Curke moje hvala vam!💖💖💖
Mislim da je sve spremno, jos samo mob.i punjac uzmem ujutro. Javim se cim mogu i uhvatim priliku 🥰😘❤
Sretno!!! 🤞🤞🤞

Be the change you wish to see in the world.. 💚
Dugi jezik😂😂😂 mrvice male
Petra, izdrzi jos malo, nije ti lako😘
Valkris, pokrece li se sto?
Lavice, kad te otpustaju iz bolnice? Ima li novosti kod bebaca? Moj je bio na intenzivnoj zbog infekcije i teskoca s disanjem koje na kraju dovode u vezu s tim srcanim defektom.
Thinkpink, sretno😁
Grizli, deedee, kako ste nocas?
🙋♀️37 (hipoHashi, hiperprolaktinemija)
pokušavanje od 2009.
KBC St
🧑2020. iz 5.
👶2022. Iz 4.
Beba br. 3
7./'25.- prirodni fet- odbila vraćanje
8./'25.- ⏳️
Mikio, mislim da si ti pisala za pregled kukova.. Mi smo bili naručeni u 15h i bili na redu u 15h, pregled traje doslovno minutu, tako da jako brzo ide, iako je bilo desetak bebi.. Nalaz je ok❤️☺️
Klaićeva? Hvala na infu!
Jel skidaju pelenu na pregledU?
Da,, Klaiceva, ispred mama skine bebu u bodi, pelenu unutra malo odlijepi dok napravi uzv, ponesete jednu tetru i to je to☺️
Hvala na info!!😊
Gdje ste parkirali? Ta klaiceva je najgora kaj se toga tice…
Posrecilo nam se☺️, našli smo parking s lijeve strane bolnice, minutu šetnje do ulaza, ispred je nemoguće parkirati..
Hani hvala na pitanju, kod mene i dalje sve super, bez ikakvih smetnji 😊 malo me kičma boli na mjestu epiduralne, ali mislim da je to i do stalnog ležanja..
Ne znam više šta sam pisala, šta nisam..bebici baš ne ide sisanje, navodno zbog kratkog jezika i uvučene bradice pa vježbamo sisanje na prstu a ja se izdajam. Bili su mi dali sinoć tu neku njihovu pa sam počela, malo sam se mučila jer je još kolostrum samo bio ali ajde bar je to papala, dodaju formulu da ne padne na težini ali pomiješaju s tim mojim kapljicama :)
Danas su mi moji donijeli moju izdajalicu i puno mi je bolje sad, mislim da i mlijeko kreće pomalo jer više nije narančasto nego bijelkasto i puno lakše mi ide..
Malena je divna. Za sad, da pokucam u nešto, samo spava, slaže smiješne face i papa kad je natjeram, nije baš zainteresirana al pelene su uredno popisane i pokakane pa joj je očito dosta:)
Bila prije na pregledu sluha, sve super. Ujutro mi je uzimaju na one sve pretrage za otpust i ako sve bude ok, oko 15 sati idemo doma. 🥰🥰🥰

[/url
Omerta, je li kod tebe sve spremno za bebicu?😊
Zarice, je li se bebac na kraju razbolio? Jesi li ti bolje sad? I kod mene danas malo fibre pa se bojim da on ne pokupi nesto, a bojim se izmjerit mu fibru u guzi, cekat cu patronaznu ujutro. U bolnici su preporucili zabranu babinja, tako da su mi svracali samo sestra, mater i patronazna par puta. Mozda sam nesto pokupila u ducanu, zaboravila sam zastitnu masku. Sestra kod pedijatra preporucila je i da i mi roditelji stalno nosimo doma maske. Pridrzava li se ijedna od vas toga?
pokušavanje od 2009.
KBC St
🧑2020. iz 5.
👶2022. Iz 4.
Beba br. 3
8./'25.- ⏳️
Super, deedee, bas si cista pozitiva😊😉 bravo i za izdajanje i za malenu.
pokušavanje od 2009.
KBC St
🧑2020. iz 5.
👶2022. Iz 4.
Beba br. 3
8./'25.- ⏳️
Ja se cure moje osjecam ko slonica🐘🐘🐘😂😂😂
Ajde naprednija si od mene, ja sam se osjećala kao polupokretna slonica 😂😂😂
Ajmoooooo, sutra bi ti to mogla riješiti. Tj. danas kad se naspavas 😊🤞🤞🤞🤞🤞❤️

[/url
Ja se cure moje osjecam ko slonica🐘🐘🐘😂😂😂
Ajde naprednija si od mene, ja sam se osjećala kao polupokretna slonica 😂😂😂
Ajmoooooo, sutra bi ti to mogla riješiti. Tj. danas kad se naspavas 😊🤞🤞🤞🤞🤞❤️
❤️❤️❤️
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Slunica😁😁 ajde, jos malo😉 kako ti uspijes uvest red u punu kucu trenutno?
pokušavanje od 2009.
KBC St
🧑2020. iz 5.
👶2022. Iz 4.
Beba br. 3
8./'25.- ⏳️
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji