ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Valkris
    29. Siječanj 2020. 11:20

Jutro cure, bome ste se raspisale 
    Kod mene mirno stanje, trudove ne osjetim (ako ih ima). Jucer me migrena ubijala pa sam preležala cijeli dan, danas će bit čišćenje stana i pranje prozora, taman ni kiša ne pada 
    .
    Petra, fkt svaka cast i jos malo izdrzi 
    Lavica držte se ti i lavić 
    Thinkpink sretno, vjerujem da se već i mazis s bebacem 
    Sretno nam svima :D i koje cekamo i koje se borite s dojenjem i prehladama i ostalim nedaćama 

• Nita9999
    29. Siječanj 2020. 11:29

draga Lavice tako mi je žao što prolazite kroz tu kalvariju, ali iskreno se nadam da je bebač u sigurnim rukama i da će se brzo sve riješiti bez ikakvih posljedica pa da na miru uživate u svojoj sreći
    Thinkpink puno sreće iako vjerujem da si već i odspavala novu turu i nadma se da si brzo sa svojom bebom

Ostalim curama sretno sa svim tegobama i u svim fazama.

Ja sam danas imala CTG koji je uredan iako je prvih 20 min cura spavala pa se tek nakon cokolade probudila. Sutra UZV i GUK profil, u petak pregled i novi CTG.

MaRe
    29. Siječanj 2020. 12:23

Lavice iskreno mi je žao što to prolazite ali isto tako vjerujem  da doktori kao i uvijek prvo daju najgore dijagnoze pa ih onda pobijaju...vjerujem da ce i kod vas biti tako ipak je on mali 🦁 A i u grupi ste gdje sve pobjedujemo tako cemo i to 💪💪💪
    Losa bome šta ste prosli ne poželjeti nikome..super je vidjeti kako je to iza vas i da malac napreduje 🥰🥰
    Terminuse ajmo vrijeme je za privođenje liste kraju...sta se ceka 😋
    Nita ovaj tvoj lillypie pobedastio...u 38-om tjednu tebi pokazuje jos 63 dana...nacekat ces se 🤣🤣🤣

Lunica
    29. Siječanj 2020. 12:39

Evo ja s pregleda. Sve isto. Gledao mi pl vodu.. Oci su mi ispale😫sutra opet... Cekanje.... 

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

• mom12
    29. Siječanj 2020. 13:03

Meni bas sestra jucer rekla za ove bocice od mlijeka..al ona zivi u njem..pa neznam dal ima kod nas...vidila sam da ima hipp...

samojed
    29. Siječanj 2020. 13:16

Eh cure ja bila na pregledu na uz mi rekla da je bebica baš nisko spuštena iu ma 3260gr. Vaginalno me pregledali vanjsko ušće ulozivo za jagodicu prsta.
    Jel to znači da sam otvorena prst ili 
    Joj cure moje ja se nadam da će ovo ubrzo krenuti ovi zadnji dani su grozni 

Bublica123
    29. Siječanj 2020. 13:25

Lavice od srca želim da sve bude dobro i da ovi dani neizvjesnosti i straha budu samo ružno sjećanje🙏💓💪držite se
    Evo kod nas danas punih 40tt, beba ni makac🥴🙈

Red Fox
    29. Siječanj 2020. 13:37

Lavice  sretno, stalno dolazim vidjeti jel ima kakvih novih vijesti kod tebe. Nadam se da maleni nece biti dugo u bolnici i da ce sve biti dobro.
    Cure koje ste u iscekivanju sretno s pregledima.
    Vama koje ste frisko rodile zelim brzi oporavak 😊
    Nama je bas bila patronazna, mali super dobiva na tezini. Ja sam nekak bila na rubu da odustanem od izdajanja i dojenja, a sad opet ne bi. Nisam uopce pametna kaj da radim. Nekad me to izdajanje bas opterecuje. A dojenje me i dalje strasno boli. Nocas je proslo 9 sati da se nisam izdojila, jednostavno nisam imala snage. Bas me zanima kak ce biti s mengom s obzirom na tu neredovitost.
    Jel vi idete sad svaki dan s bebacima van? 

• Nita9999
    29. Siječanj 2020. 13:39

MaRe

Laviceiskreno mi je žao što to prolazite ali isto tako vjerujem da doktori kao i uvijek prvo daju najgore dijagnoze pa ih onda pobijaju…vjerujem da ce i kod vas biti tako ipak je on mali 🦁 A i u grupi ste gdje sve pobjedujemo tako cemo i to 💪💪💪
    Losa bome šta ste prosli ne poželjeti nikome..super je vidjeti kako je to iza vas i da malac napreduje 🥰🥰
    Terminuse ajmo vrijeme je za privođenje liste kraju…sta se ceka 😋
    Nita ovaj tvoj lillypie pobedastio…u 38-om tjednu tebi pokazuje jos 63 dana…nacekat ces se 🤣🤣🤣

ne daj Boze da moram jos 60 dana ovako 😀😀 
    ali da, stalno krivo pokazuje iako sam stavila dobar ocekivani datum porođaja... promijenit cu kad curka stigme jer sam i zaboravila vise kako to i gdje 😀

• mom12
    29. Siječanj 2020. 13:43

Ja sa svojom svaki dan kad ima sunca....a to je skoro svaki dan..s tim da zivimo u st...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.