ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Simbalija
    21. Studeni 2019. 09:50

Ne znam zašto, ali ja preko noći uopće ne osjećam bebu, jel moguće da spava kad i ja? Tako mi je od početka i nekad se baš jako prepadnem i sanjam onda grozote. Pa razmišljam hoću li na hitnu i tako. I onda ujutro kad ustanem ona se lijepo proteže, lupka i sve super. Možda je spavalica kao mama 😁

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

Grizli
    21. Studeni 2019. 09:59

Ja vecinu noci spavam na lijevom boku, al nakon dizanja na wc promijenim bok iako se tokom noci onda opet vratim na taj lijevi. Na ledjima ne uspijem spavat jer si tako namjestim Pericu da se ne mogu na ledja leci posto sam skuzila da ako lezim na ledjima ujutro imam vrtoglavice, a i za bebu nije dobro. S time da kad sam na boku onda svakako stavim noge nije bas da lezim uvijek na istom mjestu. 

Lorena94
    21. Studeni 2019. 10:10

Ja se dvoumim još oko tih bočica, jpš su mi samo one ostale za kupiti. 

DeeDee
    21. Studeni 2019. 10:17

Simbalija

Ne znam zašto, ali ja preko noći uopće ne osjećam bebu, jel moguće da spava kad i ja? Tako mi je od početka i nekad se baš jako prepadnem i sanjam onda grozote. Pa razmišljam hoću li na hitnu i tako. I onda ujutro kad ustanem ona se lijepo proteže, lupka i sve super. Možda je spavalica kao mama 😁

Tako i ja, ili samo tvrdo spavam.. Ja prespavam cijelu noć, eventualno s jednim dizanjem za wc i uopće ne osjetim. I dižem se oko 7i30, 8 najčešće a beba se svako jutro javi oko 9 i onda je najaktivnija,  kao da se rasteže. Onda poslije ručka malo i navečer bez iznimke od 21 do cca 23 ima party, ne moram ni gledat na sat :D

[/url

Hrabrica
    21. Studeni 2019. 10:18

E to, znači nije tragedija biti i na desnom nekad...Znam da treba izbjegavati na leđima ali s tim nemam problem jer ako se na kratko i okrenem na leđa počne me "davit" ..kao pritisak na pluća ..a i nikad nisam ni spavala na leđima pa nije bed..Super, tnx svima! Simbalija ni ja bebu ne osjetim po noći, tj ne budi me udarcima..znam ju nekad osjetit kako se provrpolji kad se dižem za wc ali se odmah umiri.. Sad joj je najnovija fora po noći "izbacit" dupe i valjda kako zaspi zaboravi ga spremit unutra a meni fina kvrga na trbuhu  I onda ju fino mazim i tako zaspim 

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 –klomifen+štoperica, X
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
    06/2021 – FET,
    10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
    05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
    Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️

Hrabrica
    21. Studeni 2019. 10:20

DeeDee

Simbalija

Tako i ja, ili samo tvrdo spavam.. Ja prespavam cijelu noć, eventualno s jednim dizanjem za wc i uopće ne osjetim. I dižem se oko 7i30, 8 najčešće a beba se svako jutro javi oko 9 i onda je najaktivnija, kao da se rasteže. Onda poslije ručka malo i navečer bez iznimke od 21 do cca 23 ima party, ne moram ni gledat na sat :D

Ženo točno ti zavidim na tom jednom dizanju po noći  meni je neki prosjek 4-6 puta (a pazim da ne unosim puno tekućine navečer)  Brijem da se neću toliko dizati ni za njeno hranjenje tak da vjrujem da ću se zapravo naspavati kad nam konačno dođe 

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 –klomifen+štoperica, X
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
    06/2021 – FET,
    10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
    05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
    Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️

DeeDee
    21. Studeni 2019. 10:30

Hrabrice ja se stvarno ne mogu požaliti na spavanje, osim preksinoc kad sam cijelu prošetala ali isto ne zbog pišanja nego noge :D

[/url

Lavica27
    21. Studeni 2019. 10:40

Kamo srece da me dizanje dize a ne mala svako malo pa po sat vremena traje dok ne zaspi...evo iskreno nemam pojma vise sto joj je... uz sve to zeludac me grozno boli pa ta bol putuje po crijevima do dole,bas sam nikakva sva. Bit ce bolje od ponedjeljka,mora🥰
    Imamo neku novu bebu😋?

Gogaa_V
    21. Studeni 2019. 11:28

Sretno na pregledima cure! 🌸

C1M4
    21. Studeni 2019. 11:43

samojed

Jutro cure, hvala vam 😍
    Nisam ulazila dva dana neka frka mi je bila pa sam se baš baš nacitala stranica i stranica
    Reservedsretno ti nadam se da ćeš potražiti jos neko misljenje, a za tog budalastog dr. stvarmo nemam riječi
    Lucillečestitam na princezici🎊🎊🎇🎇🎉🎉
    Grizli tvoj muž je stvarno legenda hahah prvo sam se poštenski ismijala što je rekao za rezervaciju za hranu a onda ovo babi hahah stvarno 🙃😂😂😂
    Jao pa zar je stvarno med štetan ja svaki dan jedem za doručak med mazem krišku i palačinke često da medom u čaj uvijek med omg 😕

Med je stetan, a davali ga nama u bolnici😂 nije stetan, to valjda kako tko cuje pa se toga drzi jer sumnjam da bi ga davali trudnicama bas u bolnici da je😅 samo ti jedi, nemas brige😊😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.