Thinkpink jep spominjale smo al ja ti to nisam zapamtila kao ji danas dok ki nije pokazal dr. To tu ne rade u rodilistu, steta bilo bi bolje da da. Al budem bas rekla pedijatrici da onda to rijesimo. Kraj mene s dugom jezicinom da mi dijete ima kraci e ne moze. Zezam se. Ne bi voljela da ima problema s time. Za sad sam skuzila da dobro sisa. A jezičak plazi cesto pa mislim da nije problem joj za uzet bradavicu.
Deedee hvala, nadam se da cemo prije ili oko 40tt..jer ne moguuu vise cekati😂🙈 i bas vam je lijepo ime curke 😊
Samojed nadam se da ce te uskoro uloviti😁
ThinkPink sretno sutra🤞 ti ces se super snac, posto si sa svime upoznata :)
-
Ajme lista! 😍😍 Fuuuul se popunila, svi oko mog termina rodili, aajj🙈🤞
Lavice drago mi je da je misica kod kuce dobro da se jos ne sekiras oko toga. Uskoro cete svi u kompletu biti dobro i maziti se :) uh da, evo i mene uskoro pred golom hehe
Omerta ja sam ti u sisku u bolnici
Samojed ja bas i ne primijetim da bi se ista moglo desiti tako skoro
Cure, zelim vam uspjesan dan sa sto manje tegoba
Iskusne mame imsm pitanje Malenom je bila malo guza crvena te sam namazala 2× sudocremom i povuklo se. Jel i dalje trebam koristiti sudocrem ili prestajemkad se povuce crvenilo? Inace za svako prematanje koristim Becutan kremu s nevenom za zastitu pelenskog podrucja.
A bas nas ima dosta koje čekamo baš su teški ovi zadnji dani a mogu mislit tek poslije termina 😕 želim nam da nam se svidja pokrene stoo prije da i mi pišemo o ovim zanimljivim temama dojenja itd
Grizli mozda si i ti to imala, pa su ti prvec recnuli zato sad toliko laprdas😂😂😂 salim se malo, bez ljutnje pliz... Ali ako ce biti potrebe to napraviti, gdje onda morate ici? Jel vas otpustaju danas?
Damnarexx hvala ti! Joj, nadam se da mi ništa iz prakse nece trebati...
Meni je tesko i nestrpljiva sam koja znam da sam sutra na programu, a mogu samo zamislit kak je vama curke koje ste prešišale termin...
Petra nam se nije javljala par dana ili sam propustila njen post...nadam se da su ona i curke jos u jednom komadu i da je sve ok...🤔
Tnx cure na utjehi 🙂
Evo mi stigli od pedijatrice i cvjetamo od srece...ne da je vratio porodajnu tezinu nego je i dobio nekih 70 grama i narastao 3 cm...kaze pedijatrica to je i vise nego dobro i dovoljno i da se ne izdajam nego da mu forsiram sisu jer nema potrebe za izdajanjem dok napreduje. Ipak cu ja izdojiti makar za noc da na brzinu rijesimo nocno hranjenje 😁 Pao mi kamen sa srca i cekam sad da dragi dode iz ljekarne da nazovemo babe i kažemo im da ih vise ne želimo cuti o tome kako je mlijeko slabo ili sta ti ja znam.
U biti pomutnju je napravila patronaznina vaga xD Kaze sestra kod dr da njihova zna tako drugacije vagati.
Mare super je malac dobio!😊
Vage znaju varirati, pogotovo kada nisu iste i kada se ne baždare redovito. Sljedeci puta kad ti dođe patronažna s vagom, predhodno napravi pokusno vaganje sa kg šećera. Tak ja znam napravit pred roditeljima kad ima velikih odstupanja...
Tu sam, tu sam... U komadu jos uvijek... Iako mi uopce nije dobro. Uvela jos jedan normabel popodne al od 2 mg jer me inace kontrakcije ubijaju. Cure divljaju kao i do sada. Ja se jedva krecem, svaki korak koji napravim imam osjecaj da ce ispast van. Znam ja da je to sve normalno al jednostavno mi je puna kapa svega. Jedva cekam cetvrtak uzv i petak pregled pa da dogovorimo privodjenje kraju. Ne spavam, ne jedem, pokusavam sredit do kraja robu i ostale stvari za cure al na zalost u nekim stvarima ovisim o drugima pa me to jos dodatno nervira sve. Uzasno mi je tezak trbuh i ne mogu nista osjetiti na njemu, po doma hodam golog trbuha jer me toliko sve smeta, svrbi i pece da je to strasno. Stalno trackam kremom al badava, sarena sam od strija za poludit. U nista trudnicko ne stanem, toliki je 🤦🏻♀️
Thinkpink zelim ti sutra da sve prodje kako treba 😘❤️😘❤️
Lavice tebe posebno pratim (nek se ostale curke ne ljute) i drago mi je da je maleni stabilno i da za sada nema potrebe za prebacivanjem na rebro.
Grizli super da si pronasla formulu da si olaksas oporavak i da je curka ok. Kak su ostale cure rekle, ako ce trebati capnuti bolje sada da to naprave. 😉😘
Mislim ja na sve vas, citam redovito i pratim sve sto se dogadja no jednostavno sam upala u neko cudno predporodjajno stanje da ne znam ni sama kako se iscupat iz toga. Ali tu sam i pratim iz sjene sve 😘
Lunica pa bas se neda bebac van, drzim fige 😘🤗🤞🏼
Valkris nam je isto nesto kao krenulo ako se ne varam, nek jensa srecom 😘😘
Sarita kakvo je stanje kod tebe?
url=https://lilypie.com][/url
Sortiraj odgovore
Najstariji