovo sve veseli

Lavica27
    21. Studeni 2019. 22:51

Pa na 40 se ne ubiju bakterije al poslije tog ispeglas,ak to ne ubije bakterije ne znam sto ce... Moje misljenje je- nemojte previše razbijat glavu, slazem se da treba biti oprano i čisto popeglano,al nisu ni u bolnici u sterilnim uvjetima.

DeeSB
    21. Studeni 2019. 23:11

Zoe27

DeeSb, pelene ti ne trebaju kod nas u bolnici. Zapravo, treba ti samo jedna za izlazak iz bolnice i to je to

E super...hvala! Ti si se bome u bolnici sigurno vec sa svim upoznala...al bar ces malo sad odahnuti kod kuce prije zavrsnog cina 😊

L 💛

kl1v
    21. Studeni 2019. 23:14

Ja sam sve osim vestica, odjelca i osjetljivog oprala na 90°, skupa, ubacila maramice za skupljanje boje i super. Ovo osjetljivo jos nisam prala. Stavim duplo ispiranje.
    Da mi je barem netko da mi opegla 😊. 
    Jednokratne gace necu prati. Kupila sam 1 pakt, L velicinu. 
    Jos se sama vozim na sve blize sto imam. U Zg ce me vozit muz jer kad sam u ravnom polozaju malac me tak voli rokat nogama po rebrima i zeludcu da mi zna izletit sadrzaj. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.