ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Nita9999
    23. Siječanj 2020. 10:17

Grizli

Lavice cimerica ti je vrh! 😵 Boze sto svakom dijete das.
    Nita9999 joj hvala ti na dobrim zeljama al jos nista kod mene! Da bar krene, sad vec jako prizeljkujem. Valjda kako se priblizava sutrani termin onda nestrpljivost raste. Mm zeza da cu sad prenjet i rodit za 15 dana tek. 😕
    Mikio ☺️ nocna smjena cemo postat… Bar nece biti ovih tema sa hireoglifima

Grizli vjerujem da prizeljkujes i da ti je dosta jer znam kako je meni, a 3 tjedna sam iza tebe. 

Ja sam si tako prizeljkivala ( predosjecala) da bude 02.02.   a na kraju muz tad ide na put 3 dana i sva sam sad na iglama. .dosta mi je vec, a ne bih sad da rodim prije nego se on vrati s toga 😁 
    tko bi nam udovoljio...
    btw, mama mi je od 3 trudnoce- 2 prenijela pa 10 dana tako da nam je svima sve moguce

• thinkpink1
    23. Siječanj 2020. 10:25

Jutro curke!
    Jesmo sve na broju?😁
    DeeDee i Lunice ima li kakvih promjena ili naznaka?
    Grizli reci muzu da se ni ne sali s tim jer ce te morat nosit svaki period koji ti on produlji...😅
    Tockice kako si nam ti?
    Lavice drago mi da si bolje i da manje boli...a ovo za cimericu cekam sljedeci nastavak😂 Kom sve Bog da djecu...🤯
    Petra bas si me nasmijala za listu😂

Damnarexx 🌺
    23. Siječanj 2020. 10:37

Jutro!
    Znaci sve smo u komadu 😁 meni su isto poceli menstrualni grcici, al laagaaani.
    Sinoc kad sam legla, mala je imala cirkus i nisam mogla zaspati od nje🙈u bilo kojem polozaju ja bila, ona skace😅
    -
    Sutra idem na upoznavanje sa patronaznom, i kasnije pregled, jeeeeei :)
    -
    DeeSb tnx na savjetu ubacit cu ih onda jos.
    -
    Drz'te se cure s bebicama msm da cemo uskoro imati aktivnu nocnu smjenu ovdje 😂😂

Grizli
    23. Siječanj 2020. 10:41

Vec sam mu najavila da ce ako prenesem molit boga da je sutio. 
    Eto mene bas iznenadili osim sto svi u mom okruzenju zovu da pitaju jesam rodila, nazvali me i sa KBC Ri humane reprodukcije gdje sam bila na ivf da pitaju kako sam, dal je sve u redu i dal sam mozda vec rodila i ako nisam da pozele lagan porod. Dakle da drzavna bolnica brine tako o svojim zenama nisam ocekivala. 

DeeDee
    23. Siječanj 2020. 10:46

thinkpink1

Jutro curke!
    Jesmo sve na broju?😁
    DeeDee i Luniceima li kakvih promjena ili naznaka?
    Grizli reci muzu da se ni ne sali s tim jer ce te morat nosit svaki period koji ti on produlji…😅
    Tockice kako si nam ti?
    Lavice drago mi da si bolje i da manje boli…a ovo za cimericu cekam sljedeci nastavak😂 Kom sve Bog da djecu…🤯
    Petrabas si me nasmijala za listu😂

Kod mene iznimno jak iscjedak, prvo sam mislila da mi je pobjeglo, onda da je voda pa da je sluzni ali bas iscjedak bijeli, i svaki put kad se malo aktiviram - metem, hodam po stepenicama ili bilo šta tako da je mrvicu jače se pokrene 🤔🤔.. ona unutra divlja manijakalno, svaki put kad mi napne trbuh me presječe u preponama.. 

[/url

23. Siječanj 2020. 10:49

annika

Ma jel nocas bio pun mjesec?obicno klinci onda luduju, i moj je nocas bio budan, boli ga trbuh i bljuckao i tako
    LoSa s obziromda si i ti mama izdajalica kao i ja, koliko tvoj dječak popije mlijeka u obroku? Nama je patronazna rekla kad smo dosli kuci 60 ml, a onda bi trebali do kraja 1. mjeseca dogurati do 100 i dalje pratiti- s 2 mjeseca 120, 3 mjeseca 130, itd. Meni se sad cini to previše jer je malac ogroman.

On sad jede 100-110 mL po obroku 8× dnevno. Mislim da s vremenom bi oni trebali jesti rijeđe pa onda i više jer malo je puno da jede 8× 150 mL npr. :-D Negdje sam citala da je bebama dovoljno 700-800 mL dnevno no ovisi kako koja beba to rasporedi, dal vise manjih obroka ili nekoliko vecih. 

• Sarita15
    23. Siječanj 2020. 10:58

Lavice drzi se svaki dan ce biti lakse i lakse iako vjerujem da je tebi ipak malo drukcije jer je uzduzni rez a ne ko nas u bikini zoni al mozes ti to. Samo trazi jace droge neke. 
    Deedee sta se mene tice mozemo i danas meni vec dosta i bolova i polunepokretnosti zbog velicine trbuha i jedva cekam da dode ovo cekanje me izluduje! 
    Petra dobro smo mali je isto dobro ceka bracu pa je kuci jer sve neke zaraze u vrticu nastupile pa da smo u miru jos tih 10 dana. To kako je tebi bilo sinoc tako je meni vec 2 tjedna svaki drugi treci dan 🙄 jucer krenulo ja isla oprat kosu ispustila dusu tokom depilacije i sve stalo i tako me cima i cima od 35og tjedna....eh
    Budite mi dobro cure i sretno ako koja ima pregled

23. Siječanj 2020. 11:08

Moj mali je sinoc bio gladan svaka 2h... nesto u zraku bilo.
    A inace meni je pukao vodenjak za vrijeme velike juzene. Babica u bolnici mi rekla da bas zadnjih par dana  zbog te juzine imaju jako puno prijevremenih pucanja vodenjaka. Inace, ja sam na kraju 5 dana lezala u bolnici bez imalo vode, neke zene tako budu i mjesecima. Objasnili su mi da vodenjak ni nije tako nesto krucijalno nakon 26-og tjedna jer se zapravo plodna voda non stop obnavlja te je njegova funkcija vise zastitna. I ja sam tih 5 dana non stop curkala. Ako pukne prije 20-og tjedna to je lose jer se beba ne moze normalno razvijati. No vele da su imali slucaj da je zeni u 18.-om tjednu pukao vodenjak i rodila je u 33.-cem. Mali je bio skrutnut no sa vjezbama sad je potpuno zdrav.
    Tako da ne morate se bojati ako imate malo manje plodne vode, nije to nista toliko opasno.

annika
    23. Siječanj 2020. 11:20

LoSa84

On sad jede 100-110 mL po obroku 8× dnevno. Mislim da s vremenom bi oni trebali jesti rijeđe pa onda i više jer malo je puno da jede 8× 150 mL npr. :-D Negdje sam citala da je bebama dovoljno 700-800 mL dnevno no ovisi kako koja beba to rasporedi, dal vise manjih obroka ili nekoliko vecih.

Moj jede svaka 2, 2 i po sata 60- 90, rijetko 100. Obicno nocu bude tih 60, danju 80. Ja sam mislila da je previse ali ocito nije. Patronažna nam je rekla prvih mjesec dana bi trebao 60 i povećavati do 100 i onda sukladno mjesecima 2 mjeseca-120, 3 mjeseca-130. 

[iimg]

mala.le.90.
    23. Siječanj 2020. 11:29

Grizli

Vec sam mu najavila da ce ako prenesem molit boga da je sutio.
    Eto mene bas iznenadili osim sto svi u mom okruzenju zovu da pitaju jesam rodila, nazvali me i sa KBC Ri humane reprodukcije gdje sam bila na ivf da pitaju kako sam, dal je sve u redu i dal sam mozda vec rodila i ako nisam da pozele lagan porod. Dakle da drzavna bolnica brine tako o svojim zenama nisam ocekivala.

Bas lijepo od njih❤

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.