Lavica, koja teska situacija, bas mi je zao, nadam se da nije tako ozbiljno kao sto sumnjaju.. Bit ce mali lavic ok!!! 🤞🤞🤞Drz'te se!!! 🙏🙏🙏

Be the change you wish to see in the world.. 💚
Hej cure samo da zazelim sretno sutra Thinkpink😘I ukratko,prebacen je maleni na rebro,danas su poceli zonglirati s jednom jako teskom dijagnozom,ja sam prebijena vec od tog. Doma sam dosla,on je tamo,idem ujutro pa mogu bit dokad god zelim. Jako je ruzan osjecaj doci doma bez bebice🥺
Hani, da li vam je bila losa saturacija,brzo disanje?
A joj… Lavice nemogu uopce zamisliti taj osjecaj… Sta nije da ako dojis da imas pravo biti s bebom? Drzi se i probaj biti pozitivna da bebac to osjeti kad dodes k njemu. Pod kontrolom je i bito ce to sve ok. Saljem zagrljaje i tebi i malom lavicu 😘😘
Mislim da na Rebru nema mogucnosti smjestaja za majke... Na Petrovoj ima no na Rebru ne cini mi se.
Lavice samo hrabro i pokušaj ostati pozitivna. Grozna situacija, vjerujem da je užasno teško.. kao što je LoSa rekla, znaš da se vole razbacivati svakakvim dijagnozama..bolje da provjere i uvjere se da su u krivu. Mantram ti najpozitivnije misli 💓
Thinkpink još jednom sretno 😊

[/url
LoSa da znaš da me drzi danima to sto si rekla da cu svakakve dijagnoze cut pa mi daju onih 5% vjere.
Tehnicki mogu biti koliko zelim al sami kazu da obzirom da dojim bolje da probam spavati kod kuce,opustiti se da mogu izdajati. Smijem zvati za stanje nocu kad god zelim a uz njega mogu biti cijeli dan,cak i muz. Daju mi da oko svega pomazem,hranjenje,inhalacije, mazim ga,pjevam. Imaju sobu za izdajanje i strog protokol za kod kuce izdajanja,pohrane i nosenja tamo mlijeka. Hvala vam cure od srca! Sretno cekalicama u niskom startu❤

LoSa da znaš da me drzi danima to sto si rekla da cu svakakve dijagnoze cut pa mi daju onih 5% vjere.
Tehnicki mogu biti koliko zelim al sami kazu da obzirom da dojim bolje da probam spavati kod kuce,opustiti se da mogu izdajati. Smijem zvati za stanje nocu kad god zelim a uz njega mogu biti cijeli dan,cak i muz. Daju mi da oko svega pomazem,hranjenje,inhalacije, mazim ga,pjevam. Imaju sobu za izdajanje i strog protokol za kod kuce izdajanja,pohrane i nosenja tamo mlijeka. Hvala vam cure od srca! Sretno cekalicama u niskom startu❤
Drži se Lavice🥰bit će bebica super😍❤️
Lavice sve sam to prosla. Ono sto je meni pomoglo je druzenje sa zenama koje su prolazile isto. Jer netko tko to nije prosao ne razumije. Meni su uzasno isli na zivce ljudi koji su u zelji da me utijese govorili gluposti tipa " Joj znam kako ti je moj je tjedan dana prije rođen", "Moja je beba isto imala žuticu to je strašno" i sl. A to su sve minorne stvari za ono sto sam prolazils. Ja ti znam bebe koje su imale i sepse, citomegslovirus, citobakter i sl. stanja i sad su svi super. I na Petrovoj su znali davat kojekakve dijagnoze koje bi na Rebru redovno pobili. Moj mali je prosao zestiranja za svakakve metabolicke bolesti i sve je ok.
Evo moj malac sto je sve prosao a danas bila patronazna i u dva tjedna je dobik 540 g. A u pocetku nije mogao uopce jesti, taj refleks mu nije bio razvijen. Kad bi ga hranila prestao bi disati i potpuno poplavio. Morala sam ga štipati da bi prodisao. Tako da sve vi kojima bebe bar sišu i dišu mozete i na tome bit zahvalne, nije kod svih tako.
Joj Lavice sjecam se da je lani moja poznanica prosla s tek rodjenom bebom upalu pluca i svasta nesto je bilo...malac je danas ziv i zdrav, drzi se❤
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Lavice drzi se, vi to mozete 🤞😊 ipak ste lavovska obitelj 🦁.
ThinkPink cekamo vijesti :D
-
Kako je lijepo vidjeti ovih 39tt😍 bas me zanima pregled u petak, dal smo se pomakli od 1 prsta.
Jucer sam usisavala, prala podove, kuhala rucak i isla pjeske stepkama do petog kata i nazad😂
Mooorala sam makar mrvicu potaknut🤞🙈
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji