ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tonkica1
    21. Studeni 2019. 19:35

Reserved sretno sutra ujutro!!! 
    Samojed mogla si vidjeti da su i dr cure doktori nepotrebno plašili s veličinom bebe, a ako ćeš i trebati na carski, odradit ćeš to zmajski i to je to!
    Grizli žao mi je što te tako potreslo, ali vidiš da ti se bebica javila i da je sve u redu😁
    Nisam pakirala ništa još za bolnicu, mislim da ću to idući tjedan.
    Meni se evo prva mašina robice pere, pa ću sutra početi peglati ako se sve dobro uspije posušiti... S obzirom na vrijeme čini mi se da ću tek navečer početi. Imam pitanje za iskusnije mame i one koje znaju - zanima me jeste li peglale i čarapice? Vidim da na dosta njih piše da se kao ne peglaju, a s obzirom da još nemam sušilicu, htjela bih sve dezinficirati, pa me samo zanimalo kako ste vi to?

DeeSB
    21. Studeni 2019. 19:47

Hej cure....kad ste vec u fazi pranja robice da vas pitam na koliko vi stupnjeva perete ona plis odjelca i medo odjelce a na koliko ostale stvari? Ja planiram kroz koji dan bacit se na posao pa me strah da nesto ne zeznem 🙈
    I sveki mi kupila onaj becutanov deterdzent i omeksivac u jednom pa me zanima jel neka od vas koristila taj...

L 💛

• Tonkica1
    21. Studeni 2019. 19:56

Evo za one koji planiraju na roditi na KB Merkur:
    http://www.djecjaposla.com/sto-spakirati-u-torbu-za-radaonicu-a-sto-ponijeti-u-rodiliste/

Aristea
    21. Studeni 2019. 19:59

Reserved sretno sutra!!! 🤞🏼🤞🏼🤞🏼
    Grizli zao mi je sto se to dogodilo, glavno da se bebica javila. Ako zelis radi svog mira odi na pregled. :) Ali vjerujem da je sve dobro .. 
    Samojed ja se sa tezinom bebe nebi zamarala. To su ionako samo neke procjene. Jednoj u bolnici su rekli da je mala 3 i po kg, na kraju 2700....

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Lorena94
    21. Studeni 2019. 20:07

Lala27

ReservedBaš mi je drago što su ipak odobrili carski, a i ja ću vjerovatno spinalnu, pa kad sve prođe kod tebe piši utiske, sve me zanima 😀 I sa srećom sutra, čekamo lijepe vijesti nestrpljivo 😄

GrizliUh, takvih manijaka je na sve strane, hvala Bogu pa ste imali sreću. Možda da pratiš pokrete, ali ne vjerujem da se može nešto desiti bebi. Vjerovatno je samo u tom trenutku osjetila tvoju uzrujanost, pa možda imala brže otkucaje srca, ali sad je sigurno sve u redu.

SamojedMa opušteno, ne zamaraj se kilažom, a ni položajem, može se okrenuti još 100 puta do termina.

LorenaVidim da si sad stalno aktivna, pa ako želiš da te ubacim na našu listu sa terminima, samo mi napiši kad ti je termin i da li je dječak ili djevojčica 😄

Ja sam valjda slučaj za sebe, 😂 do 6 mj imala menstruacije, dr preko HZZOa veli 24.1.2020,a privatnik 4.1.2020. 
    Idem 2.12. Na pregled opet kod privatnika pa ću valjsa nešto više znati. 

beba2025❤
    21. Studeni 2019. 20:15

Tonkica1

Reservedsretno sutra ujutro!!!Samojedmogla si vidjeti da su i dr cure doktori nepotrebno plašili s veličinom bebe, a ako ćeš i trebati na carski, odradit ćeš to zmajski i to je to!
    Grizližao mi je što te tako potreslo, ali vidiš da ti se bebica javila i da je sve u redu😁
    Nisam pakirala ništa još za bolnicu, mislim da ću to idući tjedan.
    Meni se evo prva mašina robice pere, pa ću sutra početi peglati ako se sve dobro uspije posušiti… S obzirom na vrijeme čini mi se da ću tek navečer početi. Imam pitanje za iskusnije mame i one koje znaju - zanima me jeste li peglale i čarapice? Vidim da na dosta njih piše da se kao ne peglaju, a s obzirom da još nemam sušilicu, htjela bih sve dezinficirati, pa me samo zanimalo kako ste vi to?

Tonkica,ja sam ih peglala..ali vise iz gusta nego potrebe..jer,tako malim bebicama uglavnom ni ne oblacimo carapice..bar ja nisam 🤩mislim da je vazno tetrice,krpice,bodice i pamucna odijelca (stvari koje idu do koze) ispeglati,a ostalo..manje vise😊

beba2025❤
    21. Studeni 2019. 20:20

DeeSB

Hej cure….kad ste vec u fazi pranja robice da vas pitam na koliko vi stupnjeva perete ona plis odjelca i medo odjelce a na koliko ostale stvari? Ja planiram kroz koji dan bacit se na posao pa me strah da nesto ne zeznem 🙈
    I sveki mi kupila onaj becutanov deterdzent i omeksivac u jednom pa me zanima jel neka od vas koristila taj…

Ja inace iskuham sve tetrice,krpice i bodice..s baby arielom..bez omeksivaca..umjesto omeksivaca stavim ocat(kad je gotovo,vratim na jos jedno ispiranje s octom)sve bude mekano i lagan,njezan miris..pamucnu robicu na 60,a plis ,vestice i te njeezne stvari na 30 stupnjeva ☺

Juno
    21. Studeni 2019. 20:22

njurko

Juno zasto si u bolnici, oprosti skroz mi je isparilo valjda?

Svaka otprilike 3 tjedna sam na profilima, a sad su me skidali i s Cordipina koji širi krvne žile i ujedno ne dozvoljava maternici da se steže, ali sam ja od tog lijeka ima svaki dan užasne glavobolje, svaki dan, mjesec dana kako sam ga uzimala. Htjeli su me držati pod nadzorom jer drugog lijeka nema. Kako se ništa nije dešavalo, a bris na ešerihiju neće biti gotov prije ponedjeljka, pustili su me danas doma. Uveli mi utrogestan 2*2 tablete vaginalno i normabel prema potrebi

Lavica27
    21. Studeni 2019. 20:25

Meni Iskreno nikad nije palo na pamet peglat carape 🙈🙈 Niti sam sad to radila. Al svak ima svoje...
    Ja sam odjelca i plis na 40° prala. 
    Grizli,mislim.i ja da je sve ok, ja sam ti se u orvoj T poskliznula ispred kuce po stepenicama u zimi, 25tt trudna, rastegla se sva,jedva zaustavila pri dnu i usrala se,al ipak su oni dobro zasticeni. Sve je bilo ok. 
    Angie ja isto vozim i palo bi mi tesko da ne vozim,ne volim biti ovisna o drugom. A sad ako je budala u drugom autu i sudjeno je svejedno je jesam na vozacevom ili suvozacevom mjestu.
    P.s. ne,nisam ni mrezaste gace nikad prala nit mi palo na pamet... to mi otprilike dodje ko da idem uloske prat,isto su pakirani ko te gace. Bar ja tako razmisljam🤔

Gogaa_V
    21. Studeni 2019. 20:32

Poz svima, cestitam na urednim  pregledima. 
    Reserved sretno ujutro 🌸, drago zbog dogovorenog  carskog. Sve će biti ok.❤
    Samojed takodjer u 30 tjednu  moja beba je bila manje od stotinjak grama tezine od tvoje i dr je rekao  da je to i više nego  uredu. Mislim  da je i kod tebe i da to nije  prekrupna  beba  za takav alarm. 
    Juno drago mi je da si pustena  doma , predpostavljam i vjerujem da će sada sve biti super do kraja. 
    Grizli jako mi je žao zbog stresa koji si prosla i ti i beba. Mislim da ne može ništa biti bebi ali je sigurno osjetila tvoje fizicke senzacije i uznemirenost. Bit ce sve ok.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.