Lavice sveta voda 😂😂😂😂 probaj ih traziti nesto jace...nama su nudili paracetamol ili brufen. Kad smo pitale jel smijemo brufen su rekli da je zabranjen samo u trudnoći dok se beba razvija a sad smijemo.
Joj Sarita volim ja tebe i falila si mi al nemoj da te čekam do 02.02. jer ću podemonit do tad 🙈🙈
Lavice nadam se da danas dobivate svetu vodicu ipak 😂😂😂😂😂😂
Kod mene i dalje 0 bodova, sinoć me malo bolila križa i neki light menstrualni al nakon što sam obavila WC sve stalo.. i meni beba divljala u trbuhu noćas, inače je ne osjetim preko noći, očito nešto u zraku 😄
[/url
Annika nije pun mjesec, al sutra je mladi mjesec! A kazu da neki na njega isto reagiraju pa... I da potice porode! Sad samo jos nam fali jugo i nevera pa da djeca polude, a trudnice sto smo ostale porađmo. 🤣
Dobro jutro svima☺️
Bebacica prespavala cijelu noć, od 23-6h🥰🥰
Netko je rekao da je ped. savjetovala izbacivanje jednog noćnog obroka.. Ja ne bih tako maloj bebi ništa izbacila, bebe same sebi izbace obroke i produžuju san kad i kako njima odgovara.. Moja je papala svakih sat vremena na početku.. Sad papa svakih tri sata.. Preko noći razmak bude i duzi☺️
Annika nije pun mjesec, al sutra je mladi mjesec! A kazu da neki na njega isto reagiraju pa… I da potice porode! Sad samo jos nam fali jugo i nevera pa da djeca polude, a trudnice sto smo ostale porađmo. 🤣
Pun mjesec,mladi mjesec,jugo,promjena vremena, skok u razvoju i evo dreke za cijeli mjesec 😂🙈🙉
Evo kao da su mi se uslisile zelje preko noci al jutro dio boli ko rukom odneseno. Btw prijavljujem da ja koristim Pelsy uloske iz Mullera (20kn)i jako sam zadovoljna.
Mamice,jeste vi budile bebice za podoje? Moj spava li ga spava...i onda ga ja stipam.guram cicu i izvodim svasta a on se samo oblizne i nastavi spavat🙄 A ovaj moj kolostrum izbljuca za sat vremena.. Eh da Lunice...lezeci podoj i nema dalje🙈
Nek vam nocas svima mjesec bude naklonjen😁😁
Petra jesi me za listu nasmijala😁😂😂
Joj jednom prilikom vam ispricam svoie silne anegdote s cimericom, Tonkice da nije tvoja,isto ciganka...🙈 Ja fakat imam srece😂😂 Zadnje je da ide ona doma,potpisat ce, a bebu kad puste nek joj jave,doci ce po nju😱👀
Grizli sanjala sam da ti je krenulo u noci i da danas trebas roditi 😁
iako sam zadnje citala oko 5 i 30 i tad se nije nista događalo, možda se dosad pokrenulo
Evo kao da su mi se uslisile zelje preko noci al jutro dio boli ko rukom odneseno. Btw prijavljujem da ja koristim Pelsy uloske iz Mullera (20kn)i jako sam zadovoljna.
Mamice,jeste vi budile bebice za podoje? Moj spava li ga spava…i onda ga ja stipam.guram cicu i izvodim svasta a on se samo oblizne i nastavi spavat🙄 A ovaj moj kolostrum izbljuca za sat vremena.. Eh da Lunice…lezeci podoj i nema dalje🙈
Nek vam nocas svima mjesec bude naklonjen😁😁
Petra jesi me za listu nasmijala😁😂😂
Joj jednom prilikom vam ispricam svoie silne anegdote s cimericom, Tonkice da nije tvoja,isto ciganka…🙈 Ja fakat imam srece😂😂 Zadnje je da ide ona doma,potpisat ce, a bebu kad puste nek joj jave,doci ce po nju😱👀
Lijep pozdrav, cestitke na prinovi! Ostalim curama takoder cestitke na bebicama, a vama koje ste pri kraju da prodje sto brze i bezbolnije!
Skicam vas sa ljetnih.
Lavice draga, zanima me tvoje iskustvo sada sa carskog? Koliko se ostaje u bolnici itd? Sve sto mislis da mi je potrebno znati? Hvala ti puno
Lavice cimerica ti je vrh! 😵 Boze sto svakom dijete das.
Nita9999 joj hvala ti na dobrim zeljama al jos nista kod mene! Da bar krene, sad vec jako prizeljkujem. Valjda kako se priblizava sutrani termin onda nestrpljivost raste. Mm zeza da cu sad prenjet i rodit za 15 dana tek. 😕
Mikio ☺️ nocna smjena cemo postat... Bar nece biti ovih tema sa hireoglifima
Lavice, sto me nasmija. Ne smijem propustit sljedece anegdote s cimericom!
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Sortiraj odgovore
Najstariji