ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • AnnA
    29. Siječanj 2020. 00:31

Thinkpink sretno sutra :)
    DeeDee jel se to curka zove Vita? Sad sam tek vidjela na lenti. A mozda si vec i napisala ali moj mozak nije registrirao

MaRe
    29. Siječanj 2020. 00:33

Lunica

Ja se cure moje osjecam ko slonica🐘🐘🐘😂😂😂

Ajd ti kreni prati prozore sutra vidis da ti lopta ne pali 🤣😋
    Hani mi smo se isto opremili maskama za svaki slučaj ako tko bude smrcao al zasad smo ok. Za babinje nam nisu nista rekli dr al smo to sami svima rekli koji su htjeli doći da mogu tek krajem 2 mjeseca a zasad su samo babe i djedovi booi

• AnnA
    29. Siječanj 2020. 00:34

Ja sam danas bas nekako u rasulu. Plakala sam jer sam gladna. Mislim ono. I tako cijelu vecer. Mm nije znao sta ce sa mnom. Pa stalno pita jel bi ovo jel bi ono. Al meni nista ne pase. Samo placem i zivcanim. Na kraju sam pokleknula i pojela grancereale. I onda sam se zbog toga grizla i nastavila plakat. 

DeeDee
    29. Siječanj 2020. 00:34

Anna zove zove 🥰, ipak smo ostali pri prvom planu, tj. on se nije dao smesti, ja sam se dvoumila bila 😁
    I netko mi je bio napisao da je lijepo ime al sam izignorirala u brzinskom čitanju pa se sad zahvaljujem 😁

Hani, da sLunica ahahahah vrh, super ste obje❤️

[/url

DeeDee
    29. Siječanj 2020. 00:37

AnnA

Ja sam danas bas nekako u rasulu. Plakala sam jer sam gladna. Mislim ono. I tako cijelu vecer. Mm nije znao sta ce sa mnom. Pa stalno pita jel bi ovo jel bi ono. Al meni nista ne pase. Samo placem i zivcanim. Na kraju sam pokleknula i pojela grancereale. I onda sam se zbog toga grizla i nastavila plakat.

Ne opterećuj se glupim keksima sad..ali kužim te, nije do keksi 😁 imala sam i ja takvih ispada pred kraj.. gledajmo to s pozitivne strane, možda se nešto pokreće pa su hormoni dodatno podivljali 🤞
    Bit će sve ok 😘

[/url

MaRe
    29. Siječanj 2020. 00:37

O bože čitam svoju rečenicu..al sam je srocila nema šta 🙈🙉 Spavam 🤣 Gotovo cicanje tajo ga sprema u krevetic..laku noc do 3 sata 😁

DeeDee
    29. Siječanj 2020. 00:39

Laku noć mare, do idućeg cicanja 😂

[/url

• AnnA
    29. Siječanj 2020. 00:41

DeeDee i meni se svidja ime :)
    I iskreno se nadam da je to navala hormona pred porod. Lagano mi je vec dosta svega

mrgud_zg
    29. Siječanj 2020. 02:48

Pozdrav odnocne smjene. Moj nesto uranio a sinoc pojeo tak da se onesvijestio, bas sam se nadala da cu malo odspavat 🙄
     deedee jesi ti rodila na kraju u pon? 40+3? Po mojim prognozama? 😁
    Terminuse vidim ima vas i dalje u niskom startu, anna, lunica, valkiris jel ima novosti? 😁 ako sam koga zaboravila , sretno 😉
    Thinkpink pisi kad dodes k sebi 🤞🎉

Lunica
    29. Siječanj 2020. 03:07

Hani nis ne pitaj, danas mi se mlađi vratio s virozom iz skole, temp visoka bez drugih simpt, a ja s kirurskom maskom oko njega da mi ne pređe...izolirala ga u sobu da zastitim ostale..msm samo mi je sad ovo trebalo u ovom trenutku😵Mare morat cu sutra prozore na repetoar😂
    Ugl. Ja se javljam iz nocne jer bas imam kao jacu menstrualnu bol , ali nikako da se pretvori u jace i konkretnije trudovee😣kao da je maternica lijena ..takav mi je filing..

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI