ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dalindas
    24. Siječanj 2020. 11:52

Macutica,čestitam ❤️
    Lavice,bas mi je zao , nadam se da će se oboje brzo oporaviti 
    Mare,moj je opet mali proždrljivko ,stalno jede i bljucka i tako u krug 
    Annika ,kako ste vi ?

DeeDee
    24. Siječanj 2020. 11:52

Lavica27

Macutice cestitke od srca, Cima samo hrabro, drzi se🤞🤞
    Cure ja sam u totalnoj komi… govorim vec tri dana da mali cudno dise (prebrzo)pa mu je taj nosic bio zacepljen pa je krenuo kasljati i nocas ga od hranjenja u 3do 5 nikako smiriti…hvala Bogu svi su se brzo organizirali i nalaz kaze upala pluca,u inkubatoru je,ja sam bas psihicki u komi. Nije bakterijska, virusna je..cekamo jos nalaze i kontaktirali su Zagreb da vide da li ga (nas) prebacuju… slag na kraju je da je i mala od jutros bolesna,upala uha. Pa kad te krene… morala sam dusu izjadat nekome. Drzite fige da sve dobro bude…

Ajme uzasno mi je zao 😏
    Drugim fige da se sve sto prije riješi, šaljem hug 💓💓💓🤞

[/url

Damnarexx 🌺
    24. Siječanj 2020. 11:54

Lavica27

Macutice cestitke od srca, Cima samo hrabro, drzi se🤞🤞
    Cure ja sam u totalnoj komi… govorim vec tri dana da mali cudno dise (prebrzo)pa mu je taj nosic bio zacepljen pa je krenuo kasljati i nocas ga od hranjenja u 3do 5 nikako smiriti…hvala Bogu svi su se brzo organizirali i nalaz kaze upala pluca,u inkubatoru je,ja sam bas psihicki u komi. Nije bakterijska, virusna je..cekamo jos nalaze i kontaktirali su Zagreb da vide da li ga (nas) prebacuju… slag na kraju je da je i mala od jutros bolesna,upala uha. Pa kad te krene… morala sam dusu izjadat nekome. Drzite fige da sve dobro bude…

A jebemu 😟😟😟 bit ce malci dobro! Drzim fige🤞
    Ti i mali ste u dobrim rukama, bit ce sve uredu💟

MaRe
    24. Siječanj 2020. 11:57

Lavice drzim fige da klinci cim prije ozdrave. Mama uvijek zna najbolje al ti doktori nas nikad ne poslušaju xD

• piba7
    24. Siječanj 2020. 12:01

Cima samo hrabro 💪
    Lavice, ajme baš mi je žao :(  dobro da si slušala svoje instinkte i reagirala. Jesi mu probala mjeriti temperaturu pa ste po tome skuzili ili? Biti će to sve dobro, bitno da ste sad na sigurnom.

ja svaki put baš jako reagiram na svaki njen zvuk ili nesto. Sad sam se baš prepala, kako prepoznati ako je tako nešto :(
    Naša curka se isto stalno čudno glasa, dok spava doslovno stenje i rezi, ne znam koliko je to normalno. Dok ležim pored nje proučavam disanje i uvijek nadem neki razlog za brigu 😬 tako da me ovo baš prepalo sad.

• AnnA
    24. Siječanj 2020. 12:08

Macutice cestitsm na tvojoj maloj mrvici :) a tebi cima zelim svu srecu.
    Lavice jako mi je krivo sto je situacija takva. Vazno da se reagiralo na vrijeme i tvoja beba ce biti dobro. To ti je ono, zasto bi bilo jednostavno kad moze biti komplicirano. A i curka kod kuce ce ozdraviti. I kad dodjete kuci svi cete biti zdravi i lijepo se maziti. Drz nam se. 
    DeeDee znaci moglo bi uskoro nesto, ha? Nadam se da hoce.
    Grizli ako ne radjas, mozes mene staviti na popis za pregled 27.1.  ;)

DeeSB
    24. Siječanj 2020. 12:10

Macutica cestitam od ❤ i brz oporavak zelim! 🤗
    Lavice zao mi je sto to prolazite, bitno da je sad pod nadzorom i nadam se da cete brzo to rijesiti... 🤗
    Ostalim curama sretnooo!!!

L 💛

• Stelle123
    24. Siječanj 2020. 12:21

Lavice sjeti se sto bi i ti drugima rekla. Bitno da ste u jos u bolnici to otkrili i da ce brzo primjeniti terapiju. Za 10 dana to ce biti samo ruzna uspomena. To je ono sto je najgore sto ne mozes znati sto je normalno a sto nije jer je sve normalno dok to nije. 

url=https://lilypie.com]

• Stelle123
    24. Siječanj 2020. 12:22

Piba7 mikio i ja imamo te rzace i stenjaceevo vec mjesec dana pa smo zivi. Uglavnom probava im se razvija, treba biti na dijeti. 

url=https://lilypie.com]

• thinkpink1
    24. Siječanj 2020. 12:38

Nema me kratko a imam kaj citat...
    Macutica cestitke na maloj princezi🎉🎉🎉
    Cima kukala si da sam te preduhitrila, a na kraju si pozurila prije mene😁🤭 Samo hrabro! Zelim ti da bude sto bezbolnije i da cim prije drzis svoju strucu u narucju!🥰
    Lavice taman kad je sve lijepo proslo na carskom, nesto se mora zakomplicirat...🥺😔bit ce on dobro, ipak je on tvoj sin😉 ali ako lijecnici smatraju da nemaju sve potrebno tamo i da mu pruže adekvatno lijecenje, samo neka vas prebace na rebro. Navijam i da curka cim prije ozdravi, da vas doceka domeka u punom izdanju🥰 Javljaj daljnji tijek situacije kad stignes. Šaljem 🤗 za hrabrost i 😘 za srecu!❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.