ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    24. Siječanj 2020. 05:21

PREGLEDI
    24.01. - Nita9999 
    24.01. - Damnarexx 
    24.01. - Omerta 
    24.01. - Grizli
    27.01. - Lunica 
    28.01. - Lorija
    28.01. - Macutica CR 😁
    29.01. - Thinkpink CR 😁
    30.01. - PetraB
    31.01. - PetraB 

Lunica ako sam dobro shvatila kod tebe ako se ne pokrene nista do nedjelje od pon imas ctgove onda? Zato sam te pisala za 27.1.
    Javite ako je jos koga za upisati. 

Točkica37
    24. Siječanj 2020. 05:34

Jutro. Grizli ajde rodit 🤪🤪 i nemoj zaboravit cokoladu ponjet ♥️ 

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• Nita9999
    24. Siječanj 2020. 05:38

Dobro jutro i sretno nam svima 😀

Grizli
    24. Siječanj 2020. 06:33

Tockice hehehe da cokolada... U torbi spremno ceka ferrero roche! A ona milka sto me gelda tjednima sa police ide s nama do rodilista ako me uhvate trudovi doma, ako ne ima muz da ju donese kad idemo doma. 😁🍫 Rado bi ja isla roditi, ali di se to salje zahtjev reci ti pritiane pa da krene.
    Vidis nemam mi Lunice da da upute za pokretanje. 
    Mikio mislim da joj je bas fora mrcvariti mi rebra i jetru zadnjih par dana. Djete mi neka šaljivđija! Rekla mi mama da je na mene ja sam isto zaj* svoju majku 7 dana. 🙊 Vidim da i ti imas jednu malu vrtirepku doma. 

samojed
    24. Siječanj 2020. 06:40

Jutro cure, sretno danas na pregledima 
    Grizli želim da se što prije pokrene, dodje ti do termina 😍😍😍 i zaboravila si me opet staviti za današnji pregled 
    Red Fox ah bio je šou pa sam na svoju odg napustila onu prokletu bolnicu dobila drugo mišljenje i smirila se jer to nije ništa opasno u većini slučajeva se kao povuče a i ako se ne povuče to nije ništa strašno zahtjeva neku rutinsku operaciju tako da dobro je idem danas na kontrolu da vidim da li se povećava ako stoji isto niko sretniji od mene 🤗
    Ja cure molim boga da mi se pokrene što prije al od početka sam imala osjećaj da ću prenijet al et vdijet ćemo mene je prevario osjećaj i za spol nadam se da će i za ovo 😄

Raštika
    24. Siječanj 2020. 07:18

Oprostite cure sto upadam ko padobranac. Pratim vas svakodnevno vec mjesec dana, imam osjecan kao da su sve bebe moje. 😋😂 Sale malo 😉
    Samo cu napisati: drz' se Grizli, dosla si do kraja. Ja nisam ovoliko sretna i uzbudjena bila ni kad mi je sestra radjala. 😂😂 Grizli moja...danas cekan uz tebe. ❤️❤️❤️.
    Pozdrav svima, iscitavam vas redovno i samo cu vam reci svaka vam cast zene. 💪

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Grizli
    24. Siječanj 2020. 07:23

Samojed draga oprosti molim te. Ja ti to tablicu u mob kopiram i ocito krivu azuriram poslije. Moram reda napraviti si u podsjetnicima. Odmah ispravljam!
    Rastika ❤️ joj da bar danas bude to! Hvala na zeljama i da uskoro javis neke novosti. 😉 

Grizli
    24. Siječanj 2020. 07:24

PREGLEDI
    24.01. - Nita9999 
    24.01. - Samojed 
    24.01. - Damnarexx 
    24.01. - Omerta 
    24.01. - Grizli
    28.01. - Lorija
    28.01. - Macutica CR 😁
    29.01. - Thinkpink CR 😁
    30.01. - PetraB
    31.01. - PetraB 

• thinkpink1
    24. Siječanj 2020. 07:26

Jutro curke!
    Grizli mozda se vrtirepka pokrene danas da izbjegne vikend i ponedjeljak😁
    Nisam bas jucer bila aktivna jer me migrena prala, i to sad u zadnje tjedne cesto i nadnoknađuje jer nisam imala napade cijelu trudnocu. Vidla sam da ste spominjale oblacenje i temp.sobe, pa da ne ispadne da se ponavljam ima na str.109.
    Svim curkama zelim srecu na pregledima i ko zeli da krene s porodima ovo zatisje pred buru...😁

mala.le.90.
    24. Siječanj 2020. 07:45

Dosla sam se samo pohvaliti da je kod nas konacno prosla noc bez grceva i spavali smo 9 sati hohoho...dizao se pojesti i odmah bi zaspao nakon jela...tako sam sretna...
    Jucer smo ga cijepili pa je spavanje ocito nuspojava...necu vam ni govorit kako se jutros dobro osjecam hahah

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.