ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mrgud_zg
    21. Studeni 2019. 11:47

Ajme hrabrice ti i ja smo iste 😁 4 ustajanja po noci su mi standard 🙈. Ja ugl spavam na boku. Poslije svakog odlaska na wc promijenim bok 😂 al tako sam i prije. Nisam nikad u zivotu mogla spavat na ledima, prije sam jos na trbuhu voljela al sad nemam kud s trbuhom pa mi ostaje bok
    Ja sam napokon na bracni krevet izvadila sve sto imam novo+naslijedeno za bebu. I sad tek ne znam odkud bi krenula 😂😂😂. Bitno da sam ujutro imala generalku vesmasine, ciscenje filtera i slicno. I Sad sam vec umorna 😁

Red Fox
    21. Studeni 2019. 11:50

Dobro jutro svima 😊
    Nemojte tak dizati paniku oko meda,ak ste ga jele i nije vam nis, onda vam ni nece biti. Vise je stetan kod male djece, proguglajte uostalom, cak ima i medicinske literature o tome, a bas sam procitala i u kuharici za bebe koju sam nedavno dobila. Netko jede u trudnoci sve i svasta i nista se ne desi, u bolnici isto daju svakakve stvari kao npr.svjezi sir, svjeze zelje i ostalo jer su komplikacije jako rijetke. Ja sam nazalost na svojoj kozi dozivjela da sam pobrala listeriju sa katastrofalnim posljedicama. Al opet ne pazim sad panicno kaj jedem, neke stvari obavezno termicki obradim. Al zato kad rodim jedva cekam steak 😂 i kobasice 😂

C1M4
    21. Studeni 2019. 11:54

Red Fox

Dobro jutro svima 😊
    Nemojte tak dizati paniku oko meda,ak ste ga jele i nije vam nis, onda vam ni nece biti. Vise je stetan kod male djece, proguglajte uostalom, cak ima i medicinske literature o tome, a bas sam procitala i u kuharici za bebe koju sam nedavno dobila. Netko jede u trudnoci sve i svasta i nista se ne desi, u bolnici isto daju svakakve stvari kao npr.svjezi sir, svjeze zelje i ostalo jer su komplikacije jako rijetke. Ja sam nazalost na svojoj kozi dozivjela da sam pobrala listeriju sa katastrofalnim posljedicama. Al opet ne pazim sad panicno kaj jedem, neke stvari obavezno termicki obradim. Al zato kad rodim jedva cekam steak 😂 i kobasice 😂

Slazem se☝ 
    Haha, jos malo onda😜😜

DeeDee
    21. Studeni 2019. 11:58

Ma šta ja nemajka sve ne pojedem.. 😂

[/url

Red Fox
    21. Studeni 2019. 12:01

Kad smo kod spavanja, ja se isto tjeram na lijevom boku spavati, vec sam se i navikla tak. A imam srece da se budim na wc samo jednom pred jutro. Par puta u noci se probudim jer bebac pocne stucati i on bas jako udara i rasteze se, nije bas njezan.
    Danas sam se malo sokirala kad sam stala na vagu, u tjedan dana sam dobila 2 kile 😳 valjda nece tim tempom jos do kraja. Doduse imam malo problema s wc-om zadnjih par dana pa je mozda i do toga.

Anchy_001
    21. Studeni 2019. 12:20

Evo i nas, iz TA danas.. Tvrdoglavac je i dalje na zadak tak da mi je rekla da sljedeci tjedan ili onaj iza idem obavljat preglede vezane za carski i onda sa 39+ ide carski najvjerojatnije. Decko je dobro, raste i dobro napreduje, a u zadnjih par dana jaaako aktivan i stalno se namjesta s guzom pa i ja imam kvrgu kak je netko napisao stalno na trbuhu 🤭
    Sretno ostatku danas na pregledu 😊😊
    E a kaj se tice bocica, ja sam uzela jednu nukovu staklenu i sad se premisljam, vidjela sam da tommee tippee neki set 2 manje i 2 vece bocice i 2 dudice i cetka ja mislim za 200 i nekaj kn. Jel to malcima problem ak imaju bocice od vise proizvodaca? I jel to onda previse bocica? Prva mi je beba i sve mi je ovo novo 🙈

C1M4
    21. Studeni 2019. 12:29

Anchy_001

Evo i nas, iz TA danas.. Tvrdoglavac je i dalje na zadak tak da mi je rekla da sljedeci tjedan ili onaj iza idem obavljat preglede vezane za carski i onda sa 39+ ide carski najvjerojatnije. Decko je dobro, raste i dobro napreduje, a u zadnjih par dana jaaako aktivan i stalno se namjesta s guzom pa i ja imam kvrgu kak je netko napisao stalno na trbuhu 🤭
    Sretno ostatku danas na pregledu 😊😊
    E a kaj se tice bocica, ja sam uzela jednu nukovu staklenu i sad se premisljam, vidjela sam da tommee tippee neki set 2 manje i 2 vece bocice i 2 dudice i cetka ja mislim za 200 i nekaj kn. Jel to malcima problem ak imaju bocice od vise proizvodaca? I jel to onda previse bocica? Prva mi je beba i sve mi je ovo novo 🙈

Ma nije, svakako je bolje imati vise pa vidis koje ce bolje bebi odgovarati😁

Lavica27
    21. Studeni 2019. 12:32

Iskreno, nemoj bezveze kupovat 6 bočica dok ne vidis jel vam i kolko vam uopce treba. Moja koja nije izbirljiva inace se navikla samo na TT sisač u pcetku i do nekih 4mj nijednu drugu dudu osim TT nije htjela. S bocom nisam onda ni pokusavala osim Tt. A neke bebe uopce ne zele prismrditi bocici pa roditelji ostave bogatsvo dok isprobaju TT, Avent,Nuk,Mam,dr.Brown...

• Zoe27
    21. Studeni 2019. 12:51

Evo i nas s pregleda 😀 ctg je malo stekao, dugo nam je trebalo da ju razbudio, no dobro, nakon sat i pol lezanja nesto smo uspjeli snimiti 🙈 vag. Pregled sve isto kao i prosli tjedan, cerviks 1/4 clanka za 3 cm do ovoja i glave. Sad kad izvodim sve i svasta da ee pokrene, sada nece 😂 uzv takodjer sve super, beba je vec preko 3 400g 😍

Grizli
    21. Studeni 2019. 12:56

Cima ono upakirano sto dobijes u bolnici ili kupis u trgovini iskreno je daleko od pravog meda. To su pakiranja koja prolaze tretiranje prije pakiranja, takvom medu je naravno smanjeno i nutritivno i ljekovito svojstvo. Problem su domaci medovi koji mogu imati bakterije u sebi, ili biti porijeklom od biljaka alergena (recimo meni se dogodilo da je pisalo livadni med na kraju otekla, i kad smo zvali pčelara reko je pa da ima unutra i lipe na koju sam ja alergicna). Drugi slucaj mi je bio med od kadulje koji me gusio iako nisam alergicna na kadulju inace al eto u trudnoci mi ne pase i gotovo. Ako netko nema reakciju na med nakon par puta uzimanja znaci da je ok, al treba s oprezom uzimati posebno kod domacih trebalo bi dobro poznavat pcelara i higijenu koju ima. U svakom slucaju ona pakirnja mala kao sto budu u hotelima su sve samo ne cisti med, stavi na hladno taj med nece se nikad kristalizirat ostaje iste konzistencije, a onaj najkvalitetniji ce ti nakon nekog vremena doc neproziran, gust i tvrd, ako ga ugrijes opet ce doc proziran i tekuciji.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.