ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dalindas
    28. Siječanj 2020. 14:08

Mare,odlično bas mi je drago :)

mrgud_zg
    28. Siječanj 2020. 15:11

Lavice drago mi je da je stanje ok kod vas, bitno da je ide gore. odjednom ce sve bit ok . i super da je mala lavica dobro 
    losha ovisi kolko je jak osip/crvenilo. nama je prvo bilo crvenilo pa smo sa sudokremom mazali a onda je ostala ko ostecena koza, pa smo presli na bepanthen baby da zaljeci i nahrani kozu. patronazna je rekla da kad skroz prode se mozemo vratit na normalmu kremu. pa onda po meni ak je vama to tak brzo proslo mozes se vratit na normalnu..
    grizli mare deedee, nadam se da ovo necete shvatit ko da pametujem, al da podijelim svoje mini iskustvo s dojenjem... ja kak sam bila u opcoj za carski, stvarno dan i pol nisam znala za sebe. nis on meni nije dojio, i nitko me nije ni pitao dal mu smiju dat ad. naravno da su mu dali. onda sam nakon 2 dana presla u sobu i dobila njega, nije mogo ni zahvatit bradavicu jer su bile spljostene, pa mi je tek onda mm donio sesirice. tak da smo mi uspostavili tek nakon 3 dana djelomicno dojenje. i bez obzira kaj je tak puno proslo, mlijeko mi je fkt nadoslo. tako da se ne bedirajte. nije to lako od 0.dana da sve stima savrseno, nemojte si stvarat presing, dan po dan 

annika
    28. Siječanj 2020. 15:13

LoSa nemoj više mazati sudocremom ako je prošlo crvenilo, vrati se na svoju kremu
    MaRe super

[iimg]

28. Siječanj 2020. 15:32

mrgud i annika Hvala za savijete!! Jucer je bas puno prduckao pa je bilo malo crveno i kao pokoji pristic, no kad sam 2× namazala sudocremom je proslo. Sad vise nista nema. Vratit cu se onda na regularnu kremicu.
    Petra super si ti dogurala s blizankama doma do 34-og tjedna. Hrpa cura s blizanackim trudnocama je hospitalizirana. Koliko su sad cure teske?

beba2025❤
    28. Siječanj 2020. 15:42

Mikio, mislim da si ti pisala za pregled kukova.. Mi smo bili naručeni u 15h i bili na redu u 15h, pregled traje doslovno minutu, tako da jako brzo ide, iako je bilo desetak bebi.. Nalaz je ok❤️☺️

beba2025❤
    28. Siječanj 2020. 15:48

Cure koje ste tek rodile, ne možete niti misliti da neuspješno dojite, niste još niti počele. 
    Kao što kaže Mrgud, ne želim niti ja pametovati, ali mislim da tek nakon nekih dva tjedna možemo reći da li nam ide ili ne dojenje. 
    Meni je krenulo tek kad sam se prestala opterećivati i biti tužna jer mi kao ne ide. 
    Sad je nepunih dva mjeseca i sve je savršeno ❤️
    Želim vam puno strpljenja i ljubavi🥰

• piba7
    28. Siječanj 2020. 16:16

beba2019

Mikio, mislim da si ti pisala za pregled kukova.. Mi smo bili naručeni u 15h i bili na redu u 15h, pregled traje doslovno minutu, tako da jako brzo ide, iako je bilo desetak bebi.. Nalaz je ok❤️☺️

Klaićeva? Hvala na infu!
    Jel skidaju pelenu na pregledU?

Omerta
    28. Siječanj 2020. 16:18

Lala27

SIJEČANJ

45. Gogaa_V - 24.1. - curica

Mozes zapisati 16.01. ovdje! 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

• Zarica
    28. Siječanj 2020. 16:33

Bok zenske. Evo i mene nakon 100 god.  Bas nam je intenzivno ovo vrijeme s bebom. Mali je bio bas jako sicusan pa nismo bas zvali nikoga ni u goste ni u pomoc ali zato je sad dobio kilu od kad smo dosli doma. Ima sad 25 dana. 
    Takodjer isto imamo bas problema s vjetrovima/podrigivanjem/kakanjem. Bas place i izvija se dok ne izbaci sve iz sebe. Da stvar bude gora, pupak nisu dobro odrezali zbog cega smo morali par puta pedijatru i ja tamo pikupila neku virozu. Znaci proljev, povracanje, temperatura. Danas peti dan i ostao je samo proljev, ali s obzirom da iskljucivo dojim bas je iscrpljujuce. Cini mi se da niti nemam toliko mlijeka kao prije. Njega pratimo, cini se da je malo bolezljiv ali nadam se da antitijela iz mlijeka rade svoje i da nije gladan opcenito. A bas smo bili sretni kako dojenje lijepo ide i onda ova bolest... uzas. 

PetraB
    28. Siječanj 2020. 16:41

Losa hvala ti... Sa 32+2 na zadnjem uzv je procjena bila na 1800 i 1700 +/- 230 g tak da ja racunam da su valjda sad na 2 kg, vidjet cemo u cetvrtak. Ma kazem, znam ja da je sve to normalno u ovakvoj trudnoci i da znas ti si mi jako puno na pameti, kroz sto si sve prosla i onda se trgnem malo 🤗😉

url=https://lilypie.com][/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.