I da, meni je pukao jos u ponedjeljak i nisam nigdje isla jer je visoko puknuce i mislila sam da je iscjedak, iscurilo je po malo svakih sat, dva pa zato, ali jutros se evo slilo niz noge i mislila sam da je to to i evo je😁 Tak da svakak otidite na pregled ako sumnjate🙏😘😘
Curke da vam javim, jutros oko 5 i nesto mi je pukao vodenjak, dosla u bolnicu, dobila klistir i idemo na drip jer nemam svojih trudova😁 nije me strah jer ne znam sto me ceka, ali ful sam uzbudena i emocije su skroz ispomijesane da ne mogu opisati😁😁
Hrabro i sretnoooo 💪💪💪
[/url
Macutice cestitke od srca, Cima samo hrabro, drzi se🤞🤞
Cure ja sam u totalnoj komi... govorim vec tri dana da mali cudno dise (prebrzo)pa mu je taj nosic bio zacepljen pa je krenuo kasljati i nocas ga od hranjenja u 3do 5 nikako smiriti...hvala Bogu svi su se brzo organizirali i nalaz kaze upala pluca,u inkubatoru je,ja sam bas psihicki u komi. Nije bakterijska, virusna je..cekamo jos nalaze i kontaktirali su Zagreb da vide da li ga (nas) prebacuju... slag na kraju je da je i mala od jutros bolesna,upala uha. Pa kad te krene... morala sam dusu izjadat nekome. Drzite fige da sve dobro bude...
Cima sretno 💪💪💪
Mi smo se danas vagnuli i premalo dobija tak da se moram izdajati pa mu tako davati. Očito se samo napije one pocetne vode a ono masno ostavlja xD Osjecam se kao nemajka i da mi dijete gladno al kaze patronazna da nije strašno,neka probam s izdajanjem pa cemo vidjeti za par dana kako ce ici. Bitno da ne gubi na tezini 😕
Mikio evo ja neću 😁
Nalaz: sluzavi iscjedak u rodnici, Rod.dio 2cm straga, ušće 2cm, gl. priljubljena, AS uredan, KČS uredni, fetalni pokreti uredni, trudova nema..
Kaze da misli da bi moglo krenuti uskoro, ako ne, onda u nedjelju u dnevnu bolnicu
[/url
Opaaa nesto se pokrece tu, i mislila sam posto me docekalo dosta stranica 😍😁😁😁
-
Čestitam Macutica!! Brz oporavak zelim 😘
Cima samo hrabro! 🤞😁😁
-
Evo mene s pregleda, danas expresno brzo sve obavljeno. Ultrazvuk, ctg i pregled.
Beba je teska 3.1kg😍 ja jos uvjek 1 prst otvorena, kaze doktorica da je glavica bas lijepo namjestena di treba. Na ctgu zabiljezen jedan trudic koji nisam osjetila. Pitala sam za epiduralnu, sta treba obavljat...rekla je da nam oni sve rade kad dodemo u bolnicu, sto je odlicno💪 i to je to, pregled za tj dana, 31.01.
Ee da, kad mi je radila ultrazvuk i pisala mjere ja vidjela neki parametar 34tt, neki 36 neki 37😟 al ona nije nista komentirala, rekla da je sve uredu. I kasnije druga doktorica koja je gledala mjere isto rekla.mozda sam ja nesto krivo vidjela...nadam se. I opet, valjda bi mi nesto rekle🤷
Sortiraj odgovore
Najstariji