ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Raštika
    28. Siječanj 2020. 17:00

Samo da vas pitam ima li igdje goge (Gogaa_V)?
    Znam da se 'mucila' s hpv-om i cinom pa bih joj voljela postavit pokoje pitanje.😉

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Angelly
    28. Siječanj 2020. 17:40

beba2019

Mikio, mislim da si ti pisala za pregled kukova.. Mi smo bili naručeni u 15h i bili na redu u 15h, pregled traje doslovno minutu, tako da jako brzo ide, iako je bilo desetak bebi.. Nalaz je ok❤️☺️

E a di se tocno nalazi u klaicevoj pregled kukova? Ja se obicno izgubim u bolnicama a ne zelim bas vrludat po bolnici s malim 😊

Gogaa_V
    28. Siječanj 2020. 19:28

Raštika

Samo da vas pitam ima li igdje goge (Gogaa_V)?
    Znam da se 'mucila' s hpv-om i cinom pa bih joj voljela postavit pokoje pitanje.😉

Pozz Rastika. 
    Nisam odavno  aktivna  na forumu, više sam na what up sa curama odavde gdje mi je javljeno da si pisala. Ako šta mogu pomoći u vezi  cina ili nekih  pretraga  samo javi ovde, a ako zelis možeš  i na wap +491726012177. Nadam se da si ok  i da je tvoja  priča sa cinom  koliko toliko kraju. 

• Lala27
    28. Siječanj 2020. 19:50

Goga Pa sad vidim da si rodila 16.1. 😍 Čestitam ❤️ Duže vrijeme se pitam da li si rodila. Očito nećeš pisati tu, ali ja bih samo voljela znati kako ste ti i tvoja curica 

• Zarica
    28. Siječanj 2020. 20:08

Mikio kako izgleda taj bowen tretman? To idete u bolnicu ili? Nisam nikada cula a i mog malog muce isti problemi.

beba2025❤
    28. Siječanj 2020. 20:12

piba7

beba2019

Mikio, mislim da si ti pisala za pregled kukova.. Mi smo bili naručeni u 15h i bili na redu u 15h, pregled traje doslovno minutu, tako da jako brzo ide, iako je bilo desetak bebi.. Nalaz je ok❤️☺️

Klaićeva? Hvala na infu!
    Jel skidaju pelenu na pregledU?

Da,, Klaiceva, ispred mama skine bebu u bodi, pelenu unutra malo odlijepi dok napravi uzv, ponesete jednu tetru i to je to☺️

beba2025❤
    28. Siječanj 2020. 20:15

Angelly

beba2019

E a di se tocno nalazi u klaicevoj pregled kukova? Ja se obicno izgubim u bolnicama a ne zelim bas vrludat po bolnici s malim 😊

Gore uz stepenice, prvi kat, ravno.. Ja se inače isto izgubim, ali ovo je baš bilo lako naći.. U prizemlju je salter di jedan lik objasni kud treba ici☺️

Simbalija
    28. Siječanj 2020. 20:31

Thinkpink sretno sutra!!! ♥️♥️♥️♥️♥️
    Zna li netko koliko traje naručivanje za uzv kukova u Rijeci? Meni je pedijatar rekao da se radi nakon 3 mjeseca jer da ako se radi ranije zna biti lažno loš jer da se kukovi tek razvijaju. Vidim da vi svi radite nakon mjesec dana starosti bebe pa mi sad ništa nije jasno.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

beba2025❤
    28. Siječanj 2020. 20:35

Simbalija

Thinkpink sretno sutra!!! ♥️♥️♥️♥️♥️
    Zna li netko koliko traje naručivanje za uzv kukova u Rijeci? Meni je pedijatar rekao da se radi nakon 3 mjeseca jer da ako se radi ranije zna biti lažno loš jer da se kukovi tek razvijaju. Vidim da vi svi radite nakon mjesec dana starosti bebe pa mi sad ništa nije jasno.

Nama je pedica rekla sa 2mj.da idemo i tako nas naručila.. Zagreb.. 

mrgud_zg
    28. Siječanj 2020. 20:35

Thinkpink sretno sutra 🎉🎉🎉🎉🤞
    Beba mi dobili sljedeci tjedan termin za prvi pregled kod pedijatrice koju si preporucila. Javim dojmove kad obavimo 😉. Jesi ti rekla da te pedijatrica direktno narucila u klaicevu?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.