ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    23. Siječanj 2020. 14:04

A da... to s trudnocama i stilom zivota je zbilja lutrija. Ja mogu reci da sam jako pazila u trudnoci na apsolutno sve, a znate kako je zavrsilo... A u bolnici sam se nagledala svega, trudnice koje s trbuhom do zuba puše pred ulazom u Petrovu su nesto najnormalnije. Trudnice sa gestacijskim koje piju kole i jedu cokoladice s aparata te one sa povisenim tlakom kojima muzevi nose sendice s prsutom su svakodnevnica. I sve one doguraju do termina... ja sam do 30 tt. 

• Stelle123
    23. Siječanj 2020. 14:20

Ja sam cili dan atento ovaj moj ubrzano dise i tu i tamo zakasljuca, a cuje se kraj nosa ono ko udisaji/izdisaji. U ped smo bili u ponedjeljak bilo je ok., ali tad i nije bilo ovih simptoma. Uopce ne znam prepoznat kad ga vodit doktoru. Inace ima soor pa i zbog toga slabije sise tako da ne mogu ni to povezat. 

url=https://lilypie.com]

23. Siječanj 2020. 14:40

Stelle123

Ja sam cili dan atento ovaj moj ubrzano dise i tu i tamo zakasljuca, a cuje se kraj nosa ono ko udisaji/izdisaji. U ped smo bili u ponedjeljak bilo je ok., ali tad i nije bilo ovih simptoma. Uopce ne znam prepoznat kad ga vodit doktoru. Inace ima soor pa i zbog toga slabije sise tako da ne mogu ni to povezat.

Mojem se zo uvijek cuje  Rekla je pedijatrica ocistiti nosic no nikad nema niceg. Tako dise i jer je suh zrak u prostoriji.  Navodno da bebe cudno disu cesto. Provjeri jel ima temoeraturu

• Stelle123
    23. Siječanj 2020. 14:48

LoSa84

Mojem se zo uvijek cujeRekla je pedijatrica ocistiti nosic no nikad nema niceg. Tako dise i jer je suh zrak u prostoriji. Navodno da bebe cudno disu cesto. Provjeri 

Temperaturu nema, al je nekako cili nemiran. Nemiran je i inace al to sam dosad povezivala s probavom. A znan to me i brine jer je normalno da cudno disu, a onda usput mogu bit i ozbiljno bolesni. Strcam fiziolosku 3 puta dnevno, nesto i uspijem usisat, uglavnom je prozirne boje. 

23. Siječanj 2020. 14:53

Stelle123

LoSa84

Mojem se zo uvijek cujeRekla je pedijatrica ocistiti nosic no nikad nema niceg. Tako dise i jer je suh zrak u prostoriji. Navodno da bebe cudno disu cesto. Provjeri

Temperaturu nema, al je nekako cili nemiran. Nemiran je i inace al to sam dosad povezivala s probavom. A znan to me i brine jer je normalno da cudno disu, a onda usput mogu bit i ozbiljno bolesni. Strcam fiziolosku 3 puta dnevno, nesto i uspijem usisat, uglavnom je prozirne boje.

Moj zna tako ubrzano disat kad se jako najede. I nekad je nervozan i ubrzano dise i ko da je ljut no smiri se  Pedijatrica ga je slusala i pregledavala i veli da je ok ako je povremeno tako i da je to mozda od suhog zraka. Evo recimo moj je danas tako disao i cim sam ga izvela na zrak poceo normalno disati. No... vodi ga ti pedijatru ako ti je sumljivo da se smiris.
    Evo link gdje pise da je tako ponekad https://www.google.hr/amp/s/miss7mama.24sata.hr/amp/beba/9-bezazlenih-pojava-kod-beba-koje-uznemiruju-sve-majke-7077

• Stelle123
    23. Siječanj 2020. 15:01

Losa to mi i je problem, ne bi ga tila bespotrebno vodit, pogotovo u ovoj sezoni, a onda me dr. Google izludi. RSV itd. sranja. Obicni virus koji bebama napravi dar mar. Mislila sam kupit pulsni oksimetar, ali za bebe treba neki posebni.

Angelly
    23. Siječanj 2020. 15:02

Joj kolko mi je lakse procitat da nismo jedini...isto 6ti tjedan i tak cesto mis mali bude nervozan 😓

23. Siječanj 2020. 15:19

Stelle123

Losa to mi i je problem, ne bi ga tila bespotrebno vodit, pogotovo u ovoj sezoni, a onda me dr. Google izludi. RSV itd. sranja. Obicni virus koji bebama napravi dar mar. Mislila sam kupit pulsni oksimetar, ali za bebe treba neki posebni.

Ma ne treba ti to... nama su rekli u bolnici ni slicajno to kupovat jer bespotrebno zbunjuje roditelje. Odi radoje da ga pregledaju ako ti je cudno.
    Moj se ijjepi protiv rsv-a svaki mijesec.

• Maree90
    23. Siječanj 2020. 16:05

Pozdrav cure. 
    Kako ste se osjecale pred kraj trudnoce i kako se osjecate vi koje uskoro imate termin. Moj je za tjedan dana, zadnjih 2-3 dana imam jake glavobolje i osjecam se kao da imam temperature (nekakvu vrucinu u glavi osjecam). 

• Nita9999
    23. Siječanj 2020. 18:23

cure drage, jeste vi primjetile da se Grizli od jutros nije javila 😀😀😀 
    mozda sam ja ipak dobro sanjala 😀😀😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.