Cure da se javim bila sam na pregledu i nisam baš najsretnija ugl prvo što me je doc pitao jeste sa koliko sam ja kila rodjena reko da 3.800 kaže e pa i bebica će biti teza bit će napredna beba kaže sada ima 1.600 koliko su vase imale u mojim tjednima i poslao me je na ogtt za svaki slučaj kao da vidi da nije šećer u pitanju ali kaže sigurno je bebica na tebe tako sa kilazom pocetnom i bebica je bila sve do sad glavom okrenuta međutim sad su to guza i nogice poprečni položaj ako ostane ovako idem na carski cure kolika je mogućnost da se promjeni položaj bebe 😞 nešto sam baš tužna poslije pregleda nimalo zadovoljna ali eto što jr najvažnije sve je u redu s bebicom
Piba meni je zadnjih tjedan dana bjelkasto, mozda za nijansu zuckasto al ne svaki dan. I nekak je vodenastije nego prije kojeg tjedna. Nadem samo mokru fleku na gacama, ponekad malo bjelkastog. Al imam onaj osjecaj mokrog cijelo vrijeme. Sorry ak je predetaljan opis 😂
1600 za 30 tjedana je sasvim normalna tezina. A jos se stigne 5 puta okrenut. Bezveze se stresiras oko stvari na koje nemozes utjecati...
Veca beba veca beba...tehnicki može ti puknut vodenjak sa 38 tjedana i beba 3kile bude, a i da bude carski,nije najgora stvar. Nek dobro napreduje i to je najbitnije. Ne brini😘
Reserved oooodlicno
Ja isto stalno imam Losu na pameti, ne mogu zaboravit njenu rečenicu da je psihički ful loše, baš me to sve skupa potreslo jer smo nas dvije 3 dana razlike terminom..
[/url
Hrabrice ❤️ kako te kuzim. Ja jucer bila na pregledu na humanoj i kad sam dosla tamo i vidila cure kako cekaju transfere skoro sam pocela plakat. Mene na taj sav put operu emocije! U zadnjih par dana emocije me drmnu bas jako kad shvatim da nam stize nase malo cudno i onda mi jos mm kaze da ce mu to biti najljepši poklon za rodjendan kojeg ima sredinom 1.mj, a termin mi na rodjendan pokojnog tate i bas me to drmne kad se sjetim.
Reserved odlicno! Hvala bogu pameti! Sretno i da prodje sve super! Iscekujemo tvoju bebicu sutra onda!
Joj curke pitanje jel koja od vas dozivala da se u trudnoci bas jako jako uplasila? Ja sam skoro infarkt dozivila, a moja beba se tako stresla, trznula, da je meni trebalo dobrih 20 min da se smirim, a bebi jos i vise. Nabila mi rebra iznutra da me jos boli. Sad me malo strah dal joj je sto to moglo naskoditi. Iako osjetim ju normalno, kasnije sve super nemam nikakve tegobe, al prestrasila sam se jako. Mogu zahvaliti Bogu na tome sta je mm odreagirao razumno i novom autu koji ima nekog vraga u sebi i sam pocne kociti u slucaju nesrece. Ne znam kojim cudom je sve zavrsilo savrseno. Ludjak sa sleperom je izletio ispred nas na autocesti, covjek se htio spojit na autocestu a nije ni pogledao mi smo skoro zavrsili ispod njega. U zadnji sekund smo izbjegli nesrecu ja se jos tresem od svega. Mm je odmah stao da vidi dal sam dobro i jesmo hvala Bogu. Jel moguce da bebi sto bude zbog stresa? I moram priznat da nisam imala besafe pojas za trudnice gadno bi steglo mi trbuh kod kocenja ovako mi je steglo prepone.
Hrabrice ❤️ kako te kuzim. Ja jucer bila na pregledu na humanoj i kad sam dosla tamo i vidila cure kako cekaju transfere skoro sam pocela plakat. Mene na taj sav put operu emocije! U zadnjih par dana emocije me drmnu bas jako kad shvatim da nam stize nase malo cudno i onda mi jos mm kaze da ce mu to biti najljepši poklon za rodjendan kojeg ima sredinom 1.mj, a termin mi na rodjendan pokojnog tate i bas me to drmne kad se sjetim.
Reserved odlicno! Hvala bogu pameti! Sretno i da prodje sve super! Iscekujemo tvoju bebicu sutra onda!
Joj curke pitanje jel koja od vas dozivala da se u trudnoci bas jako jako uplasila? Ja sam skoro infarkt dozivila, a moja beba se tako stresla, trznula, da je meni trebalo dobrih 20 min da se smirim, a bebi jos i vise. Nabila mi rebra iznutra da me jos boli. Sad me malo strah dal joj je sto to moglo naskoditi. Iako osjetim ju normalno, kasnije sve super nemam nikakve tegobe, al prestrasila sam se jako. Mogu zahvaliti Bogu na tome sta je mm odreagirao razumno i novom autu koji ima nekog vraga u sebi i sam pocne kociti u slucaju nesrece. Ne znam kojim cudom je sve zavrsilo savrseno. Ludjak sa sleperom je izletio ispred nas na autocesti, covjek se htio spojit na autocestu a nije ni pogledao mi smo skoro zavrsili ispod njega. U zadnji sekund smo izbjegli nesrecu ja se jos tresem od svega. Mm je odmah stao da vidi dal sam dobro i jesmo hvala Bogu. Jel moguce da bebi sto bude zbog stresa? I moram priznat da nisam imala besafe pojas za trudnice gadno bi steglo mi trbuh kod kocenja ovako mi je steglo prepone.
Ajme Grizli, drago mi je da ste dobro! 😰😰😰😰😰
Ima previse debila na cestama, uzas.
Srecom, nisam dozivjela tolki strah/sok pa ti neznam sta savjetovati. Ali sigurno nebi skodilo ici na pregled, cisto da si mirna :)
Samojed nemoj se nista brinuti, pa bitno je da je beba dobro i da sve stima 🤗🥰
Do sada nisi bila na OGTTu?
Pibameni je zadnjih tjedan dana bjelkasto, mozda za nijansu zuckasto al ne svaki dan. I nekak je vodenastije nego prije kojeg tjedna. Nadem samo mokru fleku na gacama, ponekad malo bjelkastog. Al imam onaj osjecaj mokrog cijelo vrijeme. Sorry ak je predetaljan opis 😂
I ja imam stalno osjećaj mokrog. Po noci se budim i panično provjeravam da mi nije sve mokro, jer me strah pucanja vodenjaka. Užas, baš sam u stresu. Beba zadnjih 5 dana osjećam jako nisko, jučer me par put toliko jako lupila skroz nisko dolje da sam mislila da će izaći van 🤦♀️
Samojed ne brini se toliko. Beba se još puno puta stigne okrenuti, a njihove procjene težina nisu uvijek najtočnije. Između ostalog, ovo je normalna težina za tvoje tjedne. Ne znam zašto ti doktori koji put vole takvu paniku raditi. Samo nam izazovu stres.
Grizli ma to samo mi ivf-ovke kužimo <3 koja je to bila borba i koliki je ovo sad ponos <3 Svaki put kad me ulovi malo frkica oko poroda, mm mi kaže kao alo, izdržala si ivf, pikice! Ja se tebi divim jer to stvarno ne može svatko! Nakon toga što si/smo prošli, porod će biti piece of cake i najslađi finish! <3 Što se tiče tog majmuna koji je izletio, nemrem vjerovat..Ljudi nekad voze kao da su sami na cesti Jao što bi mu kasnije na trubu sjela da bi mu još mjesec dana zvonilo u uhu!
Mikio identična situacija kod nas, i mene postalo frka u prometu i stalno muzu zvocam da uspori, a stvarno ne vozi brzo
Bojim se uopće pomislit koliko ću mu onda sirotom prigovarat kad će nas vozit kući iz bolnice
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 –klomifen+štoperica, X
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
06/2021 – FET,
10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
Grizli mislim da bebi ne moze biti nista, al ak te jako to uznemirava odi na pregles cisto da se smiris.
Mikio imam mali ruksak i u njega sam stavila: rucnik, gel za tusiranje, maramice,labelo, jedne mrezaste gace, dva chicco uloska i spavacicu za porod. Jos moram ubaciti vodu i japanke. Ostatak sam stavila u manju putnu torbu: spavacice za dojenje, jedan donji dio pidame ak ce mi tak biti lakse, mrezaste gace, 10-tak chicco ulozaka (onda mi bude muz nosio), carape, ogrtac, mast za bradavice, mast za bebu, wc papir, vlazne maramice za bebu, vlazne maramice za sebe, grudnjak za dojenje, one uloske za grudnjak... i mislim da je to to. Kaladont, cetkicu, kremu i to cu staviti na finalnom pakiranju 😂 i onda cu jos spakirati vodu i neke kekse
I zaboravih, Piba i ja isto muku mučim s iscjedkom...koji put bude bjelkasti a koji put žučkasti..nekad gušći a nekad vodenast...pojavljuje se kroz dan ali ga najviše ima ujutro nakon ustajanja, kad krenem hodati po kući...Valjda tad "izleti" sve što se po noći skupljalo.. Meni doktorica rekla da je to sve normalno dok ne čoha/pecka/smrducka...
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 –klomifen+štoperica, X
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
06/2021 – FET,
10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
Sortiraj odgovore