MaRe držim fige maci, ja sam noćas sve neke ružne stvari sanjala za moju pasicu da sam se probudila oko 4 i jednu ju izgnjavila i izljubila :D
Magnezij sumeci vam ne pomaže za probavu? Ja od kad popijem jedan ujutro i jedan navečer idem ful redovito, ponekad i dva puta na dan, preporod
[/url
Jutro, cure!
Reserved, nadam se da je sve dobro proslo! 🤞🐞
Samojed, vec su ti cure rekle sve, ali evo da te i ja dodatno umirim: imala sam u utorak pregled, bila sam 30+4tt i moj debeljuca je imao 1950g. Doktor je rekao da je napredan, ali nije izrazio nikakvu zabrinutost. Ogtt uredan. Stoga samo opusteno, sve je ok. 🙂
Grizli, bas sam se najezila citajuci tvoje iskustvo u voznji, ali kao sto su rekle cure, bitno da je sve dobro zavrsilo i da ste vas dvi dobro.
Sto se tice pranja robice, ja mislim sve oprati na max temperaturi koja stoji na deklaraciji odjece i onda sve popeglati. Sto se tice opreme, isto kao i vecina: sto mognem skinuti, budem oprala, sto ne mognem, malo dezinficirala.
Mene isto kao i DeeDee zanima di se mogu uzeti trudnicki pojasevi.
Sretno danas na pregledima tko ima! 🐞
Thinkpink probaj jos sa cajem lista maline. Stvarno pomaze kod usporene probave i zatvora. Meni barem je super, naravno ako smijes to uzimati.
DeeDee ja sam svog uzela rabljenog na njuskalo. Za 250 kn inace su oko 400 mislim ti be safe.
Hvala vam cure svima na brizi za ono jucer. Bas sam se uplasila al evo miskica je vesela, vrpolji se po svojoj sabloni tako da sam se skroz smirila i sigurna sam da je dobro. Sad idem raditi, zadnja velika obaveza prije nego se stavim na pauzu.
Potpisujem Grizli za list maline- stvarno probava od njega super radi.
MaRe nadam se da će sa macom sve biti ok
Ja na trudničkim vježbama i pitam curu koja treba roditi za dva tjedna i krenula je u trudničku amb jel pitala za rajski plin. Dakle...dr se naživcirala jer eto, sad je to izašlo u medijima i sve pitaju za plin i njima je plina nestalo. Možda ga nabave dok ona bude trebala roditi ali ne zna. Toliko tipično za os bolnicu. Sve imaju a ništa ne možeš dobiti. Samo da ih hoće netko prozvati javno ali se nikome ne da s tim zezati
[iimg]
Grizli drago mi da je sve ok. Ja sam se neki dan skoro zabila u auto ispred sebe. Kiša padala a auto naglo kočio. Bilo je gadno. Vozim još uvijek i vozit ću do kraja jer ne mogu, a i nemam o kome ovisiti, a dvoje klinaca je tu.
Čak sam i ja počela polako kupovati stvari za bolnicu i sretna sam što sam sve za bebu dobila jer samo na kozmetiku i potrepštine za bolnicu ostaviš malo bogatstvo.
[iimg]
Pozdrav cure 🤗
Da li koja pije željezo Kendural C?
Ja sam danas prvu kapsulu popila, i mislim da me boli trbuh od toga 😰 doduse, to pise i u nuspojavama...
Jel kome ista slicno bilo?
Potpisujem Grizli za list maline- stvarno probava od njega super radi.
MaRe nadam se da će sa macom sve biti ok
Ja na trudničkim vježbama i pitam curu koja treba roditi za dva tjedna i krenula je u trudničku amb jel pitala za rajski plin. Dakle…dr se naživcirala jer eto, sad je to izašlo u medijima i sve pitaju za plin i njima je plina nestalo. Možda ga nabave dok ona bude trebala roditi ali ne zna. Toliko tipično za os bolnicu. Sve imaju a ništa ne možeš dobiti. Samo da ih hoće netko prozvati javno ali se nikome ne da s tim zezati
Klasika...isto kao i epi što većinom ne daju jer ti ili kao ne treba ili nema anesteziologa...Piše u medijima tri žene isprobale..neš ti plina onda već da nemaju xD Ja bi trebala na vježbe idući mjesec,samo se nadam da neće neki kasni datum stavit :) Jeste saznali šta korisnoga?Osim da nema plina
Kupit ću si tu malinu svakako..nju još nisam probala.
Annika ,nemoj zezati da im je nestalo ?! Nadam se da će ga nabaviti do prvog mjeseca 🤣
Mare , nadam se da će sa macom biti sve u redu
Cure jel vama otječu ruke i noge ?
Jesi to ujutro popila na prazan zeludac? Mozda da probas tokom dana izmedju obroka? Ja uzimam Ferrum Lek i PlivitC, ali ne ujutro nego negdje posljepodne/navecer i nemam nikakvih problema. Ujutro moram na taste popiti Euthyrox, a za njega pise u uputama da treba minimalno dva sata razmak ako uzimamo ljekove/preparate koji sadrze zeljezo, kalcij itd.
Ps: pisete o tom rajskom plinu.. ono sto sam ja procitala je da ti se od njega samo vrti i bude slabo, tako da to meni zvuci isto kao onaj Dolantin. Ako je tako, ne fala.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Annika ,nemoj zezati da im je nestalo ?! Nadam se da će ga nabaviti do prvog mjeseca 🤣
Mare , nadam se da će sa macom biti sve u redu
Cure jel vama otječu ruke i noge ?
Meni ne još :)
Vjerojatno je prerano.
Sortiraj odgovore
Najstariji