DeeSBnemam iskustva ali na oko mi oni tasoma to-to u narančastoj kutiji izgledaju kao mali chico. Ja sam si uzela dva paketa njih, dva paketa chico i jedan vir pa cu vidjet..
E takav neki sam imala probni iz nekog paketa ali je iste velicine kao chicco...jedino ako njih ima po velicinama..
L 💛
Hvala cure na savjetima.. bas mi je to sad bezveze nekako, al sto cu. 2 tjedna je bas dugo.. Mogu se samo nadati da pomogne i prodje sve bez onih tipicnih gadnih nuspojava (proljevi, mucnine...) Cula sam se sa doktorom i nije pisao nikakav antibiogram/osjetljivost, on je prepisao Klavocin jer se kao najcesce koristi valjda protiv te bakterije ili ima sirok spektar djelovanja. Bas cu to sve spomenuti i gin u TA pa da cujem sto ce reci. A ako mi bude bas jako lose od ljeka ne mislim se muciti, eventualno traziti neki manje agresivan ili cekati porod i intravenoznu opciju. To me zapravo i zanima. Koji se tocno penicilin (vrsta) daje pri porodu..
Be the change you wish to see in the world.. 💚
DeeDee ok dakle i to je normalno. Ja imam pojacan petit zadnja 2 dana. Odnosno imam velike oci bi rekli dok ne pocnem jesti onda se najedem da poslije imam osjecaj da cu povracat a zapravo i ne pojedem tako nesto puno.
Meni ti tosoma izgledaju tanjea sad bas dl su manji ne znam nisam mjerila. A jel vam ti libress imaju onu plasticnu kao foliju gore? Meni ono i inace nadrazi kozu kad imam mengu tako da ja iskljucivo kogu always sensitiv bez mirisa. Oni imaju onaj gornji dio ko pamucni pa mozda da tako neke probate, ako tw libress nisu vec takve.
Cure!!!
Nakon bezbroj pokusaja da se prijavim na forum i izbacivanja da mi nick ne valja i sifra ne valja i nis ne valja rekla mi Lavica (😘) da je do preglednika valjda jer me izbacuje i iz clanaka i sveg neceg dala sam muzu mob da cacka i eto me. Neznam sto bilo al ok on je otklonio neki spam ili sto vec.
Nemam uglavnom pojma sto je bilo pipratika samo ovo zadnje tako da opet Lavice i Lorija iskrene cestitke na deckima ❤
I drago mi je Samojed da je konacno sve ok.
Deedee kazes da ti je 2.2.termin jel? Meni stavili 3.2.cr pa ako ga docekamo i ne krene prije cuvaj krevet za mene
Svima ostalima koje su rodile a neznam cestitke nek su bebe zive i zdrave i spavalice
Vecer cure... Ni kod mene jos nista... Grizli tocno si opisala taj osjecaj kao cigla neki pritisak dole...ja sam danas bas ko pingvin..
Omerta svakako napomeni da si alergicna na penicilin da bi ti mogli dati adekvatan antb kad budes u rađaoni.. Msm moraju oni to pitati Al eto cisto da ih preduhitris. Ja nisam nista oralni pila nego ga samo dobila u porodu i nije prestao na malenoga i zato n e brini oko toga😉
Sarita bas lijepo da si se javila... Sretno i tebi💞💞
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Ma nisam ja na penicilin/amoksicilin alergicna. Cak ga i dobro podnosim. Nego nisam sigurna kakav je to dodatni sastojak u ovom Klavocinu. Znaci amoksicilin + KLAVULANSKA KISELINA. Navodno bas taj sastojak zna bit tezak za zeludac. Ne sjecam se da sam ikad uzimala takvu kombinaciju. A inace pitaju obavezno doktori tako da nema problema. 👍 Idem uzet sad dozu pa javim kako je protekla noc/jutro..
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Hvala cure na iskustvima 😀 Imam jos par kom chicco pa cu probati prerezati, steta sto nema manja verzija. Ionako sam paranoicna da se ne bi upalilo pa mozda bolje da se drzim provjerenog. 🤔
Koliko si komada Chicco ulozaka potrosila u bolnici? Ako se sjecas...
Uopce ne znam koliko da ih ponesem. Stavila sam 10kom za prvu ruku, pa ce mi mm donijeti kad pofali🤷
Sarita welcome back😁😁🌞
Grizli mene ti zgaravica nije prosla do poroda. Doslovno me jos u radaoni tak mucilo da sam misla da cu povracat 🙈
Sto se tice ulozaka, ja sam u bolnici potrosila cca 10-15. Sveukupno 1 paket. Plus dona jos 2 paketa vir, te neke reklamne tosama i sad sam si kupila neke u mulleru njihova neka marka, 16 kom mislim oko 12 kn, pamucni gore, bez krilaca. Ja jos krvarim, malo al iritantno 🙄
Sarita dobrodosla natrag 😉
Vecer cufke! Svratih jer sam htjela pitat Lavicu kakva je situacija s tlakom danas? Jel ti bolje?
I onda ugledam da se nasa Sarita javila!!! 🤗 Bas mi je drago da si nam opet tu. Kako si? Kako malecki? Vidim i ti ces brzo.
Thinkpink znaci jos tjedan dana 🤭... Sve me napustate 😅😅😅
Iako prema vecernjem stanju mojem mozda i ove moje ne docekaju taj 37. tjedan... Opet me posteno primilo pred neka dva sata da smo vec radili plan kud sa djecom, koja su naravno vec corila, a mene zafrkalo posteno.... Al evo smirilo se sad pa valjda opet samo jedna od "epizoda" 😅😅😅... Ak nis drugo vodit cu ja listu samo sa sobom na njoj 🤣 i sve vas ispratit u radjaonu pa onda ja 🙈
Idem spavat u nadi da nece sutra nista se pokrenut jer mm ide za Osijek.
Laku noc cure 😘
url=https://lilypie.com][/url
Ajme mrgud posteno si me prestrasila haha ja procitala “mene zgaravica nije prosla OD poroda”. I odmah mi nastala panika jer ova moja je ubojita. I onda sam ponovo procitala i smirila se :)
Sortiraj odgovore
Najstariji