Mrgud e mi se onda u potpunosti kužimo Što se tiče bočica mi smo uzeli jednu malu Aventovu natural + njihove dvije dude...Radije to imam u pripravnosti nego da mi zatreba usred noći a da nemam
Danas me baš jaaako peru pozitivne emocije. Pogledala sam na youtubeu jedan labor vlog i kako je curka u videu plakala, tako sam ja plakala skupa s njom jer je baš emotivan video..I onda mi se počelo sve vračati...ivf, pikice, ta naša borba i razmišljam kako će sad dvije godine od dijagnoze i to baš u vrijeme kad očekujemo našu pišuljicu... i kako smo uspjeli <3 i još nam blagdani dolaze <3 Cure koje smo mi sretne žene <3 i kako nam lijepo vrijeme dolazi <3 Isprike na sladunjavosti ali baš me pere..
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 –klomifen+štoperica, X
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
06/2021 – FET,
10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
E to, znači nije tragedija biti i na desnom nekad…Znam da treba izbjegavati na leđima ali s tim nemam problem jer ako se na kratko i okrenem na leđa počne me "davit" ..kao pritisak na pluća ..a i nikad nisam ni spavala na leđima pa nije bed..Super, tnx svima! Simbalija ni ja bebu ne osjetim po noći, tj ne budi me udarcima..znam ju nekad osjetit kako se provrpolji kad se dižem za wc ali se odmah umiri.. Sad joj je najnovija fora po noći "izbacit" dupe i valjda kako zaspi zaboravi ga spremit unutra a meni fina kvrga na trbuhuI onda ju fino mazim i tako zaspim
Sad sam malo mirnija, znači i druge spavaju po noći.. Ili mame imaju jako tvrd san 😁
Ja se budim jednom za wc skoro uvijek između 3 i 4. I moja namjesti guzu prema van pa bude sve tvrdo, po danu je rijetko u toj pozi.
Što se tiče bočice, uzela sam jednu Nuk. Nadam se da će dojenje biti uspješno i da nam neće ni trebati više od toga.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Hej mamice ❤️ do koje velicine ste si pripremile robicu? I kad ste pocele prat, peglat? Ja sam sad 29 tt jel mi to rano? S
Hej zenske... Ja sam usred peglanja upravo... Popeglala cca 15 majici i morala sjest... Uzasno mi je neudobno, ne mogu ni stajat ni sjedit... Ne znam kak cu kad krenem njihovu robicu prat 🙈
Spavanje... Pa, recimo da spavam, imam jedno, dva dizanja na wc al mi je san nekakav lagan pa se budim na svaki pokret malca u kindacu. Curke se uredno jave svaki put kad se dignem na wc al lagano pa me to ne ometa. Spavam na boku, lijevom ili desnom, kako kada al ja na ledjima zbog kicme inace ne mogu pa mi je ovo totalno prirodno.
Bocice... Ja sam uzela nukove staklene dvije i dok ne vidim kak ce ic s njima ne planiram druge uzimat. Mala je nukovu super prihvatila dok sam s malcem, bas kako Lavica kaze potrosila bogatstvo dok nismo nasli koje mu odgovaraju (chicco). Dude sam isto nukove uzela, a malac nema sanse niti jednu drugu osim mam... On je bas specifican... 🤦🏻♀️
Sarita drzim fige da vam sto prije sve prodje, bas vam se oduzilo ovo s kasljem. 🤗
Reserved nadam se da je sve ok i da je dosao netko pametniji pa da nam se mozda ne javljas jer se mazis s bebicom. 💞
Uf idem nazad na peglanje 😥
url=https://lilypie.com][/url
Pozz cure.
Od danas sam sluzbeno na porodiljnom. Juhu.. krajnje vrijeme za dovrsit robicu oa u soping.
Imam dobre vijesti, dobili smo termin u Vinogradskoj s srijedu 27.11. U 15.30h. Primit ce nas dr Bitanga na odjelu
Htjela sam vas pitati... za transfuzijsku jel to ide na taste? I nalaz se ceka 7dana? Zaboravila sam. A moram to obaviti..
Mene tako muce te ruke da sam isla jutros na mjerenje tlaka i provjeriti proteine u urinu...sve uredno..kaze dr da je to sindromkarpalnog kanala koji trudnicama zna stvarati tegobe...kao nema puno pomoci..pokazali mi neke vjezbe i ruke nocu na poviseno🙌😂😂
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Htjela sam vas pitati… za transfuzijsku jel to ide na taste? I nalaz se ceka 7dana? Zaboravila sam. A moram to obaviti..
koliko ja znam za transfuzijsku ne treba biti na taste...
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Žene kak se stavi slika vamo? Probala sam već par puta pa neće nešto
Hej mamice ❤️ do koje velicine ste si pripremile robicu? I kad ste pocele prat, peglat? Ja sam sad 29 tt jel mi to rano? S
Ja sam do 62...i nije ti rano..vidis za par tjedana kako kukamo jer to vise ne mozes normalno obaviti 😁
Cestitke na današnjim pregledima i to je to sto sam upamtila 😂
Bočice i ja imam Nukove ko i dude pa ćemo vidjeti..mozda nece trebati al za svaki slucaj neka su tu.
I netko je pitao za postavljanje slika...ne da se ucitati na forum nego moras na onaj post image cc i tam kopiras thumbnail za forum
Sortiraj odgovore
Najstariji