ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Boa35
    26. Siječanj 2020. 08:34

Grizli čestitke na malenoj vrtirepki! 🥰 Sad se mazite i pazite, a tebi brzi oporavak želim! 
    Hvala ti na svim savjetima još s mpo teme 💜 uskoro i nas čekaju te slatke muke 🙏😍

Lunica
    26. Siječanj 2020. 09:00

DeeDee kako si ti...mene nocas krpali menstrualni malo jaci ali nikako trudi da krenu...cak mi je i dr rekao da maternica nakon carskog zna zakazati s trudovima.. A vidjet cemo...i u tom stezanju me bolilo u predjelu carskog tako da me i to malo brine ..strah me moguce rupture ..iako su moje 3 frendice rodile vag nakon carskog...

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

samojed
    26. Siječanj 2020. 09:17

Lunica a ja sam baš mislila da su trudovi kao jači menstrualni kako onda bole trudovi ja ne znam stvarno kako ću sta skontat 

Norules
    26. Siječanj 2020. 09:21

Grizli čestitke❤
    Brz oporavak i da konačno uživaš u svojoj srećici😘

DeeSB
    26. Siječanj 2020. 09:22

Draga Grizli iskrene cestitke!! Zelim ti brz oporavak i uzivaj u svakoj sekundi sa svojom vrtirepkom!!! 🤗❤

L 💛

Lunica
    26. Siječanj 2020. 09:23

samojed

Lunica a ja sam baš mislila da su trudovi kao jači menstrualni kako onda bole trudovi ja ne znam stvarno kako ću sta skontat

Pa i jesu al meni nisu bili pravilni, nisu pojacavali i na kraju su stali. 

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

DeeDee
    26. Siječanj 2020. 09:27

Lunica

DeeDeekako si ti…mene nocas krpali menstrualni malo jaci ali nikako trudi da krenu…cak mi je i dr rekao da maternica nakon carskog zna zakazati s trudovima.. A vidjet cemo…i u tom stezanju me bolilo u predjelu carskog tako da me i to malo brine ..strah me moguce rupture ..iako su moje 3 frendice rodile vag nakon carskog…

Ja mislim da mi curi voda.. nije bilo pljus vodenjaka ali u 8 sam se probudila s mokrim gacicama i od tad promijenila 4 komada, sad sam stavila neki ogromni uložak da malo dulje drzi. Neda mi se trcat u bolnicu jer sam i dalje bez ijednog jedinog truda ili boli. Mislim, danas svakako moram ic na ctg i pregled ali nemam dogovoreno točno vrijeme pa se nadam da će nešto potaknut trudove prije. 

[/url

Beba
    26. Siječanj 2020. 09:31

Čestitam Grizli , napokon se gledate u oči ,sada počinje avantura za cijeli život, sve najbolje vam želim.

url=https://lilypie.com]
    DANTE

26. Siječanj 2020. 09:47

Lavica27

Dok cekamo Grizli i izvjestaj… Cure carice (a moze i ostale)…da li ste prvi dan pisanja nakon sto su vas digli iz kreveta pri kraju pisanja skroz nisko u stidnoj kosti osjecale onako bol/pritisak? Meni je to bilo prvi dan, pa par dana nije i od jucer navecer opet. Sve mi muka ici pisati. Pijem puno tekucine zbog dojenja,ne pisam ucestalo (tipa po noci po malo),nema pecenja i zarenja samo ta bas neugodna bol.

Ja nisam imala nista slicno... mozda ti od katetera

Lemon
    26. Siječanj 2020. 09:50

Grizli čestitam, napokon si dočekala svoje čudo! ♥️

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.