Lorij cestitam!!! 🎉🎉
Lavice drago mi je da ste bolje. Bravo za vas i dojenje i sve ce to sjest na svoje. Nadam se da je i mala lavica bolje 😉
Petra dobro si procitala. U petrovoj je zbog sezone gripe zabrana posjeta. Na odjel babinjaca nitko nije smio uc. A rekli du da je tak i na 2.katu gdje su normalni porodi. To je bilo za novu god tak. Pretpostavljam da je jos uvijek
Koju god temu otvorim, svi čekamo grizli ❤️😄
Iskreno se nadam da je nisu mučili i da se odavno mazi s bebicom 🥰
[/url
lorija cestitke!
Ja svog malog hranim tocno svaka 3 h a izdajam se obicno nakon hranjenja te mlijeko stavim u staklenu bocicu u frizider. Na iducem hranjenju samo pogrijem u grijacu. U bolnici su podgrijavali i mlijeko koje je bilo na sobnoj temperaturi. Na taj nacin tocno kontroliram kolicinu za svaki obrok... dajem mu momentalno po 110 mL. Za jedan obrok dnevno nemam dovoljno te mu dam ad. Na taj nacin mi vise dobiva na kilazi nego na cistom mlijeku, a i stolica mu se regulirala. Kad je bio samo na mlijeku imao je stolicu nakon svakog hranjenja, sad 1-2 × dnevno.
Evo me zene😁 bebac i ja smo super, cicamo, mazimo se i spavamo😇 porod je prosao tako da nisam imala svoje trudove pa sam dobila gel da me otvori do kraja i to je potaknulo i trudove, gel san dobila u 12:30, u 17h epi, a u 17:15 sam vec bila skroz otvorena😁 pokusala sam tiskat da ide mali van, ali nije islo nikako i dosla me gin pregledati i vidjeli su da beba ne ide dalje jer ne izlazi na tjeme van nego sa celom prema gore.. pitali su me zelim li da me rezu dole ili carski, ja sam se odlucila za carski cisto da se ne napatimo bebi i ja i da on svejedno ne zapne🙄 u 18:30 je doslo moje malo cudo od 46cm i 3180g😇 btw, bio je procijenjen na 3650😅
Evo me zene😁 bebac i ja smo super, cicamo, mazimo se i spavamo😇 porod je prosao tako da nisam imala svoje trudove pa sam dobila gel da me otvori do kraja i to je potaknulo i trudove, gel san dobila u 12:30, u 17h epi, a u 17:15 sam vec bila skroz otvorena😁 pokusala sam tiskat da ide mali van, ali nije islo nikako i dosla me gin pregledati i vidjeli su da beba ne ide dalje jer ne izlazi na tjeme van nego sa celom prema gore.. pitali su me zelim li da me rezu dole ili carski, ja sam se odlucila za carski cisto da se ne napatimo bebi i ja i da on svejedno ne zapne🙄 u 18:30 je doslo moje malo cudo od 46cm i 3180g😇 btw, bio je procijenjen na 3650😅
Aaaaaa 😍😍😍 ajde super, bitno da je sve okej proslo🤗 brz oporavak zelim 😘
Čestitkeee 💓💓💓
Meni su se svi dani pomiješali oprosti, jučer si rodila?
[/url
Lunicaa daj neki znak, sad sam tek skužila da se nisi javila od čekanja u trudničkoj 😮
[/url
Macutica koja nocna mora.. brz oporavak ti zelim i da ti ne ostane prevelika trauma!
Ti si na Sv.Duhu? Pitam se jel i tamo trenutno zabrana posjeta ili ce mozda biti u sljedecih 2-3 tjedna?
Grizli 🤞🤞🤞
C1M4
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Lavice super za malisu!! I bravo za vas! Mama je mama 💓
Grizli se ne javlja… Nadam se da ce uskoro drzat svoju vrtirepku u rukama 😊
Cure koje se izdajate, jel onda izdojite pa drzite to mlijeko na sobnoj temp pa date iduci podoj ili u frizideru pa grijete u kupelji prije dojenja?
Ja nikako krenut s izdajanjem, a neznam ni kad bi… Evo npr danas ona trazi cicu svakih sat i pol i od toga bude cca 20 min na cici, nekad obje trazi. I sad kad bi ja se trebala jos izdojiti?? 😳
Ja drzim u frizideru jer sam si napravila zalihe. Naime moj malisa je ljenjivac prve klase i nakon 5min max zaspe na sisi pa se izdojim da mu mogu dat neki normalan obrok.
Znaci ja sam imala dogovoreni CR 28.01., ali mi je u cetvrtak nakon zadnjeg ctg-a prije spavanja, na piskenju pocela curiti plodna voda, da bi mi nedugo nakon toga i testiranja u bolnici sve krenulo, odmah me pregledali, uvjerili se da je zadak i dalje, spakirala se i brzo u salu na operaciju.
Obradili su me i dali spinalnu, ali kad su krenuli rezati i rukom povlaciti bebu pocela sam plakati i grciti se od pristiska i boli, znam za pritisak, ali bol nisam smjela osjecati. Primjetila sam da su doktorica i kirurgice vrsile malo pritisak na anesteziologicu da se pozuri sa postupkom jer je beba, kako oni to zovu lijepo i utjesno, u zastoju i jer je plodna voda otisla, a da brzo ide van, pa su ocito malo prerano krenuli, a i tko zna da li su i dali dovoljnu dozu, pa su me dodatno uspavali, jos su vikale da uspavaju zenu, da sto ceka. Cupam plahte, tresem se, grcim i placem da stanu jer me boli to cupanje bebe, ma joj. I ajde mozda sam na pola sata zaspala, kad sam se probudila pitala sam gdje je beba i onda su mi je donijeli da joj dam pusu i rekli da je maza, pokazali je muzu ispred i prve slike sam od njega dobila kad sam ju mogla malo bolje vidjet dok mi ju ne donesu na kontakt, to je sve bilo malo iza ponoci, kad su me i ostavili na odjel i u 5 ujutro su me pitali mogu li ili da ju samo vidim i odmaram, ali nisam mogla je pustiti, imale smo kontakt 2 sata, od operacije do tada nisam spavala od uzbuđenja i iscekivanja.
Dobila sam ju i tako sam zaboravila na sve, cudo jedno..
Čestitam ti na bebici🌹🥰
Tvoja priča me podsjeća na moj prvi porod.. hitni carski.. Jako strašno iskustvo, bila sam budna, naravno, epiduralna nije počela djelovati niti se smjelo čekati.. Naravno, hvala Bogu, pa znaju procijeniti da se nema vremena zbog bebice, ali točno se sjećam tog čupanja bebe, boli i tuge, straha.. Još nije zaplakala.. Tresla sam se.. Svezali ruke i noge da se ne pomičem..proslo je točno devet godina jučer.. A kao da je bilo nedavno.. I to što kažeš.. Kad su mi je prinijeli licu da joj dam pusu.. Samo na sekundu, ali sve je nestalo☺️
Uživaj u svojoj bebici🥰🥰🥰🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji