ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavica27
    25. Siječanj 2020. 07:29

Jutro cure! Za pocetak hvala svima na porukama ohrabrenja, rastulile ste me. Mi smo stabilno,ja binrrkla i bolje naoko,al cekam dr. Dobio je na kilazi,ne cujemo da kaslje kad olace al uz nosa mu i dalje vade cuda smrklji za odraslu osobu a kamoli novorodjence. Mene su nocas sprasili odspavat pa sam i ja bolje.
    Grizli cekam te!! Samo hrabrooooo❤
    Taani,cestitke od mene!
    Macutica ajme koma...meni je spinalna bila kao da netko kopa po tijelu koje nije moje. Bojala sam se al bilo je dobro sve u svemu!
    Cima cekamo izvjestaj.
    Cure pusa svima i cekalicama😘

25. Siječanj 2020. 07:31

Stelle123

LoSa84

Grizli hrabro!!!
    Moj mali odspavso sad po noci 5h u kkmadu. Jel smije mala bebe toliko bez jela? Ostatak vremena svakih 3h pije po 110 mL.

Losa moze. Negdje do 6 sati je prihvatljivo, a neki znaju spavati i 8. Bitno je da razlog spavanja nije to da se ne mogu probuditi, a to bi znacilo da je neka bolest u pozadini. Inace, meni je neuropedijatrica to rekla da ne budim dijete koje dobro napredije radi hranjenja, tako da je to iz prve ruke.

Hvala na infu... ma jucer je pojeo 120 ml prije spavanja i odspavao duze. Nakon toga jos 110 mL tako da sigurno nije bolestan  

Lunica
    25. Siječanj 2020. 07:47

Lavice super da ide na bolje a cim on dobiva na kilazi to je super znak!!
    Losa moji ti iz rodilišta odmah ulove noc po 5 sati i nikad ih nisam budila... Samo bi ujutro cesce cickali valjda da nadoknade.. 

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

• thinkpink1
    25. Siječanj 2020. 09:09

Jutro curke!
    Taani cestitam!🥳🥳🥳
    Grizli 💪❤
    Lavice odlicno da je bolje i da napreduje na kilazi. Pravi mali lav❤ Neka si i ti malo odmorila
    Cima jaaavi se...svi te zeljno iscekujemo🥰

• Nita9999
    25. Siječanj 2020. 09:18

Dobro jutro cure!!! 
    Cekamo Grizli i Cimu 😀😀😀 
    Nadam se da je sve ok
    Macutica tebi nisma cestitala i jako mi je žao zbog proživljene boli... Nadam se da ćeš je brzo zaboraviti i da će sve dalje ići glatko

Grizli
    25. Siječanj 2020. 09:33

PREGLEDI
    26.01. - DeeDee 
    27.01. - Anna
    28.01. - Lorija
    29.01. - Thinkpink CR 😁
    29.01. - Nita9999 
    30.01. - Nita9999 
    30.01. - PetraB
    31.01. - PetraB
    31.01. - Damnarexx
    04.02. - Točkica37

Grizli
    25. Siječanj 2020. 09:34

Ne znm dal sam vec stavila. 
    Imam trudove i dalje na 5 min al se ne otvaram nista. Ovo ce biti dug dan 

Točkica37
    25. Siječanj 2020. 09:37

Bila si u bolnici?
    I da cima nam je rodila 💙

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

DeeDee
    25. Siječanj 2020. 09:45

Ajme Macutica..bas horor..
    Lunice kod mene apsolutno ništa, ja cu sad valjda zauvijek spavat 😂
    Odkljucala skoro cijelo popodne, isla spavat u 23, jedno noćno dizanje na WC i sad se probudila.. možda bi i osjetila nešto da mogu ostati budna dulje od sat vremena 🙈
    C1M4 čestitke🥰
    Grizli ajoj, drzim fige da prođe brzo.. 🤞🤞❤️

[/url

samojed
    25. Siječanj 2020. 09:46

Jutro cure 
    Taani čestitam na bebici 🎇🎊
    Lavica misic mali držim 🤞 da što prije sve bude ok
    Cima čestitam  na bebici javi nam se kad mognes 🎊
    Macutica bas loše iskustvo 😞
    Grizli ti si me baš nasmijala čitam sad sve i sa uzbuđenjem čekam posljednju stranicu da vidim jesi li ti to rodila kad ono Grizli lista pregleda hahah baš sam se nasmijala držim fige da se danas porodis i da da li si bila u bolnici ? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.