ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Simbalija
    21. Studeni 2019. 16:46

samojed

Cure da se javim bila sam na pregledu i nisam baš najsretnija ugl prvo što me je doc pitao jeste sa koliko sam ja kila rodjena reko da 3.800 kaže e pa i bebica će biti teza bit će napredna beba kaže sada ima 1.600 koliko su vase imale u mojim tjednima i poslao me je na ogtt za svaki slučaj kao da vidi da nije šećer u pitanju ali kaže sigurno je bebica na tebe tako sa kilazom pocetnom i bebica je bila sve do sad glavom okrenuta međutim sad su to guza i nogice poprečni položaj ako ostane ovako idem na carski cure kolika je mogućnost da se promjeni položaj bebe 😞 nešto sam baš tužna poslije pregleda nimalo zadovoljna ali eto što jr najvažnije sve je u redu s bebicom

Samojed beba se zna okrenuti i u zadnja dva tjedna, ne brigaj ima još vremena ♥️
    Što se tiče veličine i moja je veća prema trenutnom izračunu, ali to ti je sve puko nagađanje i malo genetike. I ja sam bila debela beba 😁 ako je i veća sve će to biti super, rodila su se prirodno i puno veće bebe.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

Anchy_001
    21. Studeni 2019. 16:53

mikio i Red fox meni su rekli da ce bit carski u 39+ jer je beba na zadak i prvorotka sam. Ne znam jel uvijek bas tak.. Rekla je dr da postoji taj jedan doktor koji radi vanjski okret, al je sad na bolovanju, a i ja nisam nikak za to tak da mi je svejedno 😅 
    Cetvrtkom je dr Gordana Horvat i cist je oke i pristupacna zena, nije neka nabrijana nego je smirena i strpljiva 😊 meni je malac zadnja 3-4 pregleda na zadak i rekla je da ako je na zadak stalno da sigurno postoji razlog za to, mozda je pupcana vrpca prekratka, mozda maternica ima neki oblik koji mu ne pase ili nekaj trece.. Da se ne brinem uopce oko toga
    Meni su prosli tjedan radili ctg i ultrazvuk. Ctg su mi radile sestre, a na ultrazvuk sam isla kod neke druge doktorice. Onda sam sa nalazom i jednog i drugog isla kod ove Horvat da pogleda i vidi kaj dalje. Danas sam mi je samo ona napravila ultrazvuk da vidimo jel jos uvijek na zadak.
    Kolko sam skuzila od 37.tjedna rade ctg svaki put. Idem sljedeci tjedan opet pa natipkam kak je bilo i kaj su mi radili 😊
    Uglavnom, naruce vise njih u isto vrijeme i kak ko dode po redu, tak krece u proces "rjesavanja" tak da bi vam svakako preporucila doc cim prije da ne cubite tam 😊

MaRe
    21. Studeni 2019. 17:01

Reserved sretno,mislit cemo na tebe ujutro ☺
    Samojed moj je u 31tt imao 1810 i dr je rekla da sve odgovara tjednima..a stigne se jos okrenit.
    Vožnje se uzasno bojim u zadnje vrijeme i stalno gunđam ovom svom da smanji brzinu.Nama je prije dva mjeseca izletio pas na cestu i kako smo zakocili skoro nas je sleper nabio na kamion..isto sam crkla od straha al s bebom je sve ok..tako da samo prati da se javlja i sve ce biti dobro :)
    Ja sam dns sva rastresena xD Vodili smo jutros macka vetu jer cudno hoda,zanosi ga ko pijanca u stranu..napravili mu pretrage i dali infuziju..sad je doma i ujutro ga opet vodim na infuziju...a sinoc je bilo sve ok..ne mos vjerovati koliko ti znaci i zabrine te to klupko 😕

Red Fox
    21. Studeni 2019. 17:04

Anchy hvala 😊 i ja javim iduci cetvrtak kaj ce mi reci.
    Piba mislim da nema potrebe prati mrezaste gace, one su kolko tolko "sterilne" kad su u vrecici. Ja imam one tosama, te sam koristila i prosli put. Kad sam ih zakrvarila bacila sam i uzela nove. Taman mi je tih 5 komada bilo dosta. Doma sam svoje gace nosila.

Grizli
    21. Studeni 2019. 17:46

Dosli malo k sebi. Beba je zivahna kao i inace, skakutala je kad sam pojela komad kolaca, dozvolila sam si taj luksuz samo da se uvjerimo da je sve ok. Nista me ne boli za sad osim malo te prepone sto me pojas stegnuo, al ostaje opcije svakako ako mi nesto bude sumnjivo sutra potraziti negdje ginekologa kojeg da me pregleda bar u Zg imam opcija 100.
    Inace ja bas uzivam u voznji jer mm vozi totalno po propisima od kad sam trudna, ja se isto osjecam jos uvijek sigurno i kad se sama vozim, al ovakav sok nisam nikad dozivila. Bas mi je kroz glavu proslo zasto bas sad moramo nastradat. Nadam se samo da sad necu biti prestrasena zbog toga jer sam ovisna o autu posto smo na selu.
    Moja gin je rekla da je beba skolske težine prekjucer na pregledu znaci 30+4 sam bila i imala je 1580. Tako da ne znam cemu ovo plasenje sa kg bebe ko da ima 3000 vec. 
    Hrabrice mm mi uvijek kaze ako si prezivala pobacaje ovo ce ti biti macji kasalj jer na kraju cemo imati bebu u rukama tako da ja jos nisam pocela osjecat strah od poroda. Tako da vjerujem da cemo mi to kao i sve cure super podnijeti jedino ce me emocije spucat to vec sad znam al neka s pravim razlogom. 

Dalindas
    21. Studeni 2019. 17:46

Reserved sretno 😍❤️
    Grizli ,stvarno ima majmuna na cesti ,užas . Nadam se da si se smirila 
    Samojed ,ne sekiraj se zbog kg ,moj malac sada ima 2,5 kg i doktorica je rekla da će biti i velik i dugačak i smijali smo se cijelo vrijeme na ultrazvuku kako će biti mali sumo borac 🤣

mrgud_zg
    21. Studeni 2019. 17:47

Red fox i mikio mi smo iste po terminu i totalno mi pritisak stvarate 😂 moja torba se jos nije ni izvadila iz podruma a kamoli spakirala 😂 ubit cu vas. Al bar sam danas 2 masine vesa oprala. Napokon sam se pokrenula 🎉🎉🎉 ps-ja danas s novim stvarima za bebu oprala (na 30) i mrezaste gace i mogu posvjedocit da im se nije nis dogodilo 😉
    Mikio u kojoj si to ljekarni dobila bocu na poklon 😜?
    Samojed ne brini se bzvz, nemres na te stvari utjecat i nemas zasto. Moj je s 31 tt imao 1800 g i jos je gin komentirala da je to taman i da nebi trebala bit prevelika beba
    Sto se tice voznje ja i dalje vozim jos puno, nemam nikakvih problema, imam onaj trudnicki pojas i sve jos mogu

mrgud_zg
    21. Studeni 2019. 17:51

I zaboravila, reserved sretno sutra!! Sve cemo mislit na tebe ujutro 🤞🤞
    Grizli drago mi je da si sad ok, iskreno mislim da bebi ne moze nista bit, na tecaju su nam uvijek ponavljali  da je beba u maternici najzasticenija na svijetu, tako da samo prati pokrete ali mislim da ce sve bit ok 😉

Red Fox
    21. Studeni 2019. 18:02

Mrgud ma stignes 😂 ja sam ocekivala da cu prije ici u bolnicu tak da sam sve spakirala. Jos sad samo ubacujem stvari 😂 a i dobro da sam to obavila i robicu slozila jer mi je vec bas jako tesko stajati, pod nekim cudnim kutem namjesti glavu u zdjelici i bas me jako zna boljeti. Tak da sad samo odmaram i cekam. Ne znam za vas al ja sam vec uzasno nestrpljiva 🤦🏼‍♀️

mrgud_zg
    21. Studeni 2019. 18:37

Ajme ja nebi jos 🙈 jos bar 2-3 tjedna 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.