ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    23. Siječanj 2020. 11:33

DeeDee ja cu pocet sumnjat da ja pisem pod dva imena ili da imas negdje u mom stanu kameru? Tocno to sto si napisala. Kad procitam tvoj komentar pocnem se smijati jer samu sebe ko da cujem. 

DeeDee
    23. Siječanj 2020. 11:33

Grizli bas lijepo vidiš, tko bi rekao..
    Evo Sarita noćas oko 4 se vidimo u predrađaoni? It's a deal 😊

[/url

DeeDee
    23. Siječanj 2020. 12:05

Grizli

DeeDee ja cu pocet sumnjat da ja pisem pod dva imena ili da imas negdje u mom stanu kameru? Tocno to sto si napisala. Kad procitam tvoj komentar pocnem se smijati jer samu sebe ko da cujem.

Ja tek sad vidim ovaj tvoj komentar hahaha, moj iduci se odnosio na KBC i njihovo javljanje jel.. :D

[/url

• Sarita15
    23. Siječanj 2020. 12:20

DeeDee

Grizli bas lijepo vidiš, tko bi rekao..
    Evo Sarita noćas oko 4 se vidimo u predrađaoni? It's a deal 😊

Sta se mene tice moze

PetraB
    23. Siječanj 2020. 12:38

Ipak do 3 nisam imala mira od kontrak ija. Nisu vise bile tako bolne, no kicma me pocela isto zezat pa se nisam mogla ni namjestit. Tek u 3 zaspala napokon kad je sve popustilo. I onda ujutro kad sam spremila svoje za skolu i vrtic, vrayila se u krevet i odvalila do 11. 😴
    Lavice jesam se nasmijala na svetu vodicu 🤣... Trazi droge zeno!!! A cimerica 🤦🏻‍♀️... Kad sam rodila kcer, negdje oko 1 u noci dodje cimerica, isto romkinja u mom slucaju, i pita "cure hoce vama smetat ako ja jedem sad"... Nas dvije ubijene, naravno da nece, samo ti klopaj, i zena izvadi cevape s lukom 🤣🤣🤣🤣🤣... Trece joj bilo dijete, a ona vristala na svako njegovo bljuckanje, vise sam na onom zvonu imala ruku nego na vlastitom krevetu. Stvarno nas svakakvih ima.
    Sarita super da je maleni dobro i da uzivate doma. Meni je iskreno, zadnja ova njegova bolestina isisala svu energiju iz mene, a povratak u vrtic nakon mjesec dana izbivanja je bio uzasno bolan, u pravom smislu te rijeci. Prvih tjedan dana je dolazio ljut doma iz vrtica i sav bijes bi iskalio na meni (udarao svakodnevno). Evo ovaj tjedan se mozemo pohvaliti da je napokon opet sve doslo na svoje tako da smo odlucili da on nece biti dugo doma kad rodim. Koliko ce mm dobiti slobodnih dana, toliko ce biti doma al definitivno ce brzo se vratiti u vrtic jer ovo je bilo grozno. Kazes tebi je ovako od 35. tjedna bilo svako malo? Ma nije bed, nek bude, samo da se nis ne pokrene jos bar 3 tjedna. Jucer me bas fino primilo, stvarno sam mislila da krecu.
    E jos jedno pitanje...ne sjecam se da sam imala taj osjecaj u prethodnim trudnocama, mozda je zato kaj su dvije 🤷🏻‍♀️ al jel neka od vas osjeti glavicu bebe u zdjelici kad sjedi? Ja nema sanse da sjednem skupljenih nogu, doslovce osjetim ovoj koja je nize glavicu i bojim se da ju ne prignjecim 😅😅... Uzasan osjecaj, uzasan!!!!!

url=https://lilypie.com][/url

Lavica27
    23. Siječanj 2020. 12:49

Ajmo Rijeka-Istra😁😁
    Ivcy hvala ti. Ja sam bila u spinalnoj tako da mislim da je to ooodlicno naspram  opce. Mislim da kod ponavljanja carskih cekaju 39.tjedan,kod mene je islo ranije iz par razloga. Ugl zaprimljena sam dan prije (naruceni carski se u 17h zaprimaju) u predradjaonu pa fino slusas rodilje noc prije. Svu robu dajes muzu i ostaješ u spavacici (mozes svoje nosit,vise nems njihovih). Naprave ti 2 ctg-a. Ujutro su me u pola 6 probudili, klistir, tuširanje, ctg i dvije infuzije i onda sam.isla prva.brzo mi je bilo gotovo iako je 1h15min trajalo. Odveli su me prems sobi,muz je vidio i mene i malog na vratima,a i cim su ga izvadili su ga tati pokazali i meni dali iza zastora za vrijeme carskog da ga izljubim❤ dizu te nakon 24h. Dobila sam vec isti dan rucak i veceru (kasasto). Dizu te nakon 24h iz kreveta. Ostaje se 4 dana,al se dan carskog racuna kao nulti. Evo mislim da je to to... Sorry cure ostale na spam-u🙈
    Moj maleni nesto kaslje,vadili CRP,sve uredno,nemozemo skuziti...kao iz pluca da hropce. 
    Grizli jako lijepo od njih! Ima nade za nase zdravstvo. Iskreno i meni za vrijeme carskog je tolko dobra i pozitivna ekipa bila da je to bilo prekrasno. 
    A moja cimerica...smijte se vi,spotali je svi jer nije isla na preglede u trudnoci,naravno da je njeno dijete super zdravo (i hvala Bogu,nije dijete krivo),ja tu petsto pregleda i eto, tri vadjenja krvi te ovo te ono. Eto sine idi na mraz,celici se. 
    To be continued...🙈

mrgud_zg
    23. Siječanj 2020. 13:11

Grizli fakat lijepo od njih sto su zvali. 
    I bas kao sto kaze lavica, kvarner ceka baby boom, pitanje koja ce prije 😁💪 
    Lavice nama su bome u petrovoj davali injekcije u guzicu za bolove, a kasnije su te pitali dal zelis i dalje il samo tabletu 🙈. Ja mislim da bi umrla prva 2 dana da tog nije bilo 😁
    Moj nastavio nakon zivcane noci i zivcano jutro. Jako slavo jede, ljuti se cak i na cicu. Nocas jedino sto je spavao je bilo na meni, a i sad se nastavilo.. tj sad vidim da nije uopce jutro nego 1 popodne, al sve to isto 🙈

PetraB
    23. Siječanj 2020. 13:13

Lavice al to ti je uvijek tak... Dobro kazes nije dijete krivo al svejedno 🤦🏻‍♀️... Kad sam u prosloj trudnoci radila svaka tri tjedna profile zbog gestacijskog, sa mnom lezala zenska kojoj su sumnjali na zastoj u razvoju u 20 i nekom tjednu i na starenje maternice... Zena ne da nije bila u strahu vec je svakih 15 min isla pusit van...wtf? Ja sam pusac bila dugi niz godina, kad sam saznala da sam trudna prestala sam, ne osudjujem nikofmga, nemojte me krivo shvatit... I frendica i sogorica su pusile u trudnoci no to su reducirale stvarno na 2-3 cigarete uz kavu ujutro a i da im je netko rekao takvu mogucu dijagnozu i hospitalizirao ih vjerujem da bi bile racionalne. Drugi put je dosla zenska sa teskom upalom bubrega, nije znala koliko je trudna... I to ne ono 16 ili 18 tjedana... Vec je raspon bio od nekih 5 tjedana, ne zna ona kad je imala mengu... Niti jedan pregled nije obavila, pusila u wc-u ili na prozoru sobe... Sve je bilo okna kraju i s njom... A moj malac se rodi sa genetskom bolestinom o kojoj se malo zna, lijeka nema, cuvaj ga, pazi ga i od najmanje viroze... Mala sa svojim bronhitisima... Ma mislim... A da ne govorim koliko meni bliskih ljudi uopce ne mogu ostati trudni, pa i cure tu u nasoj grupi koje muke su prolazile... I normalno da se zapitas onda, dobro u cemu je kvaka?
    Otisla sam malo u krive teme mozda, sorry, al meni je to bas nelogicno... 
    Al dobro... Vratimo se na nase boljke trudnicke i lijepe bebice koje su stigle... 💪🏼😎

url=https://lilypie.com][/url

mrgud_zg
    23. Siječanj 2020. 13:41

Petra ja sam isto vec jednom pisala. Moja rodakinja je prije par god ostala trudna, s nekim debilom od lika od kog se vec i razvela, pozvala nas na tulum da objavi da je trudna, tad se i napila i napusila, a iz prve ruke znam da alkohol i cigarete nisu jedino sto je konzumirala u trudnoci. Ja sam otisla s tog tuluma i rekla da necu sudjelovat u tome jer ne podrzavam. Dan danas to dijete ima 5 godina i jedno je od najpametnijih klinaca koje znam, apsolutno zdrav. Tak da ima tisuce takvih slucajeva, apsolutno nema pravila u zivotu 🙄

Lunica
    23. Siječanj 2020. 14:01

Deedee i kod mene taj iscjedak identicno... Imam popodne pregled pa cemo vidjeti sta dr kaze

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.