ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lunica
    25. Siječanj 2020. 12:01

Deedee ni kod tebe nista 🤪 nece ovi nasi van i gotovo. Evo mene u TA po dr nalogu da obavim vikendaški ctg. Evo sad jedna bila prekjučer joj prosao termin i poslali je doma😆 ima nas ima... Btw ja sam dvoje rodila sa 40 + 5.

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

• Pencil
    25. Siječanj 2020. 12:06

Pardon, može link od te nove teme? 

• mom12
    25. Siječanj 2020. 12:13

Ja pijem sok od borovnice...jer bas doslovno zednim od njega a to mi treba jer po zimi mi se bas ne pije😣..u dva tri puta dala ad kad mi je falilo mlijeka ona tila jos jest i prezivjele smo...a ja sad izdojim do kraja i prije nego joj dam bocicu dam joj da sisa i za dva tro dana mi dode veca kolicina mlijeka..od 80 smo sad dosli do 130...ja kombiniram dojenje i izdajanje...po noci ako se probudi obavezno se izdajam ako smo cijeli dan kuci onda dojim a ako smo vani ili planiram ic vani izdajam se..ili ako ona ostane bez mene...onda sam sigurna da tri sata nece trazit jest

mrgud_zg
    25. Siječanj 2020. 12:30

Lavice kako ste ti i malac danas?
    U petrovoj su trenutno zabranjene posjete bebama.  Moze se event spustit u predvorje da ti netko nesto donese
    Meni u ova 3 tj doma bili smo roditelji moji muzevi i sogor i sogorica. I jedna frendica koja ne zivi u hrv a bas je bila tu za blagdane, al nije ga dirala 🙈. Mislim da cu tek kad produ 4 tj pocet primat na kratko ljude...

• veselo
    25. Siječanj 2020. 12:38

MaRe

Cima čestitam 🎉🎉🎉
    Grizli carice…ja gledam jesi rodila ti listu kacis 😂😂😂 sretno
    Macutice horor iskustvo 😱 zelim ti brz oporavak i da to zaboravis uz bebicu.
    Samojed bravo za pregled :)
    Cure koje se izdajate..dali izdajate jednu ili dvije?Muku mucim da izdojim 50 ml 🙈 Al vidm da nije prazna pa mu dam da i sisa da povuce jos malo. I kako potaknuti mlijeko…sto vise tekucine..jos nesto? Znam da mi stres ne pomaze al mi ide na zivce okolina jer svatko ima neko svoje mišljenje i svi su pametni…pa evo vam pa ga vi dojite onda 😒

Mene su susjedi u liftu s kojima sam na dobar dan pitali da li dojim... i muski i zenski...ocito je to popularna tema za razgovor 
    Cajevi za dojilje su super za otpust mlijeka, ja sam prestala jer bi bio prejak za bebu, zagrcavala se. A isto tako dojenje koza na kozu potice otpust, kad bi se nazivcirala da nemam mlijeka u tim ranim tjednima zavukla bi se tako u krevet s njom pa bi me em prosao stres em bi mlijeko nadoslo.  S obzirom da i beba potice otpust bolje od samog izdajanja mozes probati i obrnuto...izdojiti se nakon podoja pa ju nadohraniti poslije sljedeceg...no nama je patronazna ostavila vagu pa sam ju znala vagati da vidim koliko je popila...da nije, nasla sam neku stranicu gdje se mogu iznajmiti vage.

25. Siječanj 2020. 13:15

I bolje da su zabranili posjete na Petrovoj, jos kad sam ja bila tamo se pojavila gripa među bebama. Nekima su doslovno dolazila plemena u posjet, po 10-15 ljudi (manjinama jel.). Jos i neki pametni su nosili bukete cvijeca od liljana da alergicari ne mogu disati. Nismo u filmu da je zena sama u bolnici pa da se nosi cvijece i balonj. Meni nikad nije palo na pamet ici nekom u rodiliste u posjet.
    Ja sami spod pazuha dobila bolnu kvrzicu. Jel to moze biti povezano sa dojenjem? 

Valkris
    25. Siječanj 2020. 13:18

Taani i Cima čestitam 🥰💞💞💞
    Macutica ne znam sto da kažem uopće na horor osim da mi žene očito sve možemo! Drz se 🤗
    Lavice 🤞🤞🤞 za lavića
    Grizli sretno 🤞🤞

Raštika
    25. Siječanj 2020. 13:21

Grizli danas je taj dan!!! Dobit cu otkaz, cijelu smjenu samo otvaram forum. Al briga me! 😂😂😂😂😂

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

DeeDee
    25. Siječanj 2020. 13:39

LoSa84

I bolje da su zabranili posjete na Petrovoj, jos kad sam ja bila tamo se pojavila gripa među bebama. Nekima su doslovno dolazila plemena u posjet, po 10-15 ljudi (manjinama jel.). Jos i neki pametni su nosili bukete cvijeca od liljana da alergicari ne mogu disati. Nismo u filmu da je zena sama u bolnici pa da se nosi cvijece i balonj. Meni nikad nije palo na pamet ici nekom u rodiliste u posjet.
    Ja sami spod pazuha dobila bolnu kvrzicu. Jel to moze biti povezano sa dojenjem?

Ma ljudi nisu normalni, tj. baš kao da su u romantičnoj komediji.. šta ne postoji neko službeno ograničenje po posjeti po pacijentici? 

[/url

DeeDee
    25. Siječanj 2020. 13:45

Lunice meni je sutra ctg+pregled. Zapravo me najviše nervira to šta mi nije dao nikakav termin nego mi je rekao: "ako ne rodite dođite u nedjelju na 4.kat"
    Mislim šta?! Možda ne bi ni bila tako opterećena i pizdila šta se ništa ne pokreće da nije bilo te izjave..
    Ugl. Meni iscjedak danas još jači, mijenjam gaćice svaka dva sata jer mi ful propusti, pogotovo kad se dignem s lopte/kauča, ne znam više šta da mislim.. tu i tamo me prepone zabole ali od trudova ni t

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.