E super, hvala na savjetima 😊 za sad onda ostavljam tu jednu bocicu i 2 dude koje sam mu isto uzela da ima pa cemo vidjet kak ce mu se svidati i lako dokupim😊
Za transfuziju se ne treba bit na taste, ja sam bila za antitijela prosli tjedan
Boook cure lose sam se javljala zadnje vrijeme jer nisam znala sta ce se dogodit iz sekunde u sekundu su se mijenjale stvari. ALI evo sluzbeno su potpisani papiri za carski rez, vadili su mi krv, i ujutro sam prva na programu! 🥰🥰🥰
Za sad cemo ic na spinalnu ali ako nekim slucajem vidimo da bi se napad mogao dogodit odma ce me uspavat tako da sam mirna 100%
Ne mogu vam opisat koliko se lakse osjecam, mozda se nebi nista bilo dogodilo preko prirodnog poroda ali nisam mogla toliko riskirat!! Hvala vam svima na pozitivi koju ste slali citala sam sve i jako sam vam zahvalna na tom!! 🥰🥰
♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
2017-dermoid 9,2cm
2019- 🩵 T
2021-biokemijska
♂️1992/ asthenozoospermia
Radimo na 👣 od 1/23
Reserved bravooo i sretno!!
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 –klomifen+štoperica, X
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
06/2021 – FET,
10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
Boook cure lose sam se javljala zadnje vrijeme jer nisam znala sta ce se dogodit iz sekunde u sekundu su se mijenjale stvari. ALI evo sluzbeno su potpisani papiri za carski rez, vadili su mi krv, i ujutro sam prva na programu! 🥰🥰🥰
Za sad cemo ic na spinalnu ali ako nekim slucajem vidimo da bi se napad mogao dogodit odma ce me uspavat tako da sam mirna 100%
Ne mogu vam opisat koliko se lakse osjecam, mozda se nebi nista bilo dogodilo preko prirodnog poroda ali nisam mogla toliko riskirat!! Hvala vam svima na pozitivi koju ste slali citala sam sve i jako sam vam zahvalna na tom!! 🥰🥰
Jooooj kako mi je drago da sam usla u fprum i ovo vidila!! Bas mi drago! Pogotovo sto si mirna sada ti . Zelin ti najvecu srecu i da nam se iduci put javis sa bebom kraj sebe ❤❤🙏🙏🤞🤞
Reserved kako si me sad razveselila ovim vijestima, jebate kao da ja idem 🤣... Naravno da nije mala stvar i nije sala i super da si inzistirala na tome. Super, super, super!!!! Lijepo se danas odmori i pripremi a sutra se vec mazis sa svojom bebicom. Cekat cemo s nestrpljenjem 🤗💞🤗💞
url=https://lilypie.com][/url
Hej mamice ❤️ do koje velicine ste si pripremile robicu? I kad ste pocele prat, peglat? Ja sam sad 29 tt jel mi to rano? S
Ja sam do 62…i nije ti rano..vidis za par tjedana kako kukamo jer to vise ne mozes normalno obaviti 😁
Cestitke na današnjim pregledima i to je to sto sam upamtila 😂
Bočice i ja imam Nukove ko i dude pa ćemo vidjeti..mozda nece trebati al za svaki slucaj neka su tu.
I netko je pitao za postavljanje slika…ne da se ucitati na forum nego moras na onaj post image cc i tam kopiras thumbnail za forum
Ne znam gdje je taj post image cc, no nije ni bitno. Hvala svejedno 😘
Reserved napokon, želim ti da bude sve ok i da nam se javiš što prije!
Reserved sretno i javi nam se cim dodes sebi i nades vremena 🤞 super da je na kraju sve dobro ispalo, najbitnije da je onako kak je tebi lakse.
Mene isto zanimaju infirmacije sa svetog duha iz TA. S kolki tjedana vi krecete? Iako ja nisam sigurna dal ce me uopce slati dolje ili cu ici do kraja u visokorizicnu. Nemrem docekati taj pregles za tjedan dana 🤦🏼♀️ jel treba za sv duh pelene za bebu? To nisam spakirala u kofer pa da ubacim koju ak treba
Bravo Reserved, odlično. Baš smo svi bili u brizi zbog tebe.
Losa na tebe isto mislimo, javi nam se kad ćeš moći.
Ja sam danas počela prati posteljinu i tetre za bebu. Upravo sam na drugoj masini, operem još jednu i to je to onda za danas. Sutra onda krećem s peglanjem pa se nakon toga bacam na pranje robice. Dugo sam ovo odgadjala, jer sad kad sam se počela baviti s tim, postajem svjesna koliko je blizu dolazak bebice pa me hvata panika.
Cure, koje ste u sličnim tjednima kao ja, kakav iscjedak imate? Moj je nekako zuckast pa sam ga danas u panici proucavala pod svim mogućim svjetlima i kutevima da nije slučajno smeckast. Jako me strah da ne bi počela krvarit, baš me neka užasan strah od svega ulovio u zadnje vrijeme.
Divne vijesti😁😁 Sretno sutra da si sto prije sa svojom bebicom😘😍
Joj Reserved, bravo,jako sam sretna zbog tebe! Bas sam iscekivala vijesti!
A i ja cesto mislim na LoSu al ne zelim neki pritisak stvarati...
Bila sam maloprije u posti i proklela sve zivo. Bila sam prva na redu i za faking paket 45 min dok se posalje. Na kraju me znoj vise oblio,puhala sam, brijem da je sluzbenica mislila da cu joj se porodit na salteru😂
Sarita nisam jutros napisala al sam umrla od smijeha kad si napisala da smo prale poplun kornet kroz osam stranica (a jos ga nisam oprala😂😂😂😂😂)
Sortiraj odgovore
Najstariji