E tocno to sam i ja rekla kao i grizli.
Nego, cure kak vi dojite? Jedna pa druga cica? Il kombinacija? Il uvijek prvo ona koja je zavrsila? Kak znate kad je skroz ispraznjena? Ja cu izludit vise s ovim izdajanjem 😩 a guza ne prolazi, a jos uvijek se desi da ima u danu one skroz pjenaste kakice ko da se najeo zraka i nemasnog mlijeka 🙄 i i dalje kaka sto puta dnevno a patronazna je rekla da bi se to trebalo smanjit 😒 ne znam vise kaj bi…
Ja nudim jednu pa ako cica dugo i vidim da se unevorzila i da joj nije dosta onda nudim drugu. E sad je li ova prva prazna pojma nemam, ako je stisnem pojavi se kapljica pa vjerojatno nije potpuno. Isto me nekad brine je li se najela dovoljno masnog mlijeka.. Od otpusne težine je dobila 1200kg u mjesec pa pretpostavljam da smo se uštimale.
Što znači da puno kaka? Jel uvijek jako obilno? Moja isto ima dosta pokakanih pelena, ali nekad je dosta, nekad samo malo, ne znam što znači da bi se trebalo smanjiti, koliko bi ih trebalo biti optimalno?
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Moj je u pocetku imao 8-10 pokakanih. Onda je patronazna rekla da je to puno jer kao to nemasno mlijeko samo prode kroz njega. Zadnja 2 dana otkad bacam prvih 10-20 ml se ipak smanjilo na 6-7. Bumo vidli dalje
Druga stvar je kao da bi trebali pocet razlikovat dan i noc pa uvest veci razmak po noci. To je rekla da radimo tak da nakon kaj mu dam zadnji obrok m, da se onda izdojim to najmasnije do kraja i da mu damo za pol sata pa ce kao duze spavat. To smo probali 2 dana, uspjela izdojit svega 20 ml, ocito nema vise. A danas je lik tolko gladan da nije ostalo nis (il ja jednostavno nemrem izdojit) pa sam mu dala i drugu. 🙄 trenutno se osjecam ko da mi nis ne ide 🙈
Uf Lunice ctg svaki dan?! Zasto sta ne ide svaki drugi? 🤞Da krene samo.
Mene bas kriza bole i prepone. Al ne ono pojacava se bol i smanjuje kao da imam trudove nego bas konstantna bol. Podsjeca me bol ko kad sam se ukljestila, jedino sto mi donekle odgovara je sjediti u turskom sjedu. Nadam se da se nece sad jos i ukljesti sad u ovoj fazi. A ovaj vrtirepkic moj ne pomaze suta li ga suta ko da nema sutra.
Uf Lunice ctg svaki dan?! Zasto sta ne ide svaki drugi? 🤞Da krene samo.
Mene bas kriza bole i prepone. Al ne ono pojacava se bol i smanjuje kao da imam trudove nego bas konstantna bol. Podsjeca me bol ko kad sam se ukljestila, jedino sto mi donekle odgovara je sjediti u turskom sjedu. Nadam se da se nece sad jos i ukljesti sad u ovoj fazi. A ovaj vrtirepkic moj ne pomaze suta li ga suta ko da nema sutra.
I mene kriza i prepone... N eznam zasto svaki dan tako mi je danas rekao i zato bi volila da se pokrene do nedjelje a i tebi iskreno zelim sto prije da nesto krene... I naravno Deedee💪💪
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Sad sam cula kao cetveronoske hodati za potaknuti trudove jer kao beba se tako najbolje namjesta...mozda da probamo😅😅😅
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Ajme draga pa tebi termin, al bas 🙈
Boze kako vrijeme proleti brzo, ovo je nevjerovatno, a ko da si me jucer bodrila u iscekivanju testa, bete, prvog pregleda.. 😪
Zelim ti svu srecu, sto brzi i laksi porod, brz oporavak i da vrtirepka bude najsretnija djevojcica uz tako divnu mamu😘🤗💖
Cure kako i gdje vase bebe spavaju po noci? S cim ih pokrivate?
Moja za sad spava samnom u krevetu (u kinderbetu ne zeli, budi se odma cim ju spustim i vristi) u jastuku za nosenje. A vidim da se zadnjih par dana bori po noci ko da joj smeta za nogice da su joj stisnute kad se hoce protegnuti… A bojim se samo pokriti ju da nebi u snu povukla dekicu ili poplun na sebe.
Moj spava u vreci za spavanje u gnijezdu (da se ne rola po krevetu) u kinderbetu.
Imas u c&a vrece bas po duljini sa 10 cm razmak. On je prije bio u 50 cm, sad je u 60cm :-) Takve su bolje od onoh 0-6 mj i sl.
Moj spava samnom pokriven i pokrivam ga isto kao i sebe ali do struka. Negdje sam Mikio procitala da im je kinderbet hladan nakon sto se ugriju u nasem krevetu zato vriste. Svakako sad su vec u fazi u kojoj bi trebalo micati te dekice oko glave jer se mogu vec sami znacajno pomaknit. Al je tvoja pocela spavat? 😉
Inace ja po noci drzim 19 stupnjeva, a po danu jedva 20-21. Ne mogu ni ugrijat vise s time da mi je u drugim prostorijama 19 pa nije ni cudno da je prehladjen.
url=https://lilypie.com]
Jutro curke! I evo ga dosle ja i moja miskica skupa o carobnog broja 40! Jako sam za danasnji pregled uzbuđena moram priznat. Sretno svima danas nas ima puno u svim fazama!
Mene i dalje kriza bole i donji dio trbuha koje je tbrd ko kamen, a imam i neke grceve menstrualne. Lunice daj te cetveronske upute da mi to pokrenemo vise. Ne znam kako vama DeeDee i Lunica al trbuh mi je bas jako nisko do prije 2 dana mi je izmedju pubicne kosti i trbuha ruka stala, a sad mi je to spojeno odmah mi krece trbuh i to me bas zulja.
U c&a ima super vrece za spavanje sa rukavicima koji se mogu skinuti ako je nekom hladnije u sobi di spava beba. Da im i ruke budu utopljene kao ostatak tijela.
Stella nadam se da malac ce bili dobro sto prije da prođu prehlade.
Sortiraj odgovore
Najstariji