Curke ja rodila jedva tek u 23:21 moju vrtirepkicu i miskicu malu od 3110 gr i 50 cm. Agonija je trajala i trajala. Sad me tek u sobu smjestili pa kad odmorim se javim, jer ovaj maraton je bio ufa.
Hvala svima sto ste mislile na nas dvije.
Curke ja rodila jedva tek u 23:21 moju vrtirepkicu i miskicu malu od 3110 gr i 50 cm. Agonija je trajala i trajala. Sad me tek u sobu smjestili pa kad odmorim se javim, jer ovaj maraton je bio ufa.
Hvala svima sto ste mislile na nas dvije.
Grizli cestitke 🎉💞🎉💞🎉💞
Pisi nam kad se oporavi malo❤️❤️
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Grizli ceeestitam!! Dobrodosla vrtirepka!! 🎉🎉🎉💪💪 bas je tamam i velicine i kilaze, nista premala 😉. Zelim ti brz oporavak i pisi kad dodes k sebi 😉!
Cure puno hvala za iskustvo s ml mm. Na kraju sam ga nakon toh 150 digla podrignut, smirio se i zaspao. Nije se nista pobljuvao tak da mu ocito nije bilo previse. Al nije ni posebno dugo spavao, nakon 3 sata je trazi opet jest..
Sad usred noci smo pak imali borbu s prihvacanjem cice i dreku za poludit 🙄 uvijek nesto..
Draga moja Grizli, čestitam od srca na vrtiirepki i tome što si postala mama! Sretno vam dalje u zajedničkom životu, ali posebno sretno u životu djevojčici.
Sad se oporavi i mazi svoju mrvicu malenu.
Ako ikako mogu pomoći oko dojenja kao i druge mame odavde pucaj.
Cestitaaam Grizli!! Sto kaze netko nije premala,taman jr🥰🥰 Kad se dobijes javi se🥰
Cestitke Grizli nadam se da je čoksa fasovala. ♥️💙
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Sortiraj odgovore
Najstariji