Bebica je ok, rođena na 38+3, 49cm, 3300gr. Cica, vuče, trga...malecka je baš pohlepna. Sada se mazimo i pazimo.
Htjela bih pohvaliti Tosama jednokratne gaćice, baš su super, kao da nemaš ništa na sebi. Imala sam VIR uloške, mislim ipak da su chico bolji jer ovi se stalno pomiču.
Moram priznati da se nisam baš koncentrirala na disanje tijekom trudova već sam počela vikati, pa i plakati, onda sve otišlo kvragu...nikak se više skoncentrirati. S osobkljem sam jako zadovoljna, puno informacija i podrške.
Pozdrav cure! Evo, da se napokon i mi javimo, stigle smo doma!
Pa ukratko, porod;
Pukao mi je vodenjak na 38+2, mislila sam da sam se popišala jer je bilo baš bistro, očekivala sam bar malo tragova krvi. Izlijala sam se u par navrata, pričekala 2-3h i pošli smo u rodilište. Nisam imala nikakvih trudova, rečeno je daporod sigurno nebude još 24h pa je suprug otišao doma. Kroz 2h krenula su stezanja pa trudovi te sam prebačena u rađaonu. Na ctg-u cijelo vrijeme nijedna kontrakcija nije zamijećena i gin me htio vratiti u sobu no kako fali sestara, one su zamolile da ostanem tamo jer se jedna žena još trudila pa niko nebi pazio na mene. Malo je bio ljut, dobila sam Dolantin, i dalje bolni trudovi a na CTGu ništ. Otišao je iz smjene, došao drugi gin koji me napokon pogledao vaginalno, rekao da stisnem i beba je bila vani. Bilo mi je dosta bolno, nije dao da me režu već su razvlačili međicu i to me bolilo za popizdit. Malo sam spucala.
Lucille citam i ne vjerujem..znaci pukne ti vodenjak, stavi te na ctg i ni ne pregleda?? A nes ti posla...
Kolko je trajalo sve skupa? Bitno da ste doma❤
Bebica je ok, rođena na 38+3, 49cm, 3300gr. Cica, vuče, trga…malecka je baš pohlepna. Sada se mazimo i pazimo.
Htjela bih pohvaliti Tosama jednokratne gaćice, baš su super, kao da nemaš ništa na sebi. Imala sam VIR uloške, mislim ipak da su chico bolji jer ovi se stalno pomiču.
Moram priznati da se nisam baš koncentrirala na disanje tijekom trudova već sam počela vikati, pa i plakati, onda sve otišlo kvragu…nikak se više skoncentrirati. S osobkljem sam jako zadovoljna, puno informacija i podrške.
Pa super je proslo, bitno da ste doma i da se sad mazite i pazite 🤗🤗
U kojoj si bolnici bila?
Bebica je ok, rođena na 38+3, 49cm, 3300gr. Cica, vuče, trga…malecka je baš pohlepna. Sada se mazimo i pazimo.
Moram priznati da se nisam baš koncentrirala na disanje tijekom trudova već sam počela vikati, pa i plakati, onda sve otišlo kvragu…nikak se više skoncentrirati. S osobkljem sam jako zadovoljna, puno informacija i podrške.
Čestitke još jednom!! ♥️ Jel se muž uspio vratit na porod?
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Jutro cure!
Reserved sretno 🤗
Beba2019 za Petrovu ti treba sve tvoje za tebe a za bebu nista. U Petrovoj nema tusiranja nakon klistira, barem nije niti jedna trudnica, zajedno sa mnom, imala tu potrebu kad smo ga dobile 🤷🏻♀️… Valjda smo se sve dobro ispraznile doma 🤣… Ak te jos kaj zanima, pitaj 😉
Slazem se s Lavicom da ne treba previse "pimplat" oko pranja i peglanja robice. Sve cete proc peglom (ja carape nisam nikad 🤷🏻♀️) tak da nemate brige, dovoljno je to. Moraju doc u doticaj sa bakterijama, to je neminovno, a i dobro je da ih se ne drzi u sterilnim uvjetima. Evo ih dvoje, zivih i zdravih, kao dokaz 😉
Svima na pregledima danas, sretno! Ja sam u pola 1 na fetalnoj eho… 🤞🏼
Javi kako je to proslo. Ja sam dob termin u sri u vinogradskoj. Zvali su s rebra da bi me mogli ugurat u noci kad je dr dezuran. . Sve pohvale svima njima. .
Aha mikio, cesto sam znala cuti da ctg ne.ocitava a ženu peru posteni trudovi koji ju skroz otvore (pretpostavka ctg ne valja nesto). Znam npr da smo mi na ctgu uvijek morale ostaviti mob u cekaoni ili da bude ugasen. A sad ko zna sto moze na njega utjecati...
Da se javim, jutros sam imala uzv, beba je teska 3 kila i poceo se polako spustat nanize...za 2 tjedna sam narucena na ctg...sve je lijepo na svom mjestu, rekli su mi da izvadim uputnicu za rodiliste i polako, u terminu sam pa kad bude...
Danas sam usla u 37.tt🙋♀️
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Cure u kojem tjednu se kreće sa ctg-om? Prošli put na 33+2 su me pitali jesam bila do sad, velim da nisam i na tom ostalo ..Iduća kontrola će mi biti na 35+2 pa čisto znatiželje radi... I cure koje su rh negativne, koliko ste puta išle u Petrovu radit onaj nalaz za antitijela?
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 –klomifen+štoperica, X
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
06/2021 – FET,
10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
Cure u kojem tjednu se kreće sa ctg-om? Prošli put na 33+2 su me pitali jesam bila do sad, velim da nisam i na tom ostalo ..Iduća kontrola će mi biti na 35+2 pa čisto znatiželje radi… I cure koje su rh negativne, koliko ste puta išle u Petrovu radit onaj nalaz za antitijela?
Ja sam isla prvi put kad sam saznala da sam trudna uz sve ostale pretrage, onda se ide jednom u 6mj trudnoce pa u 8mj.
Prvi glas, ja sam mislila da se ide poslije 35tt, meni još nitko od početka nije spomenuo ctg
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji