Draga Grizli, čestitam od ❤ na maloj vrtirepki!🥳🥳🥳
Nadam se da ces se brzo oporaviti i doc k sebi kako bi cim prije sa svojom curkom zaboravila ovaj maraton i uzivale jedna u drugoj...Hvala ti na svim savjetima, potporama i sto si uvijek bila uz nas, i na ovoj i na prijasnjoj temi...drago mi je sto sam te "upoznala" i pokazala da jos uvijek nije izumrla ljudskost💖💖💖
Ps.nadam se da si se nagradila i smazala čoksu🤭😁
Grizli cestitam ti od srca!!
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Grizli čestitam na vrtirepci, kilaza odlična sve najljepše vam želim od ❤️ žao mi je što je tako dugo trajalo ali msm da kad si ugledala svoju malenu da si sve zaboravila javi nam se čim mognes i donesi izvještaj 😘
Dok cekamo Grizli i izvjestaj... Cure carice (a moze i ostale)...da li ste prvi dan pisanja nakon sto su vas digli iz kreveta pri kraju pisanja skroz nisko u stidnoj kosti osjecale onako bol/pritisak? Meni je to bilo prvi dan, pa par dana nije i od jucer navecer opet. Sve mi muka ici pisati. Pijem puno tekucine zbog dojenja,ne pisam ucestalo (tipa po noci po malo),nema pecenja i zarenja samo ta bas neugodna bol.
Draga Grizli od ❤️ cestitke do neba na malenoj misici. Tebi zelim brz oporavak, sigurno nije bilo lako dok je ovoliko trajala, bit ce da se vrtirepki nije islo van 😅
Grizli cestitam! ❤️❤️❤️❤️ Najvecu dobrodoslicu zelim maloj vrtirepki. 🥳❤️
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Grizli iskrene čestitke i brzi oporavak želim. Uživajte u svojoj zasluženoj sreći 😍
Jutro djevojke 🤞
Think ssd ti mene rasplaka🙈😍
Dosla sam cestitati Grizli na malenoj vrtirepki😍
Cestitam zeno🎉🎉🎉🎈🎀
Zao mi je sto si se namucila 😞 Dug je ovo bio put i kod nas otpocetka ide sve "okolnim" putem i ono bitno je da na kraju drzis svoju savrsenu princezu u rukama❤️
Sretno malenoj, sretno mama i tata😍💪
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
DragaGrizli, čestitam od ❤ na maloj vrtirepki!🥳🥳🥳
Nadam se da ces se brzo oporaviti i doc k sebi kako bi cim prije sa svojom curkom zaboravila ovaj maraton i uzivale jedna u drugoj…Hvala ti na svim savjetima, potporama i sto si uvijek bila uz nas, i na ovoj i na prijasnjoj temi…drago mi je sto sam te "upoznala" i pokazala da jos uvijek nije izumrla ljudskost💖💖💖
Ps.nadam se da si se nagradila i smazala čoksu🤭😁
💖🤗 Sad si ti na redu, mada sam jucer pomislila ako se ovo kod Grizli odulji mozda obje budete u utorak 😅
Evo da i tebi pozelim srecu i da sve prodje dobro, da se brzo oporavis, nadam se da si psihicki spremna za taj momenat🤗 znam da zeljno iscekujes, al nakon svih muka i onog silnog krvuckana svako malo 🥴 i strahova hoce li uspjeti evo te na samom finishu 💞
A Grizli moja stvarno maraton 😏 kod tebe borba od prvog do zadnjeg dana jbmu, ali bitno da je curkica tu ❤️🥰🥰🥰
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji