ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    samojed
    25. Siječanj 2020. 09:47

I da sto se tiče mog pregleda juce prezadovoljna sam jer se ništa nije proširilo sve je ok, imamo pregled opet u ponedjeljak 

mala.le.90.
    25. Siječanj 2020. 10:14

Tani, cestitam!
    Grizli, budi strpljiva i cuvaj zivce, ako se oduzi bit ces mi zahvalna na savjetu😊
    Losa, ja malca nikad ne budim za jest, isto mi zna po 5 sati spavat. Al zato kad se probudi, a ja mu u roku jedne sekunde nisam dala jest, to bude vriska do nebesa🤣

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

• thinkpink1
    25. Siječanj 2020. 10:20

Cima cestitam od ❤!🥳🥳🥳
    Lunice i DeeDee za vas je vrijeme stalo🤭😁
    Grizli nadam se da te nece mrcvarit i pustit da se mucis...nadam se da ces uskoro drzat svoju vrtirepku u naducju💖💋
    Samojed odlicno za nalaz...to ce biti najbolja moguca opcija i da sve spontano prođe, bez ikakvih intervencija🤗🥰

Damnarexx 🌺
    25. Siječanj 2020. 10:33

Cima čestitkeee!! 🥳🥳🥳
    Macutica uzas, ne mogu vjerovati sta te zadesilo 😟 al bitno je da ste dobro bebica i ti 😊🤞
    Lavice drago mi je da je malac bolje..neka sad sve ide po planu i uskoro ste doma😊
    Grizli ti se drzi, beba je danas vani😁😁
    -
    Ja vec 2-3 dana osjecam laaaagane menstrualne bolove duz nogu.

MaRe
    25. Siječanj 2020. 10:48

Cima čestitam 🎉🎉🎉
    Grizli carice...ja gledam jesi rodila ti listu kacis 😂😂😂 sretno
    Macutice horor iskustvo 😱 zelim ti brz oporavak i da to zaboravis uz bebicu.
    Samojed bravo za pregled :)
    Cure koje se izdajate..dali izdajate jednu ili dvije?Muku mucim da izdojim 50 ml 🙈 Al vidm da nije prazna pa mu dam da i sisa da povuce jos malo. I kako potaknuti mlijeko...sto vise tekucine..jos nesto? Znam da mi stres ne pomaze al mi ide na zivce okolina jer svatko ima neko svoje mišljenje i svi su pametni...pa evo vam pa ga vi dojite onda 😒 

mala.le.90.
    25. Siječanj 2020. 10:53

MaRe

Cima čestitam 🎉🎉🎉
    Grizli carice…ja gledam jesi rodila ti listu kacis 😂😂😂 sretno
    Macutice horor iskustvo 😱 zelim ti brz oporavak i da to zaboravis uz bebicu.
    Samojed bravo za pregled :)
    Cure koje se izdajate..dali izdajate jednu ili dvije?Muku mucim da izdojim 50 ml 🙈 Al vidm da nije prazna pa mu dam da i sisa da povuce jos malo. I kako potaknuti mlijeko…sto vise tekucine..jos nesto? Znam da mi stres ne pomaze al mi ide na zivce okolina jer svatko ima neko svoje mišljenje i svi su pametni…pa evo vam pa ga vi dojite onda 😒

Joj potpuno te razumijem oko te okoline, nevjerojatno koliko se svi petljaju u to dojenje. I kako ti direktno kritiku upute u vezi toga, strasno!
    Meni ti je sestra u bolnici rekla da pijem gusti sok, da je on dobar za nadolazenje mlijeka

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

mrgud_zg
    25. Siječanj 2020. 11:06

Cima i tani cestitaaaam !!! 🎉🎉 zelim brz oporavak 😉
    Macutica tebi isto!! 🎉🎉 tvoja prica mislim da pobjeduje kao najgori porod 😣 bas mi je zao. Bitno da ste i ti i beba dobro! Nisam skuzila na kraju si bila u opcoj anesteziji? Pa super da si vec dobila brbu i oporavljas se 💪! Ja sam doslovno 2 dana bila osamucena, a prvi (taj koji je kao 0.dan) se dislovno pol ne sjecam kolko sam bila nadrogsana. Mene pak nisu mogli od prve probudit iz anestezije 🙈
    Grizli kraljice ja isto iscekujem  izvjestaj a ti kacis listu 😂  znaci u bolnici si? Drzim fige da prode sto bezbolnije. 🤞 nadam se da te nece mucit ak se ne krenes otvarat 🤞
    Mare imas i one cajeve za dojenje. Hipp i u dmu kazu da ima skoro isti. I piskavica potice mlijeko. Nemoj nikog slusat i bemoj se zivcirat 😉 sigurno radis najbolje sto mozes a u krajnjem slucaju dat ces jedan obrok ad i opet dobro. Najgore si radit presing to moze samo imat kontraefekt. Drz se 🤗💪

• mom12
    25. Siječanj 2020. 11:57

LoSa84

Stelle123

LoSa84

Grizli hrabro!!!
    Moj mali odspavso sad po noci 5h u kkmadu. Jel smije mala bebe toliko bez jela? Ostatak vremena svakih 3h pije po 110 mL.

Losa moze. Negdje do 6 sati je prihvatljivo, a neki znaju spavati i 8. Bitno je da razlog spavanja nije to da se ne mogu probuditi, a to bi znacilo da je neka bolest u pozadini. Inace, meni je neuropedijatrica to rekla da ne budim dijete koje dobro napredije radi hranjenja, tako da je to iz prve ruke.

Hvala na infu… ma jucer je pojeo 120 ml prije spavanja i odspavao duze. Nakon toga jos 110 mL tako da sigurno nije bolestan

I moja vec duze vrijeme zna odspavat po 6 sati..i to prije nego je napunila mj dana...na prvom pregledu dobila 1350...tako da nebrini...i ja svoju nasopam i mala spava...

Lunica
    25. Siječanj 2020. 11:58

Cima cestitke na bebici🎉💞🎉💞
    Grizli nadam se da trudovi nisu neizdrzivi. Samo hrabro i diši pravilno to ce ti sacuvat snagu koja ce ti itekako trebati. Saljem vibrice🎉🎉🎉💓💓💓

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

Lavica27
    25. Siječanj 2020. 12:00

Grizli kraljica😂
    LoSa svaka tebi cast sto si izasla normalna iz svega... iako prvi dan je mislim najgore,kasnije bude svakim sve bolje.
    I cure iskren savjet... nek vam.u bolnicu samo najblizi dolaze, muz, eventualno roditelji..a u posjetubdoma zabrana mjesec dana,stvarno su mali i krhki.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.