Simbalija i mi u Os idemo snimati kukove tek s 3 mj..bas sam dns pitala pedijatricu jer nisam bila sigurna dal je s 3 ili 1.
Thinkpink sretno sutra 🤞🤞
Thinkpinksretno sutra 🎉🎉🎉🎉🤞
Beba mi dobili sljedeci tjedan termin za prvi pregled kod pedijatrice koju si preporucila. Javim dojmove kad obavimo 😉. Jesi ti rekla da te pedijatrica direktno narucila u klaicevu?
Nadam se da će biti i vama ok.. Nama je super.. Sad ima novu sestru, pa ju ne poznajemo, ali djeluje ok.
Da, ona nas je naručila i dala potvrdu o narudžbi skupa sa uputnicom..
Sretno🥰
Curke moje hvala vam!💖💖💖
Mislim da je sve spremno, jos samo mob.i punjac uzmem ujutro. Javim se cim mogu i uhvatim priliku 🥰😘❤
Curke moje hvala vam!💖💖💖
Mislim da je sve spremno, jos samo mob.i punjac uzmem ujutro. Javim se cim mogu i uhvatim priliku 🥰😘❤
Sretnoooo 💪😘🤞❤️
[/url
Mikio, mislim da si ti pisala za pregled kukova.. Mi smo bili naručeni u 15h i bili na redu u 15h, pregled traje doslovno minutu, tako da jako brzo ide, iako je bilo desetak bebi.. Nalaz je ok❤️☺️
Klaićeva? Hvala na infu!
Jel skidaju pelenu na pregledU?
Da,, Klaiceva, ispred mama skine bebu u bodi, pelenu unutra malo odlijepi dok napravi uzv, ponesete jednu tetru i to je to☺️
Hvala na info!!😊
Gdje ste parkirali? Ta klaiceva je najgora kaj se toga tice…
Imas uvijek mjesta iza Westin-a no moras malo prosetati 5 min.
Tu sam, tu sam… U komadu jos uvijek… Iako mi uopce nije dobro. Uvela jos jedan normabel popodne al od 2 mg jer me inace kontrakcije ubijaju. Cure divljaju kao i do sada. Ja se jedva krecem, svaki korak koji napravim imam osjecaj da ce ispast van. Znam ja da je to sve normalno al jednostavno mi je puna kapa svega. Jedva cekam cetvrtak uzv i petak pregled pa da dogovorimo privodjenje kraju. Ne spavam, ne jedem, pokusavam sredit do kraja robu i ostale stvari za cure al na zalost u nekim stvarima ovisim o drugima pa me to jos dodatno nervira sve. Uzasno mi je tezak trbuh i ne mogu nista osjetiti na njemu, po doma hodam golog trbuha jer me toliko sve smeta, svrbi i pece da je to strasno. Stalno trackam kremom al badava, sarena sam od strija za poludit. U nista trudnicko ne stanem, toliki je 🤦🏻♀️
Thinkpink zelim ti sutra da sve prodje kako treba 😘❤️😘❤️
Lavice tebe posebno pratim (nek se ostale curke ne ljute) i drago mi je da je maleni stabilno i da za sada nema potrebe za prebacivanjem na rebro.
Grizli super da si pronasla formulu da si olaksas oporavak i da je curka ok. Kak su ostale cure rekle, ako ce trebati capnuti bolje sada da to naprave. 😉😘
Mislim ja na sve vas, citam redovito i pratim sve sto se dogadja no jednostavno sam upala u neko cudno predporodjajno stanje da ne znam ni sama kako se iscupat iz toga. Ali tu sam i pratim iz sjene sve 😘
Lunica pa bas se neda bebac van, drzim fige 😘🤗🤞🏼
Valkris nam je isto nesto kao krenulo ako se ne varam, nek jensa srecom 😘😘
Sarita kakvo je stanje kod tebe?
Suosjecam sa tobom a mene ko nis ceka cr 3.2.al u tegobu te kuzim kako ti je iako ti imas dvije u busi vjerujem da je tesko. Svaki dan cekam kad ce te nepravilne postat pravilne da idem vise i nis nikako. Svaka ti cast koliko duras i kako ti ide. 🤗🤗🤗🤗🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji