Jutrooo. Grizli ni mene ti nema na popisu al to valjda jer cu danas rodit 😛😛😛
Ja uopće nemam osjećaj da mi je trbuh nisko, sinoć me opet zeludac ubijao, bas sam rekla da mi se čini da je još više trbuh nego šta je bio.. kod mene standard, grčevi i prdekanje i sto puta na wc, a ona iznutra mlati..mislim da imam problem kaoa vaše bebice 😁..
u 10 sam naručena, bojim se da će mi samo reć vidimo se za dva dana..
[/url
Jutro cure 💞 Grizli ma to mi je prijateljica rekla nema nikakvih posebnih uputa za ti hodanje osim desetak minuta hodati cetveronoske i tako par puta dnevno. Ja se još uvijek drzim lopte,😅
Ma nema veze za popis ne moras me ni stavljati.. Od nedjelje kad mi je termin on inzistira ctg svaki dan. Ja bi isto svaki drugi radije. Ustvari najradije ipak bi rodila ovaj vikend 💪💪😉😉
Eto i tvojih 4️⃣0️⃣🎉🎉neka kreneeee
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Mikio a ne znam mislim da jesam. Dosad je imao te promjene u disanju i znao bi zakasljati, al sad mi se cini malo dublje. Usput u stolici ima sluzi sto je znak da se nesto negdje sliva. Sinoc je puno bolje sisao, ali zato jutros od 4 opet rze. Rezultat 2 kakice. Opet ga nemajka nije dovoljno dugo drzala da podrigne pa sad stuca.
url=https://lilypie.com]
Curke ,sretno danas . Grizli nadam se da bude nešto 🤞🏻
Zanima me da li je netko možda morao prestati dojiti zbog antibiotika ? Kako je bilo kad je trebalo opet početi ?
Cure drage, stigla moja mala Lucija na carski sinoc u 23:33, 2320g i 45cm manekenkica, sve planove je rijesila sa pustanjem vodenjaka, a i nije dala da joj mamu klistiraju jer mama eto nije znala za to natankavanje na cijev 😣🤣 pa se zgrozavala cijeli dan.
Sad mazenje, a uz nju manje boli, ali boli..
Pisat cu malo detaljnije cim ulovim vremena. Zahvaljujuci ovom forumu lijepo sam se spremila i psihicki i fizicki ❤️
Macutica čestitam na manekenkici 🎊🎊 poslije nam napiši detaljniji izvještaj
Grizli i DeeDee u tandemu.. a Lunica vas prati!! Neka krene to vec jednom! 🤞🤞🤞
Jao Macutica curka se pozurila, cestitam!!! 🎉🎉🎉 Brz oporavak ti zelim!
Sretno svima danas! Pozdrav iz TA Sv.Duh!
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Cure drage, stigla moja mala Lucija na carski sinoc u 23:33, 2320g i 45cm manekenkica, sve planove je rijesila sa pustanjem vodenjaka, a i nije dala da joj mamu klistiraju jer mama eto nije znala za to natankavanje na cijev 😣🤣 pa se zgrozavala cijeli dan.
Sad mazenje, a uz nju manje boli, ali boli..
Pisat cu malo detaljnije cim ulovim vremena. Zahvaljujuci ovom forumu lijepo sam se spremila i psihicki i fizicki ❤️
I da, pa nas dve smo tocno u dan! To je kao da mene danas mala iznenadi!
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Jutro, sretno na pregledima
Grizli meni je pregled u ponedjeljak, pa stavi kad stignes 😉
Macutica cestitam 💞💞💞🥰🥰
A terminuse drzim 🤞🤞🤞 da se nesto pokrene 😃
Sortiraj odgovore
Najstariji