ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lala27
    21. Studeni 2019. 16:15

Reserved Baš mi je drago što su ipak odobrili carski, a i ja ću vjerovatno spinalnu, pa kad sve prođe kod tebe piši utiske, sve me zanima 😀 I sa srećom sutra, čekamo lijepe vijesti nestrpljivo 😄

Grizli Uh, takvih manijaka je na sve strane, hvala Bogu pa ste imali sreću. Možda da pratiš pokrete, ali ne vjerujem da se može nešto desiti bebi. Vjerovatno je samo u tom trenutku osjetila tvoju uzrujanost, pa možda imala brže otkucaje srca, ali sad je sigurno sve u redu. 

Samojed Ma opušteno, ne zamaraj se kilažom, a ni položajem, može se okrenuti još 100 puta do termina.

Lorena Vidim da si sad stalno aktivna, pa ako želiš da te ubacim na našu listu sa terminima, samo mi napiši kad ti je termin i da li je dječak ili djevojčica 😄

Red Fox

I tetri par sam uzela jer mi je rekla frendica da dobro dode kad beba jede jer ju bas ne presvlace odmah ak bljucne pa onda pokrijes s tetrom dok dojis da ne bljucne po robici

• Lala27

I posebno ❤️ za ivf trudnice 

Angie1205
    21. Studeni 2019. 16:21

Grizli vjerujem da si se uplasila al vjerujem  i da je sve ok.
    Nezz kako cure u mojim tjednima al ja i dalje vozim, i nekako sam najsigurnija kad sam ja za volanom i sama u autu, manje se stresiram nego kad mm vozi...onda psujem na svaki neupaljeni zmigavac a kamoli na sto drugo.
    Reserved drago mi je da ima i pametnijih dr i da su shvatili da je ovako sigurnije i za tebe i za bebu...cekamo sutra, sretnoooo 🤞🤞
    Samojed kilaza nek ti bude jedina briga, po meni bolje da bebe ima nego da ima manje kilica...van mora ovako il onako, i da, stigne se okrenut do kraja jos 10 puta 😉

beba2025❤
    21. Studeni 2019. 16:22

Reserved123

Boook cure lose sam se javljala zadnje vrijeme jer nisam znala sta ce se dogodit iz sekunde u sekundu su se mijenjale stvari. ALI evo sluzbeno su potpisani papiri za carski rez, vadili su mi krv, i ujutro sam prva na programu! 🥰🥰🥰
    Za sad cemo ic na spinalnu ali ako nekim slucajem vidimo da bi se napad mogao dogodit odma ce me uspavat tako da sam mirna 100%
    Ne mogu vam opisat koliko se lakse osjecam, mozda se nebi nista bilo dogodilo preko prirodnog poroda ali nisam mogla toliko riskirat!! Hvala vam svima na pozitivi koju ste slali citala sam sve i jako sam vam zahvalna na tom!! 🥰🥰

Sretno sutra❤🌷

kl1v
    21. Studeni 2019. 16:25

1600g za 30 tj i njemu puno. Moja gin je rekla da malac ima 2600g sad u 34tt. I kaze jos oko 1300da ce dobiti. U biti 200g tjedno. Nije to puno. K sam rodila s 4480g. Bitno da je sve ostalo ok. 
    Reserved drago mi je da je dogovoreno. Znam da ti je pao kamen sa srca. Bit ce sve super. Javljaj nam se ❤🙏

kl1v
    21. Studeni 2019. 16:25

Lunice da sam bar znala...mogla sam to danas obaviti.. 

• piba7
    21. Studeni 2019. 16:32

Što se tiče vožnje, ja ne znam koji mi je vrag, ali ja se osjećam užasno nesigurno u autu u zadnje vrijeme kad ja vozim. Imam osjećaj kao da sam zaboravila vozit. Mislim da je vrijeme da prestanem vozim.
    Imam jedno jako glupo pitanje - mrezaste gaće - da li ćete ih oprati prije prvog korištenja? Sad mi je to palo na pamet pošto sam cijeli dan u pranju vesa. 

mala.le.90.
    21. Studeni 2019. 16:34

Samojed, moj je malac u tim tjednima bio dosta tezi, a dr mi je rekla ako mama nema secer, da lijecnici vole sto je beba veca, jer tada se ne boje nikakvih bolesti i infekcija...i ja sam se rodila s 4 kila, mama kaze da nije bilo tako strasno.
    Nemoj se ti sekirat, to uopce nisu lose vijesti, los je samo pristup tvog doktora..

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Simbalija
    21. Studeni 2019. 16:41

Reserved123

Boook cure lose sam se javljala zadnje vrijeme jer nisam znala sta ce se dogodit iz sekunde u sekundu su se mijenjale stvari. ALI evo sluzbeno su potpisani papiri za carski rez, vadili su mi krv, i ujutro sam prva na programu! 🥰🥰🥰
    Za sad cemo ic na spinalnu ali ako nekim slucajem vidimo da bi se napad mogao dogodit odma ce me uspavat tako da sam mirna 100%
    Ne mogu vam opisat koliko se lakse osjecam, mozda se nebi nista bilo dogodilo preko prirodnog poroda ali nisam mogla toliko riskirat!! Hvala vam svima na pozitivi koju ste slali citala sam sve i jako sam vam zahvalna na tom!! 🥰🥰

Ajde hvala Bogu da su se opametili!! Sretno!!!! ♥️

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.