ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mala.le.90.
    23. Siječanj 2020. 00:39

Kod nas nocno bdijenje opet, grcevi su uzas...jadnicak po citav dan ne spava, a sad se i nocu muci. Ovo mu je 6.tjedan zivota, a citam da su tada najjaci grcevi...boli me svaki dio tijela od nosanja, sama sam s njim do 16h popodne...
    Jedva cekam zubice, oni bar ne bole svaki dan🙄
    Strah me da mu se sad skroz ne izmijeni dnevni ritam jer je bas bio super beba...spavao uvijek u isto vrijeme i po 3-4 sata...sad se sve remeti...

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

23. Siječanj 2020. 01:11

mala eto za utijehu i mi budni  Isto grcevi i bas mi se ne spava. 

Lavica27
    23. Siječanj 2020. 02:42

Hej Petra, dobar je tlak danas, 110/65! I ti se dobivas,jos cete sve preko reda😳😳
    Jo Grizli,Lunica,DeeDee ja sam na svojim tjednima imala tak filing,mogu mislit kako je vama! Jos samo maloooo...
    Thinkpink maloprije je bljucnuo dosta o ostalo je bas zuto na plahti pa kaze sestra da je to od kolostruma. Ajd bar posise nesto. Jedino me čudi vev dva dana ful mekonij crni ide,ništa prijelazno. Majko mila ko da mi je prvo🙈🙈🙈
    Lunica i Sarita nis ja ne podnosim super ovo,dakle umjesto da bude lakse ovo je.kaaaos. ko da mi je ispod pupka dio klamericom priheftan negdje ispod sisa,tako zatezanje osjecam. A za bolove nakon analgetika u infuziju oni meni dali dva paracetamola. Bolje bi bilo da su me spricali svetom vodom🙄🙄 

mrgud_zg
    23. Siječanj 2020. 05:00

Pridruzujem se klubu budnih ove noci 🥺😩. Mi dNas bili u vecoj setnji to ga ubilo veci dio dana prespavao. Zato je noc kaos. Neutjesno plakanje na najjace. Cak ni cica ne pomaze 😣😓 sretno nAm svima 😣

Lunica
    23. Siječanj 2020. 07:28

Jutreko svima... I dalje mirno kod mene... Doduše s malo menstrualnih bolova.. Lavice joj taj rez.. Nadam se da ce brzo proci bol... Kako su druge carice s tim..? Meni se najgore bilo namjestiti za dojenje.. Zvijezde bi prebrojala.. Al bude bude bolje, 💪💪

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

Grizli
    23. Siječanj 2020. 07:29

PREGLEDI
    24.01. - Nita9999 
    24.01. - Damnarexx 
    24.01. - Omerta 
    24.01. - Grizli
    28.01. - Lorija
    28.01. - Macutica CR 😁
    29.01. - Thinkpink CR 😁
    30.01. - PetraB
    31.01. - PetraB 

DeeSB
    23. Siječanj 2020. 07:43

damnarexx

DeeSB

Hvala cure na iskustvima 😀 Imam jos par kom chicco pa cu probati prerezati, steta sto nema manja verzija. Ionako sam paranoicna da se ne bi upalilo pa mozda bolje da se drzim provjerenog. 🤔

Koliko si komada Chicco ulozaka potrosila u bolnici? Ako se sjecas…
    Uopce ne znam koliko da ih ponesem. Stavila sam 10kom za prvu ruku, pa ce mi mm donijeti kad pofali🤷

Saritawelcome back😁😁🌞

Dodaj jos 10 da si sigurna 😀 Meni su isto odmah 2 stavili, tako je bilo prvi i drugi dan...onda sam 1, ali sam mjenala svaki put kad bi isla na wc...

L 💛

Grizli
    23. Siječanj 2020. 07:47

Sarita drago mi je da si se uspjela prijaviti i da si dobro koliko vidim.
    Lunica znaci tu smo si! 😊 Sad je samo pitanje dana koja ce prije... Kod mene isto povremeni menstrualni jutros. 
    Omerta draga nemoj se ljutiti al ti se sad opterecujes sastavom antibiotika. Klavulanska kiselina je 2 djelatna tvar tog antibiotika i ona djeluje na nekoliko sojeva bakterija na koje amoksicilin ne dijeluje zato i je to atb sirokog spektra. Cak i da dobis proljev, povraćanje neko blago sve je to normalno i ako pijes probiotike se minimaliziraju nuspojave. Drugo je neka jaka reakcija na lijek. Ja sam isto shvatila da si alergicna na penicilin. Ako nisi alergicna ni na jedan lijek ne brini znaju oni u bolnici sto ce trebat s tobom i bebom zbog tog nalaza. Cak i da si alergicna na neki postoji adekvatna zamjena. Tako da nemoj se stresirati, jer prije ces dobiti proljev od tolikog stresa nego od lijeka. Njemu i treba nekoliko dana da se i pojave te nuspojave, osim kod alergijske reakcije ona nastupa odmah najcesce.
    Lavice uh 🤞🤞 da brzo prodje bol! 
    Cure koje su probdijele noc ❤️ za potporu! Nadam se da cete bar dan provest u nekom odmoru. 
    PetraB 🤣 kako sam se nasmijala na listu sama sa sobom. Nista budes vodila listu kad koja ima preglede sa bebama 😉 da nisi sama na njoj. 

annika
    23. Siječanj 2020. 07:57

Ma jel nocas bio pun mjesec? obicno klinci onda luduju, i moj je nocas bio budan, boli ga trbuh i bljuckao i tako
    LoSa s obzirom da si i ti mama izdajalica kao i ja, koliko tvoj dječak popije mlijeka u obroku? Nama je patronazna rekla kad smo dosli kuci 60 ml, a onda bi trebali do kraja 1. mjeseca dogurati do 100 i dalje pratiti- s 2 mjeseca 120, 3 mjeseca 130, itd. Meni se sad cini to previše jer je malac ogroman. 

[iimg]

samojed
    23. Siječanj 2020. 08:24

Jutro cure 
    Sarita super da si se javila 
    Lavica da bol što prije prodje nadam se da vam daju tabletice za bol bez problema 
    PetraB ništa ne sikiraj mi ćemo biti tu 😍
    Znači i vi imate menstrualne bolove moji su od jutros baš jaki nekako kao malo jača menstruacija 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.