Grizli čestitke na malenoj vrtirepki! 🥰 Sad se mazite i pazite, a tebi brzi oporavak želim!
Hvala ti na svim savjetima još s mpo teme 💜 uskoro i nas čekaju te slatke muke 🙏😍
DeeDee kako si ti...mene nocas krpali menstrualni malo jaci ali nikako trudi da krenu...cak mi je i dr rekao da maternica nakon carskog zna zakazati s trudovima.. A vidjet cemo...i u tom stezanju me bolilo u predjelu carskog tako da me i to malo brine ..strah me moguce rupture ..iako su moje 3 frendice rodile vag nakon carskog...
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Lunica a ja sam baš mislila da su trudovi kao jači menstrualni kako onda bole trudovi ja ne znam stvarno kako ću sta skontat
Draga Grizli iskrene cestitke!! Zelim ti brz oporavak i uzivaj u svakoj sekundi sa svojom vrtirepkom!!! 🤗❤
L 💛
Lunica a ja sam baš mislila da su trudovi kao jači menstrualni kako onda bole trudovi ja ne znam stvarno kako ću sta skontat
Pa i jesu al meni nisu bili pravilni, nisu pojacavali i na kraju su stali.
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
DeeDeekako si ti…mene nocas krpali menstrualni malo jaci ali nikako trudi da krenu…cak mi je i dr rekao da maternica nakon carskog zna zakazati s trudovima.. A vidjet cemo…i u tom stezanju me bolilo u predjelu carskog tako da me i to malo brine ..strah me moguce rupture ..iako su moje 3 frendice rodile vag nakon carskog…
Ja mislim da mi curi voda.. nije bilo pljus vodenjaka ali u 8 sam se probudila s mokrim gacicama i od tad promijenila 4 komada, sad sam stavila neki ogromni uložak da malo dulje drzi. Neda mi se trcat u bolnicu jer sam i dalje bez ijednog jedinog truda ili boli. Mislim, danas svakako moram ic na ctg i pregled ali nemam dogovoreno točno vrijeme pa se nadam da će nešto potaknut trudove prije.
[/url
Čestitam Grizli , napokon se gledate u oči ,sada počinje avantura za cijeli život, sve najbolje vam želim.
url=https://lilypie.com]
DANTE
Dok cekamo Grizli i izvjestaj… Cure carice (a moze i ostale)…da li ste prvi dan pisanja nakon sto su vas digli iz kreveta pri kraju pisanja skroz nisko u stidnoj kosti osjecale onako bol/pritisak? Meni je to bilo prvi dan, pa par dana nije i od jucer navecer opet. Sve mi muka ici pisati. Pijem puno tekucine zbog dojenja,ne pisam ucestalo (tipa po noci po malo),nema pecenja i zarenja samo ta bas neugodna bol.
Ja nisam imala nista slicno... mozda ti od katetera
Sortiraj odgovore
Najstariji