Mi smo u zagrebu, jucer je bila kisa, pa su bile one cestice koje nam je bandic ocistio tak da nismo bili bas redoviti 😂 sad najavljuju lijepo vrijeme pa planiram i ja svaki dan. Jedino mislim da ce mi biti zgodniji ergobaby nego kolica kad idem sama jer imamo jako nezgodno stubiste u zgradi 😕
Ma ja kad idemo na kavu ja ponesem samo autosjedalicu...pa muz nju nosi ja autosjedalicu...samo ako bas idemo duze setat kolica...jedva cekam kqd cu je moc u kisobran kolica...ovo je tako nezgodno...ja kosaru uopce ne koristim...

mikio nissm ovo u bocicama vidjela no super bi mi doslo Ja sad svaki 3-4 dan 4 mjerice potrosim pa cu ooet bacit vecinu kutije.
Mi secemo sto je vise moguce. Dobro sam se sad uhodala te idemo i do centra autom. Meni nije nikakav problem otvoriti kolica, staviti kosaru te njega prebaciti iz jaja u kosaru. Nekako mi je u kosari zasticeniji nego u jajetu a i ko da mu je ugodnije. Tako da mi odemo sami i u setnje u centar ili udaljenija mjesta. U pocetku sam se bojala vozit ga iza samog no on vecinu vremena u voznji spava Na kraju smo se odlucili za Bebetto Holland koloca i super sam zadovoljna.
Ja jos nisam isla sa autom sama..a i nema sanse da mi kolica udu u moj auto🤣🤣 ...ja imam quenny...a isli smo i mi na selo.. odkad je napunila 10 dana idemo van...jedino u shoping centre ne idemo...i zatvorene kafice

Curke sorry ne stignem pisat previse... A ni popamtiti.
Thinkpink jel se mazite vec? ❤️😘
DeeDee od epi mene jos boli mjesto treba par dana da prodje bol ocito. Lijepo ime, i jeeee nismo se napokon kopirale... Moja je Magdalena.
Lunica, Samojed, Valkris i Bublica🤞 da krene vam uskoro...
Lavice katastrofa! Rasplakala si me. Bas si lavica covjece da svaki put toliko tegoba imas to nije fer.
Drzim fige i saljem svu pozitivu.
Red fox ja se danas prvi put izdojila i bolilo me prvih par min poslije ok, boli al ne neizdrzivo. Od kad mi je patronazna pokazala polozaj lakse mi je stvarno.
Nama isto bila patronazna danas prvi put. Mrvica je opet izgubila 30 gr, pa se danas pojacano moramo hraniti da sutra imamo uredno vaganje da ne moramo brinut. Al ja nju tako tesko budim za jesti. A kad je buda toliko lamata rukicama da samu sebe prestrasi. 😁 Prezivili prvu noc iako nam je do 2h trebalo da shvatimo koliko ju ppkriti dal je sita i kako cemo spavati. Zadovoljna je u svom kreveticu. Jutros cak sama zaspala dok joj je Ewan svirao na harficu.
Ja jucer bila skomirana put do doma drama i dodjemo dom i krenu bake k nama. A nisu me poslusale da dodju istovremeno neee nego su se one dogovorile doc svaka za sebe tako da do 20h su ki se vukli po stanu poludila sam. Mala zaspe evo njih, dojim ju evo njih i naravno da nije bila od volje i da je poslije bila zivcana i neraspolozena za jesti. Potjerala ih ca na kraju. I danas rekla mami da ne dolazi uopce, svekrva i svekar dosli je putuju doma pa da jos ju vide sam rekla moze. Muz otisao u ljekarnu, madam spava, a ja odmaram i bas mi je lijepo. Svira nam radio i uzivamo nas dvije.
Za izlazak meni patronazna danas rekla da cim se ja osjetim dobro mozemo na 10-tak min van sad kad je sunce tako oko 12-13.jer je bas lijepo suncano i ugodnih 12 stupnjeva. Al meni je jos tesko stepenice raditi tako da cemo mozda ako vidim da je lijepo oko 3 kad dodje sunce na terasu malo izac se proluftat. Malo joj je bilirubin povisen pa da se suncamo.

I da vreca iz c&a je super samo sto je mojoj preogromna. 60 cm je, izgubi se u njoj skroz na skroz. Tako da spava u kornetu za sada

Mom ja isto sve mislim da bum uzela kisobran kolica, nasa su teska ko tenk 🤦🏼♀️ al su super, samo kaj mi je tesko sama s njima
Grizli moj ti se isto jako tesko budio u pocetku, al s vremenom se pocnu sami buditi kad su gladni. I kuzim te skroz, menj isto tak bude dosta ljudi, a sad su nam se poceli najavljivati svi osim familije da vide maloga 🤦🏼♀️
Losa ja isto trebam probiti led pa bude mi lakse ici tak svaki dan. Isto mi je bilo sa rezanjem noktica 😂 dok nisam probala sa skaricama sam se bojala pa sam skuzila da nije tak strasno.
Cure iz zagreba, jeste vi mozda nosili papire za naknadu od grada? Meni bas nije jasna ta potvrda o prebivalistu? Kaj nije osobna sama po sebi dokaz? Pa pliiiz ak mi netko moze napisati koje papire sve treba tocno.
Grizli moj ti jos uvijek nece spavati u vreci, uzasno je nemiram i skotrlja se na sredinu kinderbeta. Jako nemirno spava i zaplace se ko da ruzno sanja. U kornetu je miran.sad sam bas u pepcu uzela jos jedan jer mi zna bljucnuti ili pelena propusti pa da imam za rezervu
Hej cure samo da zazelim sretno sutra Thinkpink😘I ukratko,prebacen je maleni na rebro,danas su poceli zonglirati s jednom jako teskom dijagnozom,ja sam prebijena vec od tog. Doma sam dosla,on je tamo,idem ujutro pa mogu bit dokad god zelim. Jako je ruzan osjecaj doci doma bez bebice🥺
Hani, da li vam je bila losa saturacija,brzo disanje?
Hvala svim curkama! Sve ok proslo, mapisem samo da vidim kak je lavica i mali fajter
-
Lavice čitam tvoj post i placem. Strahovito sam zalosna sto vam se događa...nemam rijeci.htjela bi pomoc a ne znam kako. Idem citat dalje da vidim dal ima novosti i promjena na bolje kod vas. Sad moras smoc snage, a znam da budes, za borca i sebe! Drzi nam se😘😘😘😘

Grizli mi smo prvo imali iz c&a vrecu 50 cm i onda ju je prerasao pa sad imamo onu 60 cm sa medom. Super je... i ja je perem na 60 C ako bljucne
Red Fox tocno to... treba probit led. Ja sam se isto u pocetku bojala kako cu sama s njim no nakon prvog puta je lakse. Sad mogu i sama kontrole obaviti bez da netko mora sa mnom. Osijecam se samostalnije i bolje A i cijeli dan smo nas dvoje sami, vec sam bila mrzovoljna doma non stop.
mom ja imam mali sportski pegeut 207 i bila sam sigurna da nece koloca i kossra stat u bunker, no za cudo stanu
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji