Kod nas sta je najbolje nema posjet u sobi. Ides van u predvorje a bebu na vratima pokazu. Al mali prostor,virusi lete u zraku i eto sranja. Nesto su rekli da bi zabranili pokazivanje osim tati bebe ovih dana. Ja sam za apsolutno.
Danas je bolje,dali su mi da ga dojim (inace dajem izdojeno)🥰 I cijelo vrijeme ta saturacija kisika nije padala tako da ce mu sniziti kisik u inkubatoru pa možda ako sve bude ok sutra mi ga daju u sobu❤❤❤
Super Lavice, kso sto ssm rekla- msli borci :-)
DeeDee kao dvije osobe odjednom no toga se nitko ne drzi. Kad sam lezala na postintenzivi doslovno ih je jednoj zeni doslo 10 u posjet ukljucujuci djecu... a kao ni djeca ne mogu tamo. I jedan mali je lizao nogu od kreveta no nitko ga nije upozorio da prestane. Ma uzas
Lavice bravo za malog lavica 💪💪
O boze losha nemrem vjerovat na postintenzivnoj da su se tak ponasali, aj jos bi shvatila gore u sobama 😱Meni muz ujutro isto tam donio kofer (jer ga nisu htjeli primit kad sam isla na carski 🙄 nego kao nek donese ujutro), i doslovno je sestra preuzela kofer na pocetku hodnika, nisu ga pustili unutra. On je malog vidio kad su ga izvadili, i tek kad smo isli doma. Dost su ozbiljno uveli tu zabranu zbog gripe.
Ma uzas... a tamo gdje su djeca u inkubatorima na intenzivnoj isto neki nisu shvacali da trebaju prati ruke pa redovno ulazili unutra neopranih ruku. Ja sam redovno takve prijavljivala sestrama... onda su ih one natjerale da peru ruke i da se dezintificiraju. A da ne pricam da su jedni kad sestra nije gledala otvorili inkubator i izvadili dijete. Kao da ga malo pricuvaju.
Lavice suuper za malog borca!!!!🥳🥳🥳 Dobro da ti muz donio izdajalicu👌 Kak ide izdajanje?
Grizli cekamo te da nam javis sa vrtirepkom u narucju!🤗🥰❤
DeeDee zamjeni loptu s mužem🤭😁😅😂
Izvadili dijete iz inkubatora!?! Ajme sveti Boze.... ljudska glupost fakat nema granica. Inace meni je dr rekla da smijem (nakon dezinfekcije) otvoriti vratasca ona pa ga podragati jer njemj puno znaci kontakt. I onda u sljedecoj smjeni druga sestra i dr mi rekle kao otidjite vi u svoju sobu kao nije ni praksa da je mama tu skoro cijeli dan. Ja sam se bas jadno osjecala. Vrati se danas u smjenu dr od dana prije i pitam pa jel smijem ja tu biti? Kaze pa naravno da da,sta djetetu treba vise od majke, kome nije jasno na odjelu ja cu mu objasniti. I pozove me da ga podojim umjesto izdojenog da mu damo.
Sorry cure,ja ugnjavila al eto iz iskustva dozirajte dolaske u ovo doba.
Ova Grizli mi kida zivce!
Thinkpink super,danas je 4.dan od poroda,izdojim svaka dva sata 30ak ml sto je njemu super, je cak mu i ne daju sve odjednom jer prima IV infuziju i glukozu pa da ne bljuca, dobio je od jucer 140gr, hvala Bogu! Cak sam se danas iza podoja na jednoj izdojila 30ml sto mislim da je uspjesno nakon carskog.
Cima čestitam 🎉🎉🎉
Grizli carice…ja gledam jesi rodila ti listu kacis 😂😂😂 sretno
Macutice horor iskustvo 😱 zelim ti brz oporavak i da to zaboravis uz bebicu.
Samojed bravo za pregled :)
Cure koje se izdajate..dali izdajate jednu ili dvije?Muku mucim da izdojim 50 ml 🙈 Al vidm da nije prazna pa mu dam da i sisa da povuce jos malo. I kako potaknuti mlijeko…sto vise tekucine..jos nesto? Znam da mi stres ne pomaze al mi ide na zivce okolina jer svatko ima neko svoje mišljenje i svi su pametni…pa evo vam pa ga vi dojite onda 😒
Imas za kupiti majcine kapi se zovu i one poticu mlijeko :) ma s dojenjem najbolje napraviti da su mama i beba sretne, ja se isto malo izdajam malo na cicu malo ad i sve super, malac dobio 1700g u mj dana s tim da sad malo vise dojim pa cu na slj vaganju vidjet jel dobro dobiva, ak ne dodat vise ada i bok...ne planiram se stresirat...mada znam da cu od svekrve dobit prijeke poglede al neka
I bas se nove mame previse stresira s tim dojenjem...kolko je grama po danu dobio...pa savjeti i pametovanje... a kak su ljudi nekad kad nije bilo vaga i kerefeka nego su majke kako su najbolje znale po osjecaju i vidi cuda ljudska rasa je opstala. Na kraju dana/godine ;) svi nasi malci ce fino narasti a onda ce nas druge brige brinut i mucit xD
Lavice na Petrovoj smo im.mogli u posjet 2× dnevno po pola sata. To je bilo strogo tako. Sretnica ako mozes duze biti uz bebu.
MaRe ja isto imam dobra iskustva sa Majcinim kapima (proizvodi ih PlanT i kostaju oko 100 kn), potakle su mi mlijeko.
Sortiraj odgovore
Najstariji