Lucille pa super si prošla sa porodom sem te budale što te htjeo vratiti u sobu i nadam se da nisi baš puno popucala, mazi se sa svojom curkom i uživaj u svakom trenutku
Prvi glas ja takodje mislim da se ide tek poslije 35tt ja do sad nisam bila nikako a i kad sam kao stažist radila na ctg-u dolazile su sve trudnice u visokim tjednima tak da
Kod nas se tek od 37.tjedna ide na ctg i vaginalne preglede u polikliniku. Ja idem od 35. Tjedna zbog prijeteceg prijevremeno jer sam na odjelu mjesec dana stalno snimala ctg, pa sigurnosti radi i nakon izlaska sam isla svaki drugi dan.. Znaci samo uklliko postoje nekakve komplikacije se ide prije 37.tjedna, barem kod nas u sb.
Zoe moguće da je kod nas isto od 37tt, u svakom slučaju znam da je samo pred kraj
[/url
Ma da, kada je manja trudnoca tesko ga je uopce snimiti. Imali smo na odjelu curu u 29.tjednu i jedva su joj snimali ctg, svaki dan je bio mucenje i za nju i za sestre dok nadaju bebine otkucaje
Aha, ok kužim, hvala svima na odgovorima..
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 –klomifen+štoperica, X
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
06/2021 – FET,
10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
Damnarexx je ovo za 6 i 8 mj odgovarala za - krvnu grupu. A na ctg se i kolko ja znam krece pred kraj kad se i krece u ta. Mislim da tocan tjedan ovisi i kak ti slucajno pada ovisno o zadnjem pregledu kod tvog gin
Moja soc gin s obzirom da kao imam skolsku trudnocu uopcw ne pridaje vaznost dal sam narucena izmedu pregleda na 4-5-6 tjedana, kod nje je uvijek guzva pa kako padne. Zadnje sam kod nje bila s 31 i dobila uputnicu za ta kao nek odem za mjesec dana. Valjda da joj vise ne zauzimam temine kod nje, a realno mogla me jos jednom kod sebe primit. Ja idem sljedeci tjedam prvi put u ta pa cu bas vidjet dal ce mi radit ctg
Bok cure jutros malo izad 8 je rođen ne bas tako mali Toma od 4.700 i 54 dug preko spinalne anastezije. Ja sam dobro na intenzivnoj samo bez bebe i bez trbuha. Nadam se da ce mi ga bar malo veceras spustit iz odjela jer sam ga vidila na minut
♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
2017-dermoid 9,2cm
2019- 🩵 T
2021-biokemijska
♂️1992/ asthenozoospermia
Radimo na 👣 od 1/23
Bok cure jutros malo izad 8 je rođen ne bas tako mali Toma od 4.700 i 54 dug preko spinalne anastezije. Ja sam dobro na intenzivnoj samo bez bebe i bez trbuha. Nadam se da ce mi ga bar malo veceras spustit iz odjela jer sam ga vidila na minut
Reserved cestitam ti i zelim sto brzi oporavak!!! Nadam se da ce ti dati bebija :) neka je ziv i zdrav 💙💙💙💙🎉🎉🎉🎉
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Reserved, iskrene čestitke!!! Pa tvoj je momak pravi, velik!! Uživajte, pazite se, mazite. Kod nas isti ili drugi dan vraćaju rodilje u sobu po carskom, nadam se da se vidite skoro!!
Uživajte!!
Sortiraj odgovore
Najstariji