ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    25. Siječanj 2020. 14:54

Lavice sad tek vidim da ga sutra mozda dobiješ u sobu, držim fige 🤞🤞🤞💓
    Losa  čitam i ne vjerujem, stvarno ima debila..
    Haha thinkpink nisi prva s tim savjetom, ali trebala bi negdje upute za korištenje naći, ne sjecam se kako se to radi, ovo s loptom mi je jednostavnije 🤪🤪

[/url

samojed
    25. Siječanj 2020. 15:32

Ulazim cjeli dan da vidim sta je sa Grizli a nje nigdje 

MaRe
    25. Siječanj 2020. 15:34

Hvala svima na savjetima 🙂
    Odlucila sam probati svasta samo da upali..a i sad znam prepoznati kad mu ipak nije dosta hrane pa ako bas bude nuzno dat cu mu par ml ada da ga zasiti.
    Necu se zivcirati jer ne pomaže...ako ne bude napredovao dovoljno dobijat će dohranu i gotovo. 
    Za zadnji obrok sam mu dala 60ml izdojenog,to je smlatio i mirno spavao 3 sata ☺️ sad sam mu dala sisati pa cu za iduci se izdojiti i tako kombinirati. 

Lavica27
    25. Siječanj 2020. 15:43

LoSa84

Lavice na Petrovoj smo im.mogli u posjet 2× dnevno po pola sata. To je bilo strogo tako. Sretnica ako mozes duze biti uz bebu.
    MaRe ja isto imam dobra iskustva sa Majcinim kapima (proizvodi ih PlanT i kostaju oko 100 kn), potakle su mi mlijeko.

LoSa,ovo ti je naspram Petrove mini rodiliste, 1/4 djece se rodi naspram Petrove, moj mali je jedini u inkubatoru pa vjerujem da mi i zato daju a i prvi dan se on jako uznemirio i pala mu saturacija i kad su ga meni u ruke dali sve skocilo u normalu i onda je sama rekla da mu moja blizina godi i moze puno pomoci. Tako da, srecom... 
    Mare po meni je ovo cist dosta izdojenog za tu starost.

• Tonkica1
    25. Siječanj 2020. 15:52

Angelly hvala sto si podijelila svoje iskustvo! Tako i ja sada radim, jucer mi je tek doslo u glavu da se prestanem stresirati toliko oko toga da ne dojim bas uspjesno... vise mu dajem ad, navuko se malac na to i nakon 10min na cici popizdi i dok mu ne dam ad je vristanje... uzasan sam si pritisak stvarala. A sto se tice svekrve, kod mene je obrnuta situacija, ne podrzava me u dojenju, ali ja msm da je to zato sto ga onda moze i ona hraniti. Jedva ceka da mm i ja odemo malo na kavu ili nesto da ostane sama s njim. 🤨 Nije mi to bas po volji, uzasno se puno mijesa u nase roditeljske odluke.

• thinkpink1
    25. Siječanj 2020. 15:59

Lavice odlicno vam ide! On hrabrica koji navlaci mlijeko, a ti jos lijepo izdojis, ma super i relativno rano s obzirom na carski. Jel ti tako rano nadoslo i na proslom ili si bila mudrija i krenula odmah s izdajanjem?
    Mare super to vama ide. Sad ce to krenuti na bolje. Najbitnije da sad vrati ono sto nije dovoljno dobio, a trebao je, i vrati se na porođajnu težinu do 14.dana 😊

Lavica27
    25. Siječanj 2020. 16:22

thinkpink1

Lavice odlicno vam ide! On hrabrica koji navlaci mlijeko, a ti jos lijepo izdojis, ma super i relativno rano s obzirom na carski. Jel ti tako rano nadoslo i na proslom ili si bila mudrija i krenula odmah s izdajanjem?
    Mare super to vama ide. Sad ce to krenuti na bolje. Najbitnije da sad vrati ono sto nije dovoljno dobio, a trebao je, i vrati se na porođajnu težinu do 14.dana 😊

Kod proslog poroda je ipak bio vaginalni s tom intervencijom operacije iza poroda. Prvi dan je ona samo spavala i mozda su joj jednom dali AD,a drugi dan sam ja vec krenula dojiti, s tim da su je oni znali nadohranjivati. Izdajalicu sam kupila tek kad smo doma dosli al cini mi se kao da sad imam vise mlijeka. Iskreno i mene je iznenadilo nakon podoja da sam nakon 10min izdojila jos 30ml. 

Mikio,kolko ti dobiva na kilazi? Ako je slijedeci obrok unutar 3, sata ostavljam na sobnoj temp ako je vise onda u frižider oa u kupelji zagrijavam?

PetraB
    25. Siječanj 2020. 17:00

Samo da skicnem ima li stogod sa Grizli ali nista jos... Jos ona sa listom bavi... 🤣
    Cima ako nisam vec, cestitam!!! 🎉😘 Cekamo da do jes sebi i javis se.
    Ja sam danas cijeli dan u krevetu. Kontrakcije ne popustaju, pocela me kicma boljet uzasno. E sad, kako ja niti s jednim trudove nisam imala od kicme, uopce ne mogu razlucit jel ovo to ili moja sj...a kraljeznica samo. Kontrakcije nisu pravilne ali su dosta jake i nisu ceste (bude ih 5 u pola sata, pa sat, sat i pol nista) tak da jos nikud ne idem. Popila dodatnih 2 mg normabela. Ukoliko se nastavi do sutra ovako dogovor je da idemo za zagreb pa cemo vidjeti. Ili naravno da se pogorsa.
    Lavice kako mi je lijepo bilo procitati da mu saturacija ne pada i da dobiva na kilazi. Vi ste stvarno jedna lavovska obitelj. ❤️ Nadam se da je i curka bolje, upale uha su za njih gadne i bolne pa se nadam da je danas malo bolje joj ipak. A za dojenje, svaka cast!!! Em carski, em ranije a super ti je nadoslo mlijeko. Dajes mi nadu da cu i ja uspjet s ove dvije bar malo tako. Saljem ti ogroman zagrljaj i drzim fige da tako nastavite.
    Isuse, Losa, kad sam procitala kakvu si ekipu "upoznala" pozivcanila sam odmah. Stvarno se ponekad zapitam tko se trosi uzaldno kisik na ovoj planeti 🤦🏻‍♀️
    Mrgud vidis dobro si me sjetila, to sam te htjela pitati... Znaci posjete su u petrovoj bile zabranjene kad si rodila? Ako sam dobro shvatila, nitko bebace nije mogao vidjeti. 

url=https://lilypie.com][/url

lorija
    25. Siječanj 2020. 18:12

Hvala cure svima na cestitkama!!
    Pravo sam se ismijala sebi i Lavici da smo planirale isti dan nebi uspjele. 
    Carice moja cestitam!!! 
    Zao mi je zbog toga sto vas je snaslo ali vidim po reakcija da ide na bolje hvala Bogu.
    Mi smo od jucer doma ☺
    Uglavnom.u utorak ujutro puno krvarila bez objasnjenja na kraju, spremila se i otisla gdje su na kraju se dogovorili za carski jer sam bila u sigurnim tjednima i nisu htjeli rizik.
    Tako da se rodio moj car u roku 2h. Tezak 3,460g 53cm dug.
    Poljupci svima!! Zaista je tesko s dvoje djece,to znaju majke koje su se vec susrele s prilagodnom. U toj sam fazi trenutno sa starijim sinom.
    Grizli ajmooooo!!!! 💪💪 sretnoo!!

Damnarexx 🌺
    25. Siječanj 2020. 18:26

Lorija drago mi je da stw dobro 🤗 bome pravi deckic😁😁 btw, jesam ja luda ili su Lilypie trakice poludile? 🤔 Tebi pise 25dana a 38tt.

-
    Ja isto cijeli dan cekam da se Grizli javi, al nema je...znaci nesto se desava🥳

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.