Vecer cure..dok sam vas iscitala prosla ura vremema😂e sad sto sam zapamtila😃Reserved sretno i hrabro sutra..cekamo vijesti s nestrpljenjem💞
Netko je spominjao iscjedak..on je normalan u trudnoci i on je svojevrsni stit protiv bakterija i gljivica. Stvaraju ga hormoni i normalno je da je tu.
Za tezinu ja isto mislim da se ne treba uopce zamarati ukoliko je prirast od proslog pregleda uredan. Nije uzv vaga i ne moze znati tocno. Vazan je uredan rast bebe i sve 5. A za zadak...joj i ja se lomim i stalno opipavam po busi gdje bi sto moglo biti..glava def nije gore jer je sve mekano i osjetim udaranje nogama ali ne mogu biti sigurna jel poprecno...al ono sto zelim reci je da se beba stvarno bez problema o u 37om okrene i da se ne treba bedirati s tim. Vidim da vas dosta ima sa zatkom ali sta je tu je nije to kraj svijeta. Ja ne bi bas volila vaginalno radjati zadak iako znam sluvajeva gdje je sasvim dobro prosao porod na zadak.
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Tonkica,ja sam ih peglala..ali vise iz gusta nego potrebe..jer,tako malim bebicama uglavnom ni ne oblacimo carapice..bar ja nisam 🤩mislim da je vazno tetrice,krpice,bodice i pamucna odijelca (stvari koje idu do koze) ispeglati,a ostalo..manje vise😊
Kako ne idu? Carapice su jako vazne prvih par tjedana jer beba nema termoregulaciju. Cesto i za ljetne bebe vidite samo bo
Ja sam svojima oblacila stramplice i odijelca sa stopalicama..carape su uglavnom bile visak🤗
Cure,da li zna koja,da li u Petrovoj za radjaonu nosimo svoje spavacice ili moramo imati njihove?
Reserved, odlicne vijesti, sretno!!! 🤞🤞🤞
Grizli, uff bas neugodna situacija stvarno, da si najbolji, najpazljiviji vozac, uvijek se nadje neki kreten u prometu.. mogu misliti koji šok. Bas sam pricala sa sestricnom neki dan, ona je dugo u trudnoci vozila, a nije kupila trudnicki pojas, na kraju se uopce nije vezala jer joj je tako i doktor rekao, kao veca steta bi bila da cugne, a da ima na sebi obican pojas nego nista.
Ne znam, malo mi je to dvosjekli mac... Ja kao suputnik u autu se vezem, al nekako taj donji dio uvijek labavo namjestim i drzim rukom jer mi smeta.
Samojed, ne kuzim tu doktoricu, mjere su sasvim normalne za te tjedne, tako da ne brini.
Sretno tko ima pregled danas!!!
Be the change you wish to see in the world.. 💚
PREGLEDI
22.11.-damnarexx
22.11.-mala.le.90
25.11.-Sarita15
25.11.-C1M4
25.11.-Lavica27
25.11.-samonezelje
25.11.-mikio
25.11.- ivikii
26.11.-annika
26.11.- Macutica
27.11.-Tockica37
27.11.-flower
27.11.- piba7
28.11.-DeeDee
28.11.- mrgud_zg
29.11.- DeeSB
29.11.- PetraB
02.12.-Dalindas
02.12.- Lorena94
02.12.- PetraB
02.12.- kl1v
03.12.-Nasty
03.12.- Lala27
03.12.- Hani
03.12.- Goga_V
04.12.-Lunica
04.12.-Anna
04.12.-Lunica
04.12.- Supergirl
09.12.-lorija
11.12.-miapia
11.12.-nita9999
11.12.-MaRe
11.12.- Simbalija
17.12.- Goga_V
18.12.-LoBi
24.12.- Grizli
Jutro dragre moje, iza mene još jedna besana noć... Milijun puta se probudila, okrenula.. U 4 se ustala i popeglala sve za bebača... Sretno svima na pregledima!
Jutroo cure
Reserved sretno danaas ❤
Curke na pregledima sretno i vama 🌸
Ne znam cemu se vodi polemiKa oko pranja i pustih dodatnih ispiranja,kad vam peglanje puno vise znaci za ubijanje tih tzv,bakterija. Znaci Lavice djelimo isto misljenje. 👐
Reserved, odlicne vijesti, sretno!!! 🤞🤞🤞
Grizli, uff bas neugodna situacijastvarno, da si najbolji, najpazljiviji vozac, uvijek se nadje neki kreten u prometu.. mogu misliti koji šok. Bas sam pricala sa sestricnom neki dan, ona je dugo u trudnoci vozila, a nije kupila trudnicki pojas, na kraju se uopce nije vezala jer joj je tako i doktor rekao, kao veca steta bi bila da cugne, a da ima na sebi obican pojas nego nista.
Ne znam, malo mi je to dvosjekli mac… Ja kao suputnik u autu se vezem, al nekako taj donji dio uvijek labavo namjestim i drzim rukom jer mi smeta.
Samojed, ne kuzim tu doktoricu, mjere su sasvim normalne za te tjedne, tako da ne brini.
Sretno tko ima pregled danas!!!
Nisam 100% al zakonski mislim.da se trudnice ne trebaju vezati ali u tom slucaju moraju sjediti iza.
Dobro jutro cure i sretno s pregledima!
Jutro cure!
Reserved sretno 🤗
Beba2019 za Petrovu ti treba sve tvoje za tebe a za bebu nista. U Petrovoj nema tusiranja nakon klistira, barem nije niti jedna trudnica, zajedno sa mnom, imala tu potrebu kad smo ga dobile 🤷🏻♀️... Valjda smo se sve dobro ispraznile doma 🤣... Ak te jos kaj zanima, pitaj 😉
Slazem se s Lavicom da ne treba previse "pimplat" oko pranja i peglanja robice. Sve cete proc peglom (ja carape nisam nikad 🤷🏻♀️) tak da nemate brige, dovoljno je to. Moraju doc u doticaj sa bakterijama, to je neminovno, a i dobro je da ih se ne drzi u sterilnim uvjetima. Evo ih dvoje, zivih i zdravih, kao dokaz 😉
Svima na pregledima danas, sretno! Ja sam u pola 1 na fetalnoj eho... 🤞🏼
url=https://lilypie.com][/url
Sortiraj odgovore
Najstariji